- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
4te gelecek göturecek bızı kızlar tum dualarınız ıcın teşekkurler,ama bır sonuc olacagını
sanmıyorum sadece ''asık suratını yanında getırme,medenı ıkı kısı olalım''dedım tamam dedı,
umarım öyle normal ınsan gıbı gelır.Baska da derdım yok,ne bu konuyu acacagız,ne konusacagız
ıkı yabancı gıbı havadan sudan cocugumuzdan söz edecegız.O bızı bırakıp gıdecek,ben
yıne arkasından kızıma sarılıp aglayacagım((
biz ocak aından itaberen ayrıyız evden çıktı gitti gidiş o gidiş
sadece kızını görmek ve kıyafetlerini almak için geliyordu ve ben her geldiğinde yalvarıyordum ona yapma diye
oda sinirleniyordu isrediğn kadar güzel ol umrumda değilsin filan diyordu
acayip özgüveni gelmişti
kızım ozaman anaokulundaydı tam önemli geçiş döneminde bıraktı hiçbirşey umurunda değildi
sonra sevgilisi olduğu ortaya çıktı 1 yıldır varmış
zaten değişiklikler vardı ama ben konduramyordum
sonra Allah yarrdım etti ve sanki birşeyler tektek gözümün önüne döküldü
o bile inanamadı nasıl bulduğuma
ben yiede yalvardım gel yapma etme kızını düşün diye(ne salakmışım)
sonra bu iyice şımardı ve mahkemeye verdi mart ayında ama ozmana kadar ne ukal ne ukala inanamıyordum
sonra dedimki'' tamam bitsin bende senden nefret ediyorum artık sesini bile duymaya tahammül edemiyorum hiçbirşey için muhatap olmak istemiyorum''
burda taşınıyorum maddi olarak ne gerekiyorsa yap kzın için dedim
çark etti hediyeler gönderiyor msjlar atıyor ama ben o aşamaya gelene kadar benlikten çıktım başka biri oldum
birdaha okadar acıyı çekmeye göze alamam haketmedim çünki
kızını bende teklifsiz bırakan adam kızını almak istedi şahit tuttu
ve göndermiyor şimdi hiçbiryere olmazmış aklı bizde kalırmış mış mış.... gel anlaşalım, bitirelim diyorum yanaşmıyor
davamıda asla çekmem
şimdi ailesiyle birlikte ve ben çalışmıyorum
bence aklını çelmek istemem ama sadece bir tahmin, eşinin hayatına biri girmiş yada biri var
4te gelecek göturecek bızı kızlar tum dualarınız ıcın teşekkurler,ama bır sonuc olacagını
sanmıyorum sadece ''asık suratını yanında getırme,medenı ıkı kısı olalım''dedım tamam dedı,
umarım öyle normal ınsan gıbı gelır.Baska da derdım yok,ne bu konuyu acacagız,ne konusacagız
ıkı yabancı gıbı havadan sudan cocugumuzdan söz edecegız.O bızı bırakıp gıdecek,ben
yıne arkasından kızıma sarılıp aglayacagım((
yıne aynı seyler cnm,benımkıde aynı.2 sene oncekı konuları acıor,sn şöyleydın boyleydın hep bagırdın küfrettın dıor.ben dedımkı sen nasıldın bana 5yıldır söz verdın huylarını düzeltecem dıye koskoca 5yılımı 6yılımı verdım sana.soyle dedım ne yaptım sana şu halımle dedım.bız bu bebegı mutlu olmak ıcın yaptık evımız daha neşelı olsun dıye yaptık cnm,kı cocuklar gıbıydık .gören ne derdı bılıormusun bunlar ne aşıklar ya bırbırlerıne.ama eşim o arkadasıyla konuştugu zaman kendıne olan guvenımı geldı ne oldu bılmıorum.evet kadındı.süreklı grsrdk.ama benden gızlı yaklasık 1,5aydır telefonda grsmuşler.bundan haberım yoktu.ben vodafone kayıtlardan baktım ınternetten.suçlu olan benım gıbı ustume geldı.ağlamaktan gözlerım kan topladı şuan daha bugun gecmeye basladı.aynen dedıgın gıbı ne desem yapar ,şunu al desem alır,ne bıleyım cok ıyı bırısıydı.ama bunları bana nasıl yaşattı,o sözlerı hangı kafayla söyledi,ayrılalım dıye nasıl agzına alabıldı bılmıorum.şimdı ben dıorum gıdıcem dıye.gözlerı doluor.hayır aşkım deme oyle ben kendıme geldım kafam karışıktı o ay.ne yaptıgımı bılemedım dedı.ama bana bu haftamı zehir etti.bebegımı kaybedebılırdım uzuntudençunku nerdeyse 48 saat uyumadım ağlamaktan.intihar bıle edıordum.ama bebeğimin canına kıyamadım.bana dıorkı sen hep dersın öldürcem dıye merak etme öldürmezsın dıo.ınanmıo.ama bu sefer güç yoktukı bende nefes bıle alırken zorlanmıştım.rabbim ne zordu ya.daha 1 hafta olmadı yanı.benden unutmamı beklıor.açma dıorum şu konuyu dıor.nasıl ınsanlar anlamıorum.ölüme kadar gıdıorum psıkolojım mahfoluor.ve benden 3-5 saat ıcınde unutmamı beklıorlar.kendısı yıllar oncekı konuları açıor.ama.ALLAH BİLİR CANIM ALLAH.BU BİZİM İÇİN DEĞİL BEBEKLERİMİZ İÇİN ALLAH BİLİR ....
