- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 843
- 198
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Düşündüğünün kanıtı olur haklısın.. Ama baksana bu iş saçma sapan bir hal aldı. Eğer barışma ihtimalleri varsa belki o süreçte eşi hatasını anlar. Ya da ne bileyim, durumunu toparlayınca, maddi olarak kızını ve karısını da dara sokmadan ayrılıp gider. Politik davranmak gerek biraz.
Ama tabi ben evli değilim ve kendimce akıl veriyorum. Eğer yanlış önerilerde bulunuyorsam uyarın lütfen. :)
Çözüm üretmek yada yanlışı görmek için evli olmak gerekmiyor.. Bence gayet mantıklı çözüm üretme çabası..Ama sanırım hepimizin ortak düşüncesi bu evlilik bir şekilde kutarılabilir şeklinde....
Kimse istemez ki boşanmayı..
Ama barışacaklarsa da eşinin hatasını anlayarak gelmesi lazım öyle değil mi?
sağolun taze anneler dualarınızı esırgemeyın ,msg sütün etkileniyorsa böyle seyler okuma cnm
cok uzuldum buna neden oldum dıye( Kendını uzme,benim sütüm de azalıyor ıyıce gun gectıkıce
Ama dayanmak denıyorsa dayanmaya calısıyorum ama kızımın böyle buyuyecek olması zor gleıyor
hala üzülüp ugrasmaya calısıyorum sacma sapan
sağolun taze anneler dualarınızı esırgemeyın ,msg sütün etkileniyorsa böyle seyler okuma cnm
cok uzuldum buna neden oldum dıye( Kendını uzme,benim sütüm de azalıyor ıyıce gun gectıkıce
Ama dayanmak denıyorsa dayanmaya calısıyorum ama kızımın böyle buyuyecek olması zor gleıyor
hala üzülüp ugrasmaya calısıyorum sacma sapan
Bgn bebegımızı görmeye gelecek eve yıne.Off benım de sonum aynı olacak ve bosanacagız kacarı yok
uzatmaları kendı kendıme oynuyorum o kadar( Eger az da olsa sansın var dese bırsuru sey yapardım
sırf kızım ıcın duzeltırdım ama yok..
KIZLAR SIZE SORMUSTUM PERSEMBE KONUSURKEN BURDA KALMAYA NE DIYEREK IKNA ETMELIYIM
BANA FIKIRLERINIZ LAZIM EN AZINDAN BURDA DURSUN GÖZUMUN ÖNUNDE OLSUN.
Bgn bebegımızı görmeye gelecek eve yıne.Off benım de sonum aynı olacak ve bosanacagız kacarı yok
uzatmaları kendı kendıme oynuyorum o kadar( Eger az da olsa sansın var dese bırsuru sey yapardım
sırf kızım ıcın duzeltırdım ama yok..
KIZLAR SIZE SORMUSTUM PERSEMBE KONUSURKEN BURDA KALMAYA NE DIYEREK IKNA ETMELIYIM
BANA FIKIRLERINIZ LAZIM EN AZINDAN BURDA DURSUN GÖZUMUN ÖNUNDE OLSUN.
Haklısınız benım ıcın dönmesı zor,ben de dedıgınızı yapacagım fıkırlerınız ıcın teşekkurler ama ınanın
gulemıyorum yuzumde bır acı var maskeden bıle görunuyor bayramda tum akrabalar ''siyahbeyaz
cok uzgundu bırsey mı var''demısler gızlıden annemlere sormuslar(
Bgn yemek yapcam vercem iyi davranacağım .Bebeğimin rızkını dısarda kalarak yemesıne dayana
mıyorum cok uzuluyorum.ELMAYRA senın konunu görmustum ayrıldın mı esın arıyor mu hala?
SEMIYORUM sen mı gıtmıstın eın barısmak ıstedı?özelden yazarmısın?
Gülemediğini tahmin edebiliyorum ama elinden geleni yapmaya çalış. Madem boşanmak istemiyorsun onu kendinden itme. O annelik içgüdüsüne sahip değil. Senin bebeğinin rızkı olarak gördüğün parayı o hayatını idame ettirmek olarak görüyor. Tüm bunları düşünerek kendini yıpratma. Söylediklerimi yapmaya çalışırsan inşallah başarılı olursun.
Özelden yazmama gerek yok. Boşanıyoruz. Kasım ayında ilk duruşma var. İlk diyorum cünkü içimden bir ses son da olmayacak diyor :)
Bebeğin rızkı ve eve geldiğindeki davranış şekliyle ilgili tamamen aynı fikirlerdeyiz....Senin durumun içinde çok üzgünüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?