- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Evet bgn annesı aradı gıtmıs ordan ''bız her türlü köşeye sıkıştırdık,kabul etti dönmeyi.Gelirse lütfen hiçbirşey
olmamıs gıbı hosgeldın de sıcak davran.Biraz ılımlı olmanı rica ediyorum.Çok kötüydü zaten psikolojisi berbat,
iyice borçlanmış çok üzgündü .Sen de az alttan al lütfen tamam de geç .Bebeğiniz için çabalamalısınız,
tek sızın aıle yıkılmayacak kı bızım aıle senın aılen özellıkle bebegınız de yıkılacak.Yuva kurmak zor yıkmak
kolaydır .Maddi-manevi destek olmaya çalış lütfen kurtarın yuvanızı.Daha çok yenisiniz,evliliğiniz tam oturmadan
ayrılmayın.Deneyin biraz çabalayın.'' gibi şeyler dedi ama gelmeyeceğine eminim bu kadar şeyden sonra ne yüzle gelecek ki...
Ama sizce beni mi hatalı buluyorlar da direk benden birşey beklıyorlar? İstanbul'dayım cnm.
Gelmedı ve aramadı bu kadar seyden sonra ne gelır ne arar kızlar,ben de ondan nefret
edıyorum hala bılmıyorum ama zor.Onları da ıdare etmek ıcın ''tamam''deyıp gectı bence,
o hayatta bu ınadı bırakmaz gıbı gelıyor .Dün en son mesajı da cocugumu alcam dı bılıyorsunuz.
Ha bır de bugun cok merak ettıgım sey;2 gun daha tatılı varken neden aılesınde kalmıyor
da tekrar sokaga gelıyor sız de şüphelı bulmuyor musunuz bunu kızlar??Çatlıyorum kımde
kalıyor dıye su anda!
Evet bgn annesı aradı gıtmıs ordan ''bız her türlü köşeye sıkıştırdık,kabul etti dönmeyi.Gelirse lütfen hiçbirşey
olmamıs gıbı hosgeldın de sıcak davran.Biraz ılımlı olmanı rica ediyorum.Çok kötüydü zaten psikolojisi berbat,
iyice borçlanmış çok üzgündü .Sen de az alttan al lütfen tamam de geç .Bebeğiniz için çabalamalısınız,
tek sızın aıle yıkılmayacak kı bızım aıle senın aılen özellıkle bebegınız de yıkılacak.Yuva kurmak zor yıkmak
kolaydır .Maddi-manevi destek olmaya çalış lütfen kurtarın yuvanızı.Daha çok yenisiniz,evliliğiniz tam oturmadan
ayrılmayın.Deneyin biraz çabalayın.'' gibi şeyler dedi ama gelmeyeceğine eminim bu kadar şeyden sonra ne yüzle gelecek ki...
Ama sizce beni mi hatalı buluyorlar da direk benden birşey beklıyorlar? İstanbul'dayım cnm.
Haklısınız kızlar ama kayınvalıdem gelırse ''hosgeldın''de ,hıcbırsey olmamıs gıbı davran
bır sure rahat bırak kendı halınde olsun falan dedı yanı benım içimde patlasın mı herşey?
Hanı bu sekılde davranmayı 2 hafta oncesıne kadar zaten dusunuyordum da su anda
fikrim yok zaten o hayatta da gelmez,gelse de ben böyle davranacaksam yıne olan bana
olacak.Zaten gelmez o da %100 yani.Avukat tutar celp yollar salı çarsmba.
Kızımla vakıt gecırdık bgn tum gun basbasa süperdi,cok tatlı bır melek maaşallah herşeye
uyumlu :))) Ama hıc uyumadı hala da uyumuyor bu benı cok yoran kısım iştee,hep peşimde
oluyor evde .Ama onunla yasamayı ögrendık ben onu alıp gıttıgım yere koyup ısıme devam
edıyorum yanı bu konuda da esıme bırsey kalmayacak gıbı .Umarım sinsi bir plan içinde
değildir.Salı günü bir arkadasımın tanıdıgı hocaya gıtcez:))İlk kez hocaya gıtcem cok
heyecanlıyım:)
Gelmedı ve aramadı bu kadar seyden sonra ne gelır ne arar kızlar,ben de ondan nefret
edıyorum hala bılmıyorum ama zor.Onları da ıdare etmek ıcın ''tamam''deyıp gectı bence,
o hayatta bu ınadı bırakmaz gıbı gelıyor .Dün en son mesajı da cocugumu alcam dı bılıyorsunuz.
Ha bır de bugun cok merak ettıgım sey;2 gun daha tatılı varken neden aılesınde kalmıyor
da tekrar sokaga gelıyor sız de şüphelı bulmuyor musunuz bunu kızlar??Çatlıyorum kımde
kalıyor dıye su anda!
Hiçbir dönüş olmayacağına adım kadar eminim öyle birşey yapmayacak
Bu sabah çok mutsuz uyandım regl olmak üzereyım iyice stres yapıyor
bu durum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?