- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Cnm sen dıkkat et bak ben de 6.ayımda hamılelıgımın bırıyle mesajlasıp dertlestıgını ögrenmıstım aynı
senınkı gıbı ..!-2 hafta sonra hemen toparlandım bebegım ıcın ..Evet onu yatagıma yanıma almadım
sogudum ,nefret ettım,sevgımı bıtırdım ama dogumuma hıcbırsey olmamıs gıbı gırdım sankı hıcbırsey
olmamıs gıbı attım bılıncaltıma..At gıtsın..
BANA destek olan herkese duaları ve ıyı dıleklerı ıcın cok cok tesekkur ederım,ama cagırsam da
gelmez bılıyorum..
Şimdi en önemlı sorunum;
Babam gelecek carsamba gunu ve anlatmam gerekıyor..
Sizce onunla mı onsuz mu anlatayım,neler söyleyeyım??
Esımle konusmak ısterse ne dıyım?
Arkadasım babama tek söylememı ve yuvamı dagıtmak ıstemedıgımı ,bu yuzden esımle
ne konusması gerektıgını anlatmamı söyluyor o konussun cagırsın esını dıyor..Sizce???
allah allah konu sahibi nie ban yedi acaba?
ver ozaman...
hiç te bakmazlar... kolay mı öyle elin çocuğuna bakmak, hem de gece gündüz...
geri dönmesini istiyorsan bunu kullan... ben bakamıyorum gel al çocuğunu babamın evinden mi getirdim de... evet anne olarak zor olacak ama erkekler alışmış, boşanıyor gidip bekar biriyle bile evleniyor bekar gibi, sen de çocukla hayatta kalıcam diye uğraşıp durursun... al götür çocuğunu hem bu kız çocuğu ilerde üvey babayla da olmaz aynı yerde sende kalsın ben ziyaretine gelirim de bakalım ne yapacak...
BANA destek olan herkese duaları ve ıyı dıleklerı ıcın cok cok tesekkur ederım,ama cagırsam da
gelmez bılıyorum..
Şimdi en önemlı sorunum;
Babam gelecek carsamba gunu ve anlatmam gerekıyor..
Sizce onunla mı onsuz mu anlatayım,neler söyleyeyım??
Esımle konusmak ısterse ne dıyım?
Arkadasım babama tek söylememı ve yuvamı dagıtmak ıstemedıgımı ,bu yuzden esımle
ne konusması gerektıgını anlatmamı söyluyor o konussun cagırsın esını dıyor..Sizce???
Merhaba kızlar
Bugun kardesım esımle konusacak ve su anda bulustular(
Babamı konusturacaktım,ama bır arkadasım aılelerı karıstırma dedıgı ıcın
kardesıme söyledım.İkna etmeye calıs dedım..
Kötu haberı almama saatler kala bu aksam babam da az sonra gelecek
ve eşimi soracak,akrabalar evde oldugu ıcın eğitime gitti falan dıyecegım.
Ama ya sonra, ya benim acım ..
Bugune kadar hep bir umudum vardı,ama bgnden sonra artık hiçbirşeyim olmayacak .
Çok mutsuzum dua edin kızlar bir adım atsın eşim ..
Yoksa olayları büyütüp ailesini çağırmayı düşünüyorum
hayatım çok ciddi sarsılmış ve zor zamandasın.öfkeyle kalkıp zararla sakın oturma.sen sen ol sakın arkanı dönme.bir süre bekle zaman ver kedine sakin ol öncelikle.baktın değişiklik yok ozaman yoluna devam et.bak dağıtmış gitmiş eşin sende iyice yıkma.evet bu durumu kabullenip affetmek zor olsada biraz zaman ver.kendini sakın bırakma akıllı mantıklı ol gerekirse sen tek başına git aile danışmanına veya psikoloğa.bu çok normal bişi keşke herkes gidebilse herkes kendine danışman bulsada tüm sorunlar çözüm bulsaben öyle dusunmuyorum kızlar dönecekse sımdı,dönmeyecekse asla dıyorum.bu yuzden de
elımden gelenı yapmadan bıtırmemeye kararlıyım.en azından aıle danısmanına gıdebılırdık ,
bır de böyle olup barısan arkadasımla konusuyorum da ıkısı de daha dıkkat ederek cozmus
ve ıkıncı cocugunu da yaptı .yanı ya yol yakınken ya da hıc.cunku cocugumun en zor
dönemlerını tek basına mucadeleyle gecırıp de sonra kaymagını yedırmem,yenı hayata
basladıgım anda bır daha adını anmam! Ama ben kabulleneyım ,bı babam gelsın netlessın
bu evde kalacagım vs belırsızlıkler gecsın o zaman ayaga kalkacagım...kabul edemıyorum
baska bırını sevmesını,bır kadının ona yalakalık yapmasını fıkrı bıle benı gerıyor.ben ondan
baskasını sevemem artık flört mu edecegım bır anne olarak ,hıc kendıme uygun bulmuyorum
kımseye de guvenmem ...o yuzden onun da baskasıyla evlenme ılerde bebegıme uvey kardes
yapma ıhtımalı bıle cıldırtıyor ben sevdım mı tam severım kızlar sadıgımdır ve kolay vazgecmem
acım bıtınce de asla umursamam.cocugum olmasa coktan kapı önune atardım ama kızıma
ılerde acıklamam gerektıgınde hatalı ve ayrılan taraf o olsun ben elımden gelenı yapmıs olayım
ıcım rahat olsun ıstıyorum...
Cnm sana özelden mesaj gönderemedim. Ben ailemle konuştum herkes biliyor davayı da bayramdan sonra açacak hemen. Umarım senin kocan aileden birileri konuşunca ikna olur. Benimkini kimse ikna edemiyor( Yeni evine taşındı bile. Senin için çok dua ediyorum Allah hayırlısını versin. Daha önce de dediğim gibi hayırı ancak Allah bilir sen de öyle dua et. Belki gidecek sonra gelecek daha iyi olacak ya da gelmeyecek ama sen iyi ki gitmiş diyeceksin. Sakin kalmaya gayret et cnm.
hayatım çok ciddi sarsılmış ve zor zamandasın.öfkeyle kalkıp zararla sakın oturma.sen sen ol sakın arkanı dönme.bir süre bekle zaman ver kedine sakin ol öncelikle.baktın değişiklik yok ozaman yoluna devam et.bak dağıtmış gitmiş eşin sende iyice yıkma.evet bu durumu kabullenip affetmek zor olsada biraz zaman ver.kendini sakın bırakma akıllı mantıklı ol gerekirse sen tek başına git aile danışmanına veya psikoloğa.bu çok normal bişi keşke herkes gidebilse herkes kendine danışman bulsada tüm sorunlar çözüm bulsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?