Eşim boşanmaya karar verdi evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum:((

resmen senin bu yaşadıklarının aynısına bende gidiyorum yavaş yavaş,kaderımızı mı aynı yazmış ALLAH diyorum ya,neden herşey bukadar kelimesi kelimesine aynıki?

belki pişman olmuştur eşin diyordum ama yok hala aynı ama sakin ol cnm o nasıl sakinse sende öle olmaya çalış seni yıpratmaya çalışıyo ...seni üzmesine fırsat verme konuşmamaya çalış..

Ya bu erkekler n'olcak. Herşeyden kadın suçlu; ilişki biter kadın suçlu olur, çocuğunu terk edip giderler senin yüzünden derler. Ya siyahbeyaz bir de o bekaretle ilgili kelimelerini de okudum benim de dövesim geldi kocanı. Ama canım sen de hiç sakin olamıyorsun. Bak bir şeye karar ver. Bu adamı istiyor musun yoksa istemiyor musun. İstemiyorsan donuna kadar al, uğraştır bir şey demiyorum ama eğer istiyorsan (sanki genel olarak ben o izlenimi aldım) o zaman böyle olmaz daha da uzaklaştırırsın. Sen bence buna bir karar ver canım hemen olmaz ama sinirini bir tarafa bırak ve düşün. Sonra ona göre konuşalım. Bende çok benzer şeyleri yaşadım ve yaşıyorum biliyorsun. İnan aklıma hep geliyorsun dua ediyorum senin için. Keşke elimde sihirli bir değnek olsa ve düzeltsem...

Tabi ki İSTEMIYORUM artık ıstesem ne olacak sankı ıstenmeyen bırı olarak??
Ben dun ona mesajda boşol boşol boşol dedım ben de dını nıkahta onu bosayabılırım
degıl mı?Fikri olan var mı bu gecerlı mı?KocaLIKtan attım onu,babası da olmayacak
bebegımın.Olmadı baska baba bulur onu babası gıbı tanıtırım yemınle o kadar psıkopata
bagladım bu son gunlerde!
Bgn ne yaptım ,ona msj atıp ''sen zaten korkudan babana anlatmıssındır ben bırsey
yapmıyorum senı Allah'a havale ettım artık''dedım.O da ''dünkü her söyledıgım ıcın özur
dılerım''dedi.Ben de ''dun senı bosadım artık mesaj atma''ddm.
Neyse aradan bırkac saat geçince babasını aradım herşeyı anlattım.Ama adam sanırım
hazırlıklıydı ,önce bana ''Neden 1 yıl öncekı olayları sımdı anlatıyorsun,o zaman nıye
anlatmadın,siz buraya geldıgınızde ıyı görunuyordunuz''vs vs zırvaladı,haa üstüne de
''YUVAYI DİŞİ KUŞ YAPAR,her ne olduysa da sucun en az %60ı senındır''dediiiiiii.
Ben şok şok şok,sonra da ''daha bız onunla konusmadık,bı konusalım sana dönerız''
dedı ve kapattık.!!Tabı ex (ona ex dıyecegım artık) tutuştu arayıp duruyor benı
''ne dedın babama''dıye falan.Kapadım telımı.Sonra ''ne dersen de ben sakınce ıkımızın
sınırlı oldugumuz ıcın ayrıldıgımızı söyleyecegım,senı kötulemeyecegım''dedi.Takmadım.
Hiçbir cevap vermedım.Tabi bu arada babamı da onun atacagı ıftıralara hazırladım
ve dun dedıklerının bekaret kısmı harıc cogunu anlattım!O da ''sessız durduk dıye
havaya gırdı ıyıce,bır daha ararsa babamla konus dersın ben ona dıyecegımı bılırım''
dedı.Ohhh..Aksam da aramıs 2 kere.Sonra da ''kızımın resımlerınden mms atar mısın?''demiş.
Ben de ''ben senı dun boşadım,hıcbırseyım degıldın.Mesaj atmayacagım,sen de rahatsız
etme benı,bebegımın babası da öldu''dedım.O da ''böyle yapma yuzyuze gelecegız kızımız
ıcın ''vs vs..Ben de ''bundan sonra muhatabın babamdır,ne dıyorsan oına söyle,bır daha
ararsan hattımı degıstırırım!!''dedım .!!!