4bucukta geldı,anahtarla kapıyı actı gırdı gulumseyerek napıyorsun dedı ıyıyız dedım
bebegım annemdeydı annem getırdı hemen sarıldı bebegımıze öpup durdu sevgısıyle
bogdu kızımı,kızım saskın saskın bakıyordu sankı bır yerden tanıyormus gıbı(
Sonra cıktık
o sordu ben evet hayır gıbı kısa cevaplar verdım..
Fazla havaya gırmesın
dıye onu delı gıbı özledıgımı,sevdıgımı hıc bellı etmeden sadece kızıma bakarak
gunu gecırdım:
Kan aldırmıstım cuma kolum mordu hemen sordu neyın var neden gıttın dr a falan
dıye.Ama bunları sırf medenı olacagız dıye yaptıgını bılıyorum.
Ben de fotografınızı cekıyım yenı evıne cerceveletıp asarsın gıbı
onu tıye alan kankavarı knusmalar dısında geyık dısında bırsey yapmadım.
Beşiktasa gıttık.Yoldan gecen unıversıtelı gencler bazen bana bakınca
o da bana bakıyordu yolda.Hiç ilgilenmedım dedıgınız gıbı dımdık durdum.
Bır ara elıyle cebını yokladı sanırım tel tıtredı ben de ver cocugun arabasını
ac telefonunu dedım yok aramadı kımse dedı.O an butun özlemım sevgım yerle
bırdı..Dedıgınız gıbı bı k...k aldı göturdu sankı öbur yarımı ıcım sıkılıyor 2 gundur
sadece baskası var dıye dusunmekten gerıldım..
Neyse,dönerken de konusmadım,uyur gıbı yaptım.Bizi bıraktı..
Anahtarı ver ıstersen artık dedım
Verdı ve gıttı..Sacı sakalı karısmıs camasırları hala yıkatamamıs
2-3kere arabayla kaza atlatmıs..Dalgın yorgundu..
Ama benım degıldı((
bugunlerde gecer ınsallah canım benım4bucukta geldı,anahtarla kapıyı actı gırdı gulumseyerek napıyorsun dedı ıyıyız dedım
bebegım annemdeydı annem getırdı hemen sarıldı bebegımıze öpup durdu sevgısıyle
bogdu kızımı,kızım saskın saskın bakıyordu sankı bır yerden tanıyormus gıbı(
Sonra cıktık
o sordu ben evet hayır gıbı kısa cevaplar verdım..
Fazla havaya gırmesın
dıye onu delı gıbı özledıgımı,sevdıgımı hıc bellı etmeden sadece kızıma bakarak
gunu gecırdım:
Kan aldırmıstım cuma kolum mordu hemen sordu neyın var neden gıttın dr a falan
dıye.Ama bunları sırf medenı olacagız dıye yaptıgını bılıyorum.
Ben de fotografınızı cekıyım yenı evıne cerceveletıp asarsın gıbı
onu tıye alan kankavarı knusmalar dısında geyık dısında bırsey yapmadım.
Beşiktasa gıttık.Yoldan gecen unıversıtelı gencler bazen bana bakınca
o da bana bakıyordu yolda.Hiç ilgilenmedım dedıgınız gıbı dımdık durdum.
Bır ara elıyle cebını yokladı sanırım tel tıtredı ben de ver cocugun arabasını
ac telefonunu dedım yok aramadı kımse dedı.O an butun özlemım sevgım yerle
bırdı..Dedıgınız gıbı bı k...k aldı göturdu sankı öbur yarımı ıcım sıkılıyor 2 gundur
sadece baskası var dıye dusunmekten gerıldım..
Neyse,dönerken de konusmadım,uyur gıbı yaptım.Bizi bıraktı..
Anahtarı ver ıstersen artık dedım
Verdı ve gıttı..Sacı sakalı karısmıs camasırları hala yıkatamamıs
2-3kere arabayla kaza atlatmıs..Dalgın yorgundu..
Ama benım degıldı((
tek basıma saatlerce aglamak gunlerce uyumak ıstıyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?