Eşim boşanmaya karar verdi evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum:((

Konuyu basindan beri takip etmiosunz birde tutup soyle yapsak mi die danistigm hususta karKtersizlk diyosnz
Asil kararterszlik okuma zahmetnde bile bulnmadgniz konuda yorum yapmak

Siyahbeyaz yorumu kimin yaptigina da dikkat et bence

Ben bikac gun oncesine gore cok daha guclu kadin goruyrm
Fikirlerini cok begendm
Bosanmadan ki ilk celsede hemen olmjo biliyosn pisman olursa biseyler yapilabilir
Insallah aileniz icinen dogru kararlari verirsiniz

Avea online islemlere girdiginiz zaman mesaj gidiyor dogru ama o mesaji kapatabiliyorsunuz.Yani onu kontrol ederken ruhu bile duymaz.

Artık kontrol edemem cebe mesaj gelmıyor mu sıfre?Cebını nerden alayım artık ben..Zaten kontorlu hatta
dökuman göremedım ben?Bılıyor musunuz sız yapmayı?

canım bu durumu tek başına kaldıramazsın,,bence sana yardım edebilecek birinden destek almalısın ,,aileneden mesela yine sen daha iyi bilirsin..allah yardımcın olsun...
Hangı durumu tek kaldıramam cnm??Eger burda tek yasamaksa ınan aılemden bunalırsam cocuk
daha kötu kavgalara tanık olacaktır! Annem bgn butun gun bendeydı az önceye kadar,oysa benım
YALNIZLIGA ıhtıyacım var..(Bebegımın duzenını de bozdu su an yanımda tv ızlıyor bebegım uyumuyor

Konuyu basindan beri takip etmiosunz birde tutup soyle yapsak mi die danistigm hususta karKtersizlk diyosnz
Asil kararterszlik okuma zahmetnde bile bulnmadgniz konuda yorum yapmak
Siyahbeyaz yorumu kimin yaptigina da dikkat et bence

Kım,neye karaktersızlık dedı cnm ben kendımde degılım kı pek..Kım yaptı kı böyle
bır yorum ?

ayy bı çok sey benm evliliğime benziyo aman ALLAHIM.sen ona çok değerlisin sensiz olmaz olayını bı bıtır bence
Bitirdim farkındaysanız yrn da esyalarını alcak gelıp bıtecek..Sizin evlılık ne durumda?

Yarın esyalarını aldıgı zaman evın bır kısmı (dolabımın yarısı,dıs fırcası,banyo dolabındkaı cekmecesı,
komıdını) bosalınca cok derın bır bosluga dusecegıme %100 emınım ve kendımı kötu hıssedıyorum((

Bitirdim farkındaysanız yrn da esyalarını alcak gelıp bıtecek..Sizin evlılık ne durumda?[/QUOTE]

sizin geldiğiniz noktaya hızla ilerlediğimi düşünüyorum.hani bi söz yazmışsınız babalığa alışamadı diye aynen benim eşimde böyle çocuk akşama kadar onu özlüyo oynamak öpmek istiyo ben öp demesem öpmüyo çocuğu niye öpmüyon çocuğu diyom( çünkü ben kızımı öpmeye doyamıyorum.)öüpüyom ya diyo çocuğun en ufak hareketine gıcık oluyo.kzım baba baba diye can atıyo bişeyler anlatmak istiyo o ya pc ye bakıyo yada tv ye sana diyo çocuğa bak diyorum he hı diyo geçiştiriyo babalıkla zerre kadar alakası yok.ben buna çok üzülüyorum çoook

ben konuyu en başından beri okudum

kılolarımı verıyorum 2 aya yakındır dıyet yapıyorum 21 kılo almıstım 8ı kaldı ..Sacıma da gecen ay keratın bakımı
falan yaptırdım yanı herseyı yaptım yapıyorum,zaten sısmansın demıyor bana kılo almıssın dıyen herkesı tersler
esım''dogum yaptı tabı alacak''dıye..Bunlar degıl kızlar..Eskı kavga ve kötu gunlerı kendı ıcınde bırıktırmıs ve cocuktan
sonrakı degısımını bunla baglıyor sadece..Baska hıcbır sebep yok dıyor..Babalıgı cok cok ıyı,o yuzden ona ıhtıyac
duyuyorum ya..İlk gunden berı altını gazını mamasını uyutmayı cogu seye hep yardımcı(Hatta nazara baglıyorum
doguma gırmıstı sonra bebegı tutusu,gaz cıkarısına herkles bayılmıstı,
kocanın kıymetını bıl herkes yapmaz dedı herkes ,olan oldu((Bu 3 gundur
bu yuzden cok bosluktayım..(

zamanında böyle diyordun ona bir tek kötü kelime etmiyordun
şuan aklın tam anlamıyla karışık bence çok aklı selim kararlar verecek durumda değilsin hamileliğin süresince eşine kötü davranmışsın bunu kabul ediyordun
tam anlamıyla bir ev hanımı olmadığını yemek yapmadığını söylemişsin
ailenin eşine karşı bir kaç tutumundan bahsetmiştin bu adam bütün bunlara seni sevdiği için katlanmış olmalı
onunda hataları olmuş sen hamile iken başkası ile mesajlaşmış seni bebeğini yanlız bırakmış

acele karar vermemelisin bence boşanmak için acele etme
gurur tabiki çok önemli ama eşin geri adım atarsa onu reddetme
sadece kendini değil eşini de bebeğini de düşün boşandığında ailenin evine döneceksin şuanda eşinle yaşadığın evdeki gibi rahat olamazsın onlarla ilişkin asla eskisi gibi olmaz en ufak bi tartışmada
boşandığın için tartıştığınızı düşüneceksin şuan kendi kuralların var kendi evin var bebeğini istediğin gibi yetiştiriyorsun baba evinde bunları yapamazsın
ikinizdede hatalar var bunlar affedilmeyecek hatalar değil
çok yakın bir tanıdığımız var 5 6 yıl olmuş boşanalı eşi sorumsuz çalışmayan anne sözü dinleyen çok ilgisiz biriymiş
bebekleri olduktan sonra ilgisi tamamen azalmış ve kıza eşi dava açmış boşanmışlar
boşanma süresince aşağılamalar kavgalar şiddet neler neler yaşanmış ama kız geçen gün otururken dedi ki
benimde hatalarım vardı keşke son bir şans istediğinde vermiş olsaydım şuan keşke demezdim dedi
ani kararlar verme boşanmak kolay bir şey değil bitti artık deyince herşey bitmiyor

Evet çok doğru.. Kesinlikle boşanma yanlısı olma. Ama eğerki başak çare yoksa seni aldattığına inanıyorsan bunu ispatla ve hakkını al. Bence bu adamın aklını çelmişler. Ve bekar hayatına dönmüş gibi hissediyor kendini. Sorumluklarında tamamen kurtulmuş ne bebek sorumlulugu ne eş , ne v geçindirme sorumluluğu bir anlık bir boşlukta bunun nedenide senın hamıleleıkte yaptıgın yada genel tartışmaların birikmesi sonucu olabilir. Bence eşine asla yalvarma her zaman dik dir bakımlı ol. hatta o eve geldıgı zaman esyalarını almak ıcın evin tertemiz pırıl pırıl olsun. ve hatta evlılıgınızın ılk aylarında sızın ıcın ozel olan bır seyı hatırlat mesel ozel bır yemek yap en sevdiği.. yada ozel bır kıyafet gıy.. o eve gırdıgı sırada sızın sevdgınız bır sarkı calsın eski duyguları canlandır kısacası

Canım hiç düşünmedinmi gecrekten bosanmak ısteeyen sevmeyen biri resmını hala orda bırakırmı? bence fazlda umursamaz olma. Kadınlar bu konuda daha duyarlı olmalı. Yuvanı kurtarmaya bak. Tabi yalvarararak değil. Bence eşin evde oldugun zaman gelsin. Ve hatta o zaman tam bir ev hali hiç bir şey olmamış gibi ol. bakımlı, guzel, ozel bır kıyafet gıy mesela onun en cok sevdıgı .. ozel anları anıları hatıraları hatırlat.. radyoda en cok sevdgnz sarkı calsın.. tam eve gırerken o.. sonra evı tertemız temızle yıka pırıl pırıl olsun. bebgıne en guzel kıyafetlerın gıydır.. cok guzle en sevdgı yemegı yap o kapıyı actıgı zaman yemek kokuları olsun evde hosgeldın de baska bır sey deme bakalım napıcak? hatta hiç bir şey olmams gıbı davran acmısın de
?? hatta tam o sırada sofrayı kur bebegını tuttur.. ne bıleyım ben oyle yaprdm helrde

Son düzenleme:
mavera49 güzel öneriler bunlar. konuyu tam okuyamadım ama madem tek taraflı bir sorun değil ,evliliği kurtarmak adına denenmeli.

Son düzenleme:
cnm takino isimli arkadasa dedim hani ben acaba face de durumunu silsen mi dedim ya o da ergen hareketleri kararktersizlik gibi bise yazmisti sanirim

amaaannn onemli bise degil onemli olan sensin bu durumda insallah adamin aklina tak eder ne yaptigi

bazi erkekler kaybettigini hissetmesi gerekiyo kiymet anlamak icin :S

ama tabiki gonlum barismanizdan yana sanki esinin biraz sallanmasi sarsilmasi gerek gibi bilemiyorm

herseyin hayirlisi olsun ben oyle diorrum artik

anlaşmalı boşanırsınız onlar sorun olmaz sen çalışmıyosan yoksulluk nafakası iste çocuk var çalışıcak durumda değilsin zaten çocuğa da iştirak nafakası mutlaka iste reşit olana kadar devam eder bu nafaka çok üzüldüm ya hayırlısı olsun