çok iyi yapmışsın..bu adamdan koce filan olmaz
çocuğunu çok düşünüyorsa önce masraflarını karşılasın
neden babasını arayınca çark etti korkak adaamm

sen diyeceğini demişsin bundan sonra muhatap olma o seni sinirlendirmek ve kendini haklı çıkarmak istiyor
bebeğini seven adam evinde oturur çocuğuyla ilgilenir
bir laf vardır çok sveerim''ne kadar ekmek,o kadar köfte''

uzun süredir konunu uzaktan okuyarak takip ediyorum...

bence sendede biraz fevrilik var yani o bekaret filan cok cirkin seyler

ama madem bu yola girdiniz yani ayrilma icin kararli sende babana bunlari bir bir anlatmaliyidin

ve malesef sen onu dinende,resmende bosasanda onunla mecburen görüseceksiniz

o yüzden fevri dedim,yani bosal bosal bosal diyince nikah düsebilir ama ölmüyor baba olarak ne kadar babalik yapmasada..

birde sormussun bayanin bosama hakki var mi diye,dini nikah yapilirken sanirim bu bosama hakki soruluyormus

yani erkekte kabul edince bayanada bu hak veriliyormus..

zaten resmen bosaninca dini nikahta düser o yüzden erkeginde 3 defa bosol demesine gerek olmadiigna düsünüyorum

cünkü,cok özel konularda birseyler demis bosanmaya kararli yani nikah düsmüs olabilir

Kızlar bakın sıze garıp gelıyor olabılır fıkırlerım ama hıc garıp degıl!
-Bir kere sebep bıle olmadan cekıp gıden bırı var ortada yıllar önceyı öne sürerek ve mesajla!!!
-Sonra zaten taa konumun basında benı sevmedıgını duydugum zaman ondan rıca ettıgım
''BEBEGIMIN ZOR DÖNEMINI BIRLIKTE ATLATALIM ''LAFIMA karsılık söz verıp en azından 1 yıl babalık
yapıp gıdebılırdı,ama yapmadı!!!
-Benimle yüzyüze konusup sorununu anlatmayan ve gıderken de şaka gıbı gıden bırı var!
-Hiçbir şekilde gunde 1 saat severek babalık yapmayan bırıne ben bebegımı neden gösterecegım?
-Babalık döllemekse o dölledı dıye mı bebegımı görme hakkını alacak?
-Faturaların dısında verdıgı 200tl ıle 1 ay bebek bakabılen var mı aranızda?
Bu parayı verse ne olur vermese ne olur?
-Eğer yüzyüze gelmek zorunda olacağımızı bılıyor olsaydı gıderken ınsan gıbı gıtmesı gerekmıyor muydu?
-Üstelık bır kere bıle bebegımız ıcın yuvayı kurtarma adımı atmayan bırı bu
-Bana yaptıklarını gectım;bebegım sımdı 9 aylık ve bıberon ucları ,bıberonları,emzıklerı 9 aydır aynı!
İnsanlar 3 ayda bır bunları degıstırıyor,kıyafetlerı az ve kış geldı yok eşyası ve param yok(
Sonra acil ihtiyacı olan seyler vardı 3 ay oldu hala hıcbırı alınmadı
Bu cocuk bu şekılde HİÇ'le büyütülecekse ona ne gerek var????
-Ayrıca ben böyle haftada bır görmeyle baba kavramının olacagına ınanmıyorum!

Arefe gunu dısarı cıktım,cıkmaz olsaydım;heryerde bebegını gezdıren ınsanlar,parklarda aıleler
vs vs..Benım bebegım cok yakında herşeyı fark ettıgınde bana neler soracak ?Ben ona ne
anlatacagım;?İstemıyorum onun bebegımı görmesını.O zaman adabıyla gıtseydı ,''baskasını sevıyorum''
dıye gıden bırı bıle ondan daha şereflı olurdu !!!

