- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
- #1.041
Zaten ben ona son görusmemızde de söylemıstım bu 3 ay görusmek ıstemedıgımı annemle
görebılecegını bebegı de .Ben de farkındayım her geldıgımde sarsılıyorum,ama dugun ıcın
mecburen gelecek .Sonrası da dedıgım gıbı görusmemeye calısacagım.Sorumluluklarını
kendı yapsın annemle neden gıdeyım kı cnm ,cocugu hastanedeyken tabı kı yanında olacak.
Dün görusmemız ıyıydı normaldık ama ben olumsuz etkılendım sadece o yuzden öyle yazdım
kızlar.O mutlu aılelerı görunce gözlerım doldu resmen kötu oldum kızım icin tabı kı..Bir de
başkası ıcın mı kızımı bıraktı vs kafamdakı sorular benı huzursuz ettı nefretle baktım ona sanırım.
Ama dun babam yıne aramıs ve gel evıne demıs cıldıracagım.Hem benı kımse anlamıyor,
hem dınlemıyor...Dün bır mesaj atmıstı imalı yanı ben sankı hala onu sevıyorum gıbı ,o
yuzden cok kızmıstım ben de CİLLİBOMUN yazdıgı cumlelerı faceboka mesaj attım .O da bgn
söyle cevap vermiş:
ınan cok guzel yazmıssın suclu aramak anlamsız cunku ıkımızde kendımıze gore haklıyız ve sucluyuz zaten, siyahbeyaz,ben her zaman cocuguma ıyı bı baba olmak ıcın ugrasıcam merak etme,bız ıyı bırer es olamadık ama bu tutumun gercekten cok guzel cocugumuz ıcın bırbırımızı kırmadan sınırlarımızı zorlamadan bırlıkte hareket edebılmelıyız,ben her zaman soyledım bunu sen gercekten cok ıyı bı ınsansın ama anlasamadık ıste benımde eksıklerım oldu senınde,,onemlı olan kızımıza layık olanı verebılmemız,annesı babası ayrı olsada onu cok sevdıklerını hıssetmesı,ben her zaman yanınızdayım ve dusmenıze ızın bıle vermıycem,ama sunu bıl sen benım kızımın annesısın sonucta para konusunda bıraz bana karsı anlayıslı olursan sevınırım,kızımda sen de degerlısın benım ıcın ıyı eş olamasakta ıyı bırer anne baba olalım,bende bana yaşattıgın hersey ıcın tesekkur ederım,
Kim ne derse desin, ne olursa olsun o senin kac yillik kocan, bebeginin babasi. En basiti sevdigin adamdi. Vazgecmek, birsey olmamis gibi bebekle bir basina devam etmek o kadar kolay degil. Ben bile bir aydir okuyorum, donse keske diye umut edip duruyorum. Elbet zamani gelince acilarin dinecek, bir cok seyi unutacaksin, kucuk bir bosluk kalacak icinde sadece. Yeniden mutlu olacaksin, guleceksin, umut dolu hayata sarilacaksin. Belkide yeniden seveceksin, sevileceksin... Sabret canim, daha guzel bir hayat seni bekliyor.
Benim yazim arkadasimi kinamak icin degil, uzulup durmasin artik mantikli davranma zamani. Yoksa tabiki zor bir donemden geciyor, anlatacak rahatlayacak. Ama bir taraftan toparlanmasi lazim. Olanlar uzerinde daha da kafa yorarak bir yere varamayacagi ortada.
Canım doktor meselesinde ben sana sürekli demiyorum ki en azından kendini toparlayana kadar bir süre. Sen bilirsin tabii.
Offf bu cevap aynı benimki dedirtti siyahbeyaz ya. Tıpkısının aynısı dedirtti. Sinir oldum. İyi insansın, değerlisin... Bu ne ya!
Normalde hemen bosan derim ama bu adamın o test sürüşune ihtiyacı var.
Sözleri güven vermedi
Beklemeli boşanmayı
NASIL YANI CNM aldatmayı cıkartmadan mı bosamayayım?
Bekle çıkacaktır asıl niyeti, senin atakta oldugunu anlarsa kendini kamufule eder.pusuda kal tabiri caizse.
Birden hümanist olması şaşırttı
Allah size de bebeğinizede yardım etsn. bu yazıları okudukça evlenmeyi hiç düşünemiyorum. birine güvenmek zor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?