Esinin psikologa gitmesi icin ikna et. Esin depresyona girmis olabilir. Allah yardimcin olsun

ben ergen hareketleri karaktersizlik demedim heralde düzgün okuyamamışsın ergen gibi hareket etme senin daha karakterli haraket etmen lazım dedim
faceden ilişki durumunu silse nolur silmese nolur kadın boşanıyor yani daha aklı başında mantıklı haraketler etmek zorunda kendini zora sokacak bişey yapmaması lazım
gereksiz alınmışsınız

Geldı aNIDen ..Dedıklerını okumamıstım sımdı okudum,inan gözu böyle seyler görecek durumda
hıc değil...Bir misafır gıbı durdu,zaten annem de hemen geldı ..Sonra bırsey yemedı,içmedi..
Hiçbirşey yapmadı kızımı sevdı,fotograflarını cektı sadece..Ben de ''fotograflarla mı avunacaksın''
dedım,''hayır''dedi..Ben ''bu 2-3hafta babam bılene kadar dusun kendı hatalarına da bak,kızımızı
dusun ''dedim..''ben de üzgünüm,ama yıne kavgalar edecegız,degısmeyecegız bız..Ben de
üzülüyorum cocuıguyla gezen aıleler görunce ama erkenden gıtmem onun ıcın ıyı olacak;zaten
olanlardan sonra aılenın yuzune nasıl bakarım ..İstesem de gelemem,zaten istemıyorum''dedi..
Kararlıydı pek burnu sürter gibi gelmedi bana(( Giden gitmiş ..Memnun degıl hayatından ama
buraya gelmeyı de hıc dusunmuyor(

KIZLAR,iyi düşün karar ver dediniz tamam da,karar merci ben değilim ki ..(Anlatıyorum ya ben
gurur bıle yapmıyorum cocugum ıcın ıyı davranıyorum,ama o istemeyen kararlı taraf..Bana sadece
kabul edıp boyun egmek dusuyor..Esyalarını cıkartamadı,amcam dısardaydı anlamaması ıcın bos
gıttı..Haftaıcı kızımızı dra ve alısverıse göturcez bır gun ayarlayacak..O ZAMAN NASIL DAVRANMAMI
ÖNERIRSINIZ?

Haftaıcı kızımızı dra ve alısverıse göturcez bır gun ayarlayacak..O ZAMAN NASIL DAVRANMAMI
ÖNERIRSINIZ?

radikal bir öneri;

aile apartmanından taşın...Orda hep anıların olacak.

kadın zaten daha zor atlatıyor. Birde İmgeler seni hep geçmişe götürecek.

dolabın yarısını boş görünce, oleyyyy giysilerime yer açıldı demiyeceksin maalesef...

(çalışıyor musun? Atladım sanırım. maddi imkanın var ise tabiiii. Yoksa da önce iş bul sonra mütavazi bir ev)

ailenle kesin çatışacaksın...Sana destek olmalarına rağmen..

Evladınla baş başa bir hayat denemesi yapın bence...

kendin için yaşama vakti..

kocan ise köpekler gibi peşine düşecek..

% 100 EMİNİM

tekrardan bir arada olma umudun varsa farklı bir önerim,

yoksa farklı bir önerim olacak;

eğer bu yuva dağılmasın istiyorsan yapacağın şey:

Süslenecek, püslenecek, kızı ve çantasını ona emanet edeceksin.
bir kağıda ihtiyaçları yazacaksın. Kızı getirmesi gereken saati söyleyeceksin.
sen gelmiyor musun derse, arkadaşlarınla buluşacağını söyleyeceksin. Bu arkadaşlar lütfen anaç ve evli olmasın.
Onu bir kez arayacaksın maksimum o da. Arama saatin de kızının gelme saati olsun. Saat yakşaşınca annemlere bırak lütfen,
ben biraz gecikeceğim diyeceksin.

eğer bir araya gelmek istemiyorsan tekrar:

doktora da , alışverişe de gideceksin.
orda kadından çok anne kimliğini bir kez daha vurgulamış olacaksın.
çok büyük ihtimal kavga edeceksiniz. Seni canı istediğinde gördüğü için,
kıymetin kalmayacak. çocuk yanında bile saygı kavramını unutacaksınız.

maalesef bu böyle...

Haftaıcı kızımızı dra ve alısverıse göturcez bır gun ayarlayacak..O ZAMAN NASIL DAVRANMAMI
ÖNERIRSINIZ?

ya ben bu portreyi anlıyorum ( hamileyken aldatma kısmı hariç....eğer bu adamın karakteriyse yol ver gitsin. koca da baba da olmaz)

ama hamilelik dışında şu an adamın ruh hallerine tavırlarına bakacak olursak sürüm sürüm sürünecek bir adam var.

ama aile apartmanında olmazsan tabi...

orda yaşamaya devam edersen, sürünmeyi dönmeye tercih edecek..

gururlu değilim demişsin ya..
hayır gururlu ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…