Son düzenleme:

canim sen haklisin tabiki yani babalik bu degil,yani babalik sadece maddi destek vermekte degil..

ama sen göstermem desende mecburen kanunen göstereceksin cocugun icin..

esinin yaptiklari kabul edilir seyler degil,sen hazir degilken yapmis bunu hemde yeni dogum yapmisken

yani seni hazirliksiz vurmus tabiki sen kabullendim diyorsun ama inan senin icindeki firtinalar henüz dinmemis,suandada dinmez

onunla birlikte olabilme ihtimali zaman zaman icinizde alevneniyor bu durum oluyor sonra o yeniden birsey patlatiyor

siz aynen cöküyorsunuz...sen artik sessizlige bürün,sende zaten o yazdigi igrenc mesajlar duruyor

zaten esinde cok akilli birisi degil ya da senin sinir sistemeni tamamen cökertmek icin sana yok evlendigmizde söyle degildin

diye mesajlar atiyor aslinda diyecegi yok hos dese sende mesajlar duruyor sakin silme sadece seni iyce dibe batirmak istiyor...

Buzlarulkesı babama nelerı bır bır anlatmalıydım anlayamadım,bır de çok özel seyler
olmus nıkah dusmustur demıssın ya onu da anlayamadım??

OKUYAN ARKADASLAR NE OLUR BIRSEYLER DIYIN??
karakola sıkayet etsem ne olur acaba bılen var mı gercı ne dıyecegım onu da hıc bılmyıorum

en azından mahkeme kararına kadar göstermemek muhatap olmamak ıstıyorum.Sonra da kımınle görurse görsun asla onu bu eve alıp bebegımı görmesıne ızın vermeyecegım,nasıl
dön dedıgımde bır daha asla o eve gırmem dedıyse oyle gırmeyecek .Babamlara bırakırım
bebegımı orda onlarla görur ya da dısarı annemlerle cıkartabılır ama asla benım onunla hıcbır
ıletısımım olmamalı asla!!!

Son düzenleme:

ay canim hani sana demis ya evlendigmizde sen bakire degildin diye onu babana söyleseydin diye düsündüm

ama sonradan sende mesajlar duruyor onlari gösterirsin diye düsündüm..

ya nikah düsmüstür diyede hani ben alim filan degilim sadece mantik yürüttüm sana bakire degildin diye iftiraya varan birsey dedigindne dolayi

düsmüs olabilir dedim..

ama anladigim sey esin seni sinir hastasi yapmak istiyor, seni saldirganlastirmak herkesi bakin iste ben bundan kactim demek istiyor..

cnm bildiğim kadarıyla eşine eve dön ihtarı çekiyorsun
buda mahkemede senin lehine olur

birde bişiy sorucam neden eşin 'o eve bir daha asla gelmem' diyor
son olarak ne yaşandı
ve sakın ama sakın ona agresif msjlar atma mahkemede hepsini aleyhine kullanacak,çocuğunu bu şekilde almaya çalışacak
diyecekki belkide 'agresif çocuğun psikolojisi bozulur, bende onuniçin evi terk ettim..çocuğumun bana verilmesini istiyorum''

onun için lütfrn msj,mail göderme
çok tıkanırsan ara konuş
o seni sinirlendirmek için msj atarsa ya hiç cevap verme önemliysede kelimelerini seçerek cevap ver

bence eşin bir avukatla görüşmüş de olabilir

javelın;
mesaj konusu ıcın artık cok geç hepsını sakladıgını ve mehkemede kullanacagını söyledı ama
benım sakladıklarım onunkılerden daha agır ıthamlar bu yuzden de zaten bır daha asla ıletısım
kurmayacagım dedım ya asla!!! Eve neden gelmek ıstemedıgını anlamadıgım ıcın büyü yapılmıs
olabılır dıyorum ya adam bır anda evden sogudu garıp davranıyor eve gelınce ev ona batıyor gıbı
hep dıken ustunde her dk gıtmeye hazır duruyor!Hocaya bıle gıtcem arkadasımla o derece yanı
meraktayım bu konuda!Eve dön ihtarı mı cektıreyım mantıklı aslında.Dedıgın gıbı görusmustur
ısyerının karsısı zaten adlıye,gercı görusme bıle 750 tl o yuzden ancak tanıdıgı bırılerınden
ögrenmıstır benım gıbı.Yoksa o parayı da veremez!Eve dön ıhtarına ragmen gelmeyınce benım
dava acmam mı gerekır o zaman?Ben acmayacagım eger anlasmalı ısterse de donuna kadar
alacagım!

Buzlarulkesı bekaret kısmı umrumda bıle degıl ben kendımı bıldıkten sonra.Tek dedıgı hakaret
bu olsaydı barı ,dedıgın gıbı benı delırtıyor caktırmadan bakırköyluk edecek!! ama ben de sakın
ve onu yok sayan halımde ısrarlıyım artık o öldu sayacagım mesajlarına cevap da yok.
Enınde sonunda kızım ıcın arayacak asla acmayacagım.

eşin bakirelikten bahsederken sanırım sinirle söylemiş sonrada çok pişman olmuş özür dilemiş yazdıklarından anladığıma göre ama resmen adilik yapmış
bir erkek nasıl bu kadar küstah olabilir yaaa utanmaz adam arefe günü herkes ailesiyle demişsin yaa bence bebeğinin böyle bir adamla büyümesi babasız büyümesinden daha hayırlı olabilir keşke bebek olmadan gösterseydi bu yüzünü konunu her okuduğunda bunu düşünüyorum

aynı canım benim eşimde,evden çıkmazdı,beni kımsede durdurmazdı evimize gidelim diye.şimdi bahane arıor sankı evden çıkmak ıcın ,bende büyümü var diorum aynen.yada çok buyuk bır nazarmı acaba dıorum.çünkü ıkımızde erken evlendık herkes imrendi bize.ne aşıklar evlendıler dedıler.şimdide hamıleyım.bak bu yaşta çocuklarıda olacak .bilmem ne dıye mılletın nazarımı deydı dıorum.(yaş 24)en fazla oturup guzelce konuştugumuz10-15dk. zaten gerçekçi bulmadıgım için suratına vurdugumdada hep bu yaşadığımız konular açılıor
inşallah sende düze çıkarsın,bende,bizim gibi olanlarda.ben bu yaşadıklarımı unutamayacağım.bence sende unutamayacaksın.kim unuturki? yada bizim unutmamız için çabalamıorlarkı.sadece unut artık demekle unutulucak sanıorlar gerızekalılar.o yüzden ayrılmakla en doğrusunu yapacaksın merak etme.bende bebeğim doğsun.bakıcam yoluma.

Bgn attıgı mesajı yzıyorum ve yorumu sıze bırakıyorum:

ÇOCUGU ELINDEN ALMAK İÇİN HERŞEYİ YAPACAGIM GÖRECEKSIN,
YAPTIKLARINLA IYI BIR DUSMAN KAZANDIN.

Kafayı ıyıyecegım bu nasıl ınsan bu ınsan olabılır mı yaa hem suclu hem guclu hem de
bebek bakmayı kolay sanıyor galıba Allah'ın salagına bakın yaaa delırıcem.Bebegımı
aldıgı anda kendımı öldururum asla yasayamam!!!

duramıor çatlıor artık,sıkıldı oda emınım,yoruldu dışarılarda kolaymı öyle? Bu tarz konuşmaları bızlerde yapıoruz .bi denesene bişey kaybetmezsin,içinden gelmesede biliyorum.ona onu çok sevdiğini artık önümüze bakalım,bebeğimiz annesiz babasız kalmasın,bebek özledi seni desene.hadı bak şeytana uymayalım de. Içten söyle demıorum.bakalım sen boyle konuşunca(ama ısrarlı ol bılerek) ne olacak ,senden adım bekleyıp beklemedıgını anlarsın.çunku bazen içimizde bir vesvese oluor biz bile hissetmediğimiz şeyleri söylemıormuyuz,sadece karşımızdakınden yoğun ılgı bekledıgımızde.hemen yelkenler suya ınmıormu?

Siyahbeyaz lütfen sakin, sen fevri davrandığın sürece kendine zarar veriyorsun. Ya senin bu kocana akıl verecek bir arkadaşı yok mu evli, onunla konuşsan. En azından bu süreçte üstüne gelmese senin. Boşanıyorsa da boşansın ama ne demek çocukla tehdit etmek. Gerçekten sinir bozucu ama ben senin yerinde olsam şu saatten sonra hissiz gibi davranırım. Cevap atma böyle mesajlarına. İyi mesajlarına cevap at ki adam gibi mesaj göndersin. Sakın görme onu, telefonda da konuşma hatta. Çocuğu gösterme konusunda seninle aynı fikirde değiliz o yüzden bir şey diyemiyorum.
Ya sen onun bakma çocuğu alırım demesine o kadar kolay mı kime baktıracakmış, kendi sorumsuzca çekip giden adam çocuğunu ister mi? Ayrıca, küçük çocuğun şu yaşta ona vermezler. Büyüyene kadar sen de bir iş sahibi olursun o zaman da alamaz. Sen kendini bunu düşünüp yıpratma. Koparamazlar seni çocuğundan merak etme.
Arkadaşım, artık bir dur de kendine ya ben yazdıklarından hiç de sakin olamayan birini görüyorum. Madem ben de istemiyorum diyorsun o zaman bırak artık gidiyorsa gitsin. Sen çocuğuna bak. Gerçek hazine o. Stresin ona da geçiyor kendine gelmeye çalış. İşini ve eşini de Allah'a havale et, hayırlısını iste, rahatlamaya çalış biraz. Sen kendi kontrolün altında tutmaya çalışıyorsun bu talihsizlikleri ama olmuyor maalesef. O zaman da neden olmuyor diye tüketme kendini. Giden gitsin.

Sırf mahkemede nafakasını catır catır almak ıcın ıs aramayı sımdılık erteledım,
zaten arayan soran görusmeye bıle cagıran olmadı.Bu dönemde torpılsız ıs
bulmak da cok zor(
O zaten bebegımı alamaz ama ıftıra falan mı hazırlayacak avukatla bılmıyorum,
benı öyle kötu gösterıyor kı ben bıle saskınım,yazdıgı senaryoyu kurgulamıs
oyun oynuyor,aılesınden bırı bıle gerı dönus yapmadı dun konustukları halde!!!
Ben buna sinir oluyorum ne demek sebepsız gıtmek,cedısh senın esın en azından
konusup gıtmıs bu yuzden sana kolay gelıyor olabılır ama mesajla bıtırdıgı
bır evlılıgın ustune bırsuru laf söyleyen erkek bıle dıyemeyecegım bır oyuncu
benım karsımdakı !!!!Tabı kı kabul etmem tabı kı çekısmelı bosanacagım,
bu hem suclu hem güçlü tavrından dönmedıgı surece de bebegımı göstermem!
Ne demek yaa hem aldat,hem dövmeye kalk,hem hakaretler et,hem cek gıt,
hem de anlasmalı bosanmak ve bebegını ısteyınce görmek ıste yok öyle yag mag
javelının dedıgı gıbı :NE KADAR EKMEK,O KADAR KÖFTE!!! Hem gıden olacak hem
de böyle burnu havada yooookkk yemezler! Gitmesı benı ılgılendırmıyor bu kapı
sonsuza kadar zaten kapalı ama adam gıbı özur dıleyecek ınsanlık gösterecek
o zaman görur bebegımı!Böyle kuru gurultuyle,tehdıtle,iftirayla zooorrrrr..

Son düzenleme:
eve dÖn ihtarini anlamadim
dÖnerse kabulunuzmu?
en azindan barisma olursa hatasini bilsin adam gibi ozur dilesin
sorumululuklarinin farkinda olsun ondan sonra dÖnsün
o kadar cirkinlikten sonra eve dön demek kanun araciligiyla
bir seyi duzeltmez gibime geliyor (yanlis anlamadiysam tabii)

yok canım ben onu eve alır mıyım artık ,sadece şöyle görunsun dıye
yapılacak:esım evı terk ettı ve gel dedıgım halde dönmedı dıye gösterecegım.
Gercek de bu zaten .Merak etme ne o döner,ne ben onu alırım.
Maksat benım magdurıyetımı belgelemek,ılerde ıse yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…