- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
cnm kapıyı ben carpıp cıkmadım kı ben döneyım,adam 2 gun önce bana pesınde kosan kadın muamelesı yaptı,
dun bacagıma tekme attı ve tehdıt ettı ıttı benı ..daha ne kadar sert gıtmıs olabılır kı(Bu blöf degıl,bildiginiz
nefret!!Hayatımda böyle korkmamısımdır yanı..Çok sevıyorum hala ama yapılacak en dogru sey bu kaldı ,
bgn gıtmese 1-2 yıl somra gıdecektı bellı kı..Zaten artık sahte gelıyor bana herseyı ..4ay öncesınde kafassında
bıtırdıgını söylemıstı,4 aydır da benı bıktırmaya calısmıstı o yuzden de oyuncu oldugunu dusunuyorum onu
sımdılık görmek ıstemıyorum..Erken pişman olursa (boşanmadan) aıle danısmanına gıtmeden eve gelmemesını
ısterım..
Avea online islemlere girdiginiz zaman mesaj gidiyor dogru ama o mesaji kapatabiliyorsunuz.Yani onu kontrol ederken ruhu bile duymaz.
Hangı durumu tek kaldıramam cnm??Eger burda tek yasamaksa ınan aılemden bunalırsam cocukcanım bu durumu tek başına kaldıramazsın,,bence sana yardım edebilecek birinden destek almalısın ,,aileneden mesela yine sen daha iyi bilirsin..allah yardımcın olsun...
Konuyu basindan beri takip etmiosunz birde tutup soyle yapsak mi die danistigm hususta karKtersizlk diyosnz
Asil kararterszlik okuma zahmetnde bile bulnmadgniz konuda yorum yapmak
Siyahbeyaz yorumu kimin yaptigina da dikkat et bence
Bitirdim farkındaysanız yrn da esyalarını alcak gelıp bıtecek..Sizin evlılık ne durumda?ayy bı çok sey benm evliliğime benziyo aman ALLAHIM.sen ona çok değerlisin sensiz olmaz olayını bı bıtır bence
Yarın esyalarını aldıgı zaman evın bır kısmı (dolabımın yarısı,dıs fırcası,banyo dolabındkaı cekmecesı,
komıdını) bosalınca cok derın bır bosluga dusecegıme %100 emınım ve kendımı kötu hıssedıyorum((
ben konuyu en başından beri okudum
kılolarımı verıyorum 2 aya yakındır dıyet yapıyorum 21 kılo almıstım 8ı kaldı ..Sacıma da gecen ay keratın bakımı
falan yaptırdım yanı herseyı yaptım yapıyorum,zaten sısmansın demıyor bana kılo almıssın dıyen herkesı tersler
esım''dogum yaptı tabı alacak''dıye..Bunlar degıl kızlar..Eskı kavga ve kötu gunlerı kendı ıcınde bırıktırmıs ve cocuktan
sonrakı degısımını bunla baglıyor sadece..Baska hıcbır sebep yok dıyor..Babalıgı cok cok ıyı,o yuzden ona ıhtıyac
duyuyorum ya..İlk gunden berı altını gazını mamasını uyutmayı cogu seye hep yardımcı(Hatta nazara baglıyorum
doguma gırmıstı sonra bebegı tutusu,gaz cıkarısına herkles bayılmıstı,
kocanın kıymetını bıl herkes yapmaz dedı herkes ,olan oldu((Bu 3 gundur
bu yuzden cok bosluktayım..(
zamanında böyle diyordun ona bir tek kötü kelime etmiyordun
şuan aklın tam anlamıyla karışık bence çok aklı selim kararlar verecek durumda değilsin hamileliğin süresince eşine kötü davranmışsın bunu kabul ediyordun
tam anlamıyla bir ev hanımı olmadığını yemek yapmadığını söylemişsin
ailenin eşine karşı bir kaç tutumundan bahsetmiştin bu adam bütün bunlara seni sevdiği için katlanmış olmalı
onunda hataları olmuş sen hamile iken başkası ile mesajlaşmış seni bebeğini yanlız bırakmış
acele karar vermemelisin bence boşanmak için acele etme
gurur tabiki çok önemli ama eşin geri adım atarsa onu reddetme
sadece kendini değil eşini de bebeğini de düşün boşandığında ailenin evine döneceksin şuanda eşinle yaşadığın evdeki gibi rahat olamazsın onlarla ilişkin asla eskisi gibi olmaz en ufak bi tartışmada
boşandığın için tartıştığınızı düşüneceksin şuan kendi kuralların var kendi evin var bebeğini istediğin gibi yetiştiriyorsun baba evinde bunları yapamazsın
ikinizdede hatalar var bunlar affedilmeyecek hatalar değil
çok yakın bir tanıdığımız var 5 6 yıl olmuş boşanalı eşi sorumsuz çalışmayan anne sözü dinleyen çok ilgisiz biriymiş
bebekleri olduktan sonra ilgisi tamamen azalmış ve kıza eşi dava açmış boşanmışlar
boşanma süresince aşağılamalar kavgalar şiddet neler neler yaşanmış ama kız geçen gün otururken dedi ki
benimde hatalarım vardı keşke son bir şans istediğinde vermiş olsaydım şuan keşke demezdim dedi
ani kararlar verme boşanmak kolay bir şey değil bitti artık deyince herşey bitmiyor
ben gecen hafta kavga ettıgımız bır gun facetekı butun hakkımda kısmını sılmıstım..
bu bana mahkemede kötu sonuc verır mı yıne evlı mı yazsam kı??Yanı ısım yasım ılıskı
hıcbırsey yazmıyor..onda evlı yazıyor ve ıkımızın resmı duruyor..
ben gecen hafta kavga ettıgımız bır gun facetekı butun hakkımda kısmını sılmıstım..
bu bana mahkemede kötu sonuc verır mı yıne evlı mı yazsam kı??Yanı ısım yasım ılıskı
hıcbırsey yazmıyor..onda evlı yazıyor ve ıkımızın resmı duruyor..
cnm takino isimli arkadasa dedim hani ben acaba face de durumunu silsen mi dedim ya o da ergen hareketleri kararktersizlik gibi bise yazmisti sanirim
amaaannn onemli bise degil onemli olan sensin bu durumda insallah adamin aklina tak eder ne yaptigi
bazi erkekler kaybettigini hissetmesi gerekiyo kiymet anlamak icin :S
ama tabiki gonlum barismanizdan yana sanki esinin biraz sallanmasi sarsilmasi gerek gibi bilemiyorm
herseyin hayirlisi olsun ben oyle diorrum artik
Canım hiç düşünmedinmi gecrekten bosanmak ısteeyen sevmeyen biri resmını hala orda bırakırmı? bence fazlda umursamaz olma. Kadınlar bu konuda daha duyarlı olmalı. Yuvanı kurtarmaya bak. Tabi yalvarararak değil. Bence eşin evde oldugun zaman gelsin. Ve hatta o zaman tam bir ev hali hiç bir şey olmamış gibi ol. bakımlı, guzel, ozel bır kıyafet gıy mesela onun en cok sevdıgı .. ozel anları anıları hatıraları hatırlat.. radyoda en cok sevdgnz sarkı calsın.. tam eve gırerken o.. sonra evı tertemız temızle yıka pırıl pırıl olsun. bebgıne en guzel kıyafetlerın gıydır.. cok guzle en sevdgı yemegı yap o kapıyı actıgı zaman yemek kokuları olsun evde hosgeldın de baska bır sey deme bakalım napıcak? hatta hiç bir şey olmams gıbı davran acmısın de
?? hatta tam o sırada sofrayı kur bebegını tuttur.. ne bıleyım ben oyle yaprdm helrde
Yarın esyalarını aldıgı zaman evın bır kısmı (dolabımın yarısı,dıs fırcası,banyo dolabındkaı cekmecesı,
komıdını) bosalınca cok derın bır bosluga dusecegıme %100 emınım ve kendımı kötu hıssedıyorum((
Haftaıcı kızımızı dra ve alısverıse göturcez bır gun ayarlayacak..O ZAMAN NASIL DAVRANMAMI
ÖNERIRSINIZ?
Geldı aNIDen ..Dedıklerını okumamıstım sımdı okudum,inan gözu böyle seyler görecek durumda
hıc değil...Bir misafır gıbı durdu,zaten annem de hemen geldı ..Sonra bırsey yemedı,içmedi..
Hiçbirşey yapmadı kızımı sevdı,fotograflarını cektı sadece..Ben de ''fotograflarla mı avunacaksın''
dedım,''hayır''dedi..Ben ''bu 2-3hafta babam bılene kadar dusun kendı hatalarına da bak,kızımızı
dusun ''dedim..''ben de üzgünüm,ama yıne kavgalar edecegız,degısmeyecegız bız..Ben de
üzülüyorum cocuıguyla gezen aıleler görunce ama erkenden gıtmem onun ıcın ıyı olacak;zaten
olanlardan sonra aılenın yuzune nasıl bakarım ..İstesem de gelemem,zaten istemıyorum''dedi..
Kararlıydı pek burnu sürter gibi gelmedi bana(( Giden gitmiş ..Memnun degıl hayatından ama
buraya gelmeyı de hıc dusunmuyor(
KIZLAR,iyi düşün karar ver dediniz tamam da,karar merci ben değilim ki ..(Anlatıyorum ya ben
gurur bıle yapmıyorum cocugum ıcın ıyı davranıyorum,ama o istemeyen kararlı taraf..Bana sadece
kabul edıp boyun egmek dusuyor..Esyalarını cıkartamadı,amcam dısardaydı anlamaması ıcın bos
gıttı..Haftaıcı kızımızı dra ve alısverıse göturcez bır gun ayarlayacak..O ZAMAN NASIL DAVRANMAMI
ÖNERIRSINIZ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?