- 30 Eylül 2011
- 3.013
- 10.789
- 408
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
valla insan ne diyecegini sasiriyor herseyi taksit taksit soyleyince biz yorum yapiyoruz sonrada aaa kadin hakliymis oluyoruz. ama ben sana onerdiklerimin bir kisminda hala israrliyim. bebeginle esinin arasindaki iliskiyi sen belirleme. kizin buyudukce bisyeleri farkettiginde onu kirmadan aciklarsin ama sakin gostermem deme. bir tanidigimiz boyle yapmisti kiz buyudugunde ogrendi gorusmemelerine karar verenin babasi degilde annesi oldugunu. tum kizginligi annesine kaydi. hakliyken haksiz duruma dusme. sen karisma o gormek istemezsede israr etme.
boyle dik durman cok guzel, bunu onun icin degilde kendin icin yapiyor olman daha da guzel. umarim bundan sonra sansin bol olur sevgiyle kal.
ben bu sıteye yenı uye oldum o yuzden konu sahıbı olarak cok acıklayıcı olmadıgımı dusunup tek tek cevaplamak ıstedım
ıyıce karıstı kımse benı anlamaz oldu ..keske kısa ve öz gecseymısım durumları..Tabı kı babasına göstermemezlık etmeyecegım
cunkı o her zaman benden ıyı kosulda olacak bellı yastan sonra dava acıp benım sartlerım ıyı kızımı ıstıyorum dıyebılır..Görusecek
ama nasıl BABANIM dıyecek,ne yuzle??Daha 1 yasına bıle gelmeyen mınıcık bebegı bırak bekar hayatın özgurlugun ıcın,
sonra da kızın sana duskun olsun sevsın ..Ne cesaret bılemıyorum..
sen kesinlikle haklisin ama kizinin buydugunde ne dusunecegini , hissedecegini kestiremeyizki. hakliyken haksiz olma. babasini sen anlatma ona o yasasin. cok zor yasadiklarin sabirlar diliyorum tekrar. birde sakin aska kusme. bende aldatildim guvendigim bir adam tarafindan, ayrildiktan sonra dedimki iyiki yasamisim bu aciyi simdi ki askimin kiymetini bilmeme yardimci oldu.daha gencsin. herseyi zamana birak
kesinlikle çocuğumu bu duruma getirenlere sizin gibi iyi dileklerde bulanamam
sanırım bu cümleyi yanlış kullandın
doğrusu şöyle olmalıydı;
umarım hayat onları BETER EDER
Cnm
Sen 1 2 gün içinde ara ya da msjlaş.Babası beni özlemedin de kızını da mı özlemedin hala falan de..Gerçi pzt si gelecekmiş.Mesela bugün yap.Birazdan msj çek.'Biliyor musun çok üzülüyorum.Kendimi affedemiyorum.Bebek sabaha kadar uyumadı.Çok gergindi' falan de.Sadece dertleş.Yalnız sana bi şey diyeyim.Döndüğünde çok büyük fedakarlıklar seni bekliyor.
insanları yargılamayı eleştirmeyi topa tutmayı ne kadar seviyoruz düşmanımıza konuşur gibi yorumlar yazıyoruz kadın dayanışması yok malesef burda halbuki amaç buraya derdini yazıp rahatlamak fikir almak istiyor konu açan arkadaşlar... bazı yorumlara baktımda ben bile çok üzüldüm çok acı yorumlar yazılmış...
burda çaresiz üzgün mutsuz bir kadın var herşeyden önce o bir anne çocuğunu gururu pahasