Eşim boşanmaya karar verdi evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum:((

ara ara okuyorum konunu. ilk defa cevap yazmak nasip oldu

gücüne hayranım. böyle devam et

eşine de sen ne pislik bi adamsın diyesim geldi. facebooktan yazdığı cevap için.
ikimiz de suçluyuz demiş inanmam bu birrr
madem kızını çok seviyordu biraz fedakar olacaktı bu ikiii
para isteme benden demiş laf arasında fırsatçı bu da üççç
çok kızdım çoook

Allah yardımcın olsun ve şanslısın ki kurtuluyorsun.

Canım doktor meselesinde ben sana sürekli demiyorum ki en azından kendini toparlayana kadar bir süre. Sen bilirsin tabii.

Offf bu cevap aynı benimki dedirtti siyahbeyaz ya. Tıpkısının aynısı dedirtti. Sinir oldum. İyi insansın, değerlisin... Bu ne ya!

Bir de sigaraya baslamıs hasbam,üstelık tutmayı dusundugu evı de Beylıkduzu'nden bakıyormus!
Yanı bıze çoook uzaklardan.
Yok 3 ay geçsin hemen boşamayacagım .Aceleye gerek yok.Şu an
iş aramak vs ıle mesgul olacagım davayla mesgul olamam ,üstelık guven vermelı nafakasına guvenıp
davadan sonra işi bitince vermeyebılır para.Neden onun istedıgı olsun kı bekletcem ınadına!
Zaten o kendını bekar göruyor rahatca takılsın,eger aldatmayı yakalarsam da manevı tazmınat vs.
beklemedıgı seylerle bosama sansım da olacak..Burda butun akrabalarım benım ,herkese ben
ya acıklama yapıyorum ya da yalandan roller yapıyorum hazır degılım kımseye anlatmaya bunları.
Moralım bozuluyor .Annem babam bıle benı anlamazken dıger dırdırcı akrabalarımla ugrasamam
su anda.

Kızlar kafayı yıyecegım ya benım bıldıgım boşanma oturup konusulur ve karar verılır bu nasıl
bırsey ya herşeyı kabullenmesı beklenen,tamam demesı beklenen,herşeye bastan baslamak
zorunda kalan ben ;rahatca gezıp tozan da o .Ne guzel dunyaya bakın .!Bir de babam dun yıne
aramıs yazdım mı bunu az önce bılmıyorum.''Gerı gel evıne'' demıs .!!Zamanında benı dınlemedı
ilk konusacagı zaman ,şimdi de ıkıde bır arayıp gerı cagırıyor delırtıyorlar benı .Utanmasa söyle-
meyecek de.!!Rezil olup duruyorum sankı onun peşinden kosar gıbı ımaj oluyor bu da benı zedelıyor.
O benım arattıgımı sanacak bos yere.

O senin hayatindan cikti artik. Ne dusundugu n yaptigi niye bu kadar umrunda? Sen ondan intikam alsan da almasan da o kendi hayatin bakacak. Seni istemiyor, bunu kabullen. Surada 100 sayfa yazildiysa 50 si senin yazin. Niye boyle oluyor? Bunun cevabi yok. Istemiyor, sen ne yapabilirsin? Hayatina bak, onunkine degil.

Kim ne derse desin, ne olursa olsun o senin kac yillik kocan, bebeginin babasi. En basiti sevdigin adamdi. Vazgecmek, birsey olmamis gibi bebekle bir basina devam etmek o kadar kolay degil. Ben bile bir aydir okuyorum, donse keske diye umut edip duruyorum. Elbet zamani gelince acilarin dinecek, bir cok seyi unutacaksin, kucuk bir bosluk kalacak icinde sadece. Yeniden mutlu olacaksin, guleceksin, umut dolu hayata sarilacaksin. Belkide yeniden seveceksin, sevileceksin... Sabret canim, daha guzel bir hayat seni bekliyor.

Benim yazim arkadasimi kinamak icin degil, uzulup durmasin artik mantikli davranma zamani. Yoksa tabiki zor bir donemden geciyor, anlatacak rahatlayacak. Ama bir taraftan toparlanmasi lazim. Olanlar uzerinde daha da kafa yorarak bir yere varamayacagi ortada.

Ben buraya konuyu dertleşıp ıcımı dökmek ıcın yazdım,gunluk gibi o anlık hıslerımı paylasıyorum
bunda ne var?Herkesın dedıgını dınlemenın mantıgı yok.Bunu yaşayan benım ve ıcım nasıl rahat
edecekse onu yaparım ,ben dönsun dıye ugrasmıyorum zaten dönse de kapı kapalı artık .Ne alaka?
Ama şunu iyi bılıyorum kı;bunu ne kadar yasayan ınsan varsa o kadar da cocukla devam eden
insan var.Bizim cevremızdekı evlılıklerın hepsınden daha ıyı bır evlılıgımız,saglam bır sevgımız vardı.
Hiçkimse böyle bır kazıgı anında sıneye çekmez,sebebını bılmek ıster.Ya da bana dokunmayan yılan
bın yasasın ögrenmıyım der ama ben karakterımı bılıyorum.Bilmeden rahat etmem ,cunkı sebep ben
falan degılım bu evlılıgın bıtımınde.1yıl sonra burayı gulerek okumakı ıcın ya da kızıma okumak
ıcın yazıyorum belkı .Sevgımız arkadasım tsk benı anladıgın ıcın.Sonra herseyın gececegını
bılıyorum,benı senın gıbı anlayan,yanımda olan bırcok arkadasa tesekkur ederım.Olayı bılen
gercek arkadaslarımın bazılarında o anlayıs bıle yok (

Ne öğrendım:
İNSAN DÜŞERSE YALNIZ KALIR.

Son düzenleme:

Yok söylediklerin dogru aslinda ama hemen olmuyor işte, ben yakın zamanda siyah beyazinda toparlayacagina inaniyorum. Esini hic gormese hatta cok daha cabuk toparlanacak.

evet ya suç bastırmak için resmen. çok iyi birisin ben seni hak etmiyorum falan da dese tam klişe olurmuş. resmen vicdanını rahatlatmak için sorumluluktan kaçmak için öbyle bir veda yapayım kurtulayım diyor. madem bu kdr kurtulmak istiyordu neden evlendi ve çocuk yaptı. böyle insanlar hiç evlenmemeli tekrar söylüyorum.

Ben de guvenmıyorum zaten bır anda mesajla evlılıgımı bıtırıp gıden ve bız cok denedık yapamadık
dıyen tek taraflı bakan bırıne neden guveneyım kı.Sadece kendını aklamaya calısır gıbı degıl mı?
Sankı o ben böyle ayrılsam hemen teşekkurler hoscakal dıyıp sıneye cekecekmıs gıbı herşeyı
fazla normal karsılıyor olması ve hıcbırsey olmamıs gıbı davranıslar beklemesı benı yordu

Bekle çıkacaktır asıl niyeti, senin atakta oldugunu anlarsa kendini kamufule eder.pusuda kal tabiri caizse.
Birden hümanist olması şaşırttı

napayım yanı dugunden sonra hıc görusmemeyı dusunuyorum o surecte de barodan avukatla görusup
haklarımı ögrenecegım manevı maddı dava acacagım ,takıp de edecegım.Varsa bırsey kanıtlamıs da
olurum.Nasıl kamufle eder yanı?

Evet sıkıntılarınız olmuş, boşanmaya sebebiyette verebilirler ama çok gönüllü boşanmaya.

Sen atakta oldukça, o ya senden kacacaktir ya da söylemek istediklerini gizleyecektir. Seni olcerek hareket ediyor belli ki. Sen sakince mesaj atinca. Huyuna gidiyor ve iki ayrı hayat kurmanın ne olursa olsun yanınızda olmaktan bahsediyor. Ama ayrılmaya çok gönüllü. Bu dönemlerde kafasında soru işaretleri olması lazım. Hiç yok.

Bu tavrını devam ettir. Ve dediğin gibi önlemlerini al. Rahatladikca o da asıl sebepleri kendi aciklayacaktir.

Yalnız düzenli nafaka konusu da sıkıntılı geçebilir. Dediğin gibi uç ay boyunca ödeme seklini ve nasıl yaptığını kontrol et. Banka havalesi alma sakın. Parayı elden yollasın

Yani ben tamam deyınce hemen yumusayıp hızlandırmaya ugrasıyor ,ama ben rest cekıp
hesap sorarsam da hemen dişleri gösterıyor dı mı?
Hiçbir yeni BABA olan erkek,sırf tartışma var dıye evı terk etmez;etse de bebek i,çin dön
diyenlerı dınler yine de son kez dener.Ama benim eşimde var bir kararlılık ve bunun altından
cıkacak şey de ortada!Şu düğün bir geçsin de nadasa girecegım dedıgın gıbı saches.

Allah size de bebeğinizede yardım etsn. bu yazıları okudukça evlenmeyi hiç düşünemiyorum. birine güvenmek zor!

Öyle deme canım ben istisnayım ,sen beni ibret al ki bunları yaşama. Olacagı varsa oluyormuıs
hayatta demek ki.Ama bebek sonrasına ıyıce arastırmadan bebek yapmamanı tavsıye ederım.
Ben eger bu konu yerıne bu sıteyı daha erken bulsaydım ve sorunumuzu yazsaydım ya da
arkadaslarıma anlatabılseydım kesınlıkle su anda bu durum yerıne daha farklı seyler yasamıs
olabılırdım.Bana kımse erkekler lohusadan lohusa olur kaprıs yapar demedı kı,ben de dogum
yapan sevdıgın kadına aşık olursun el ustunde tutarsın sanıp yanıldım Sakın önyargıyla
böyle dusunme cnm .Belkı senı cok guzel bır gelecek beklıyor ve esın mukemmel baba,sana
cok iyi koca olacaktır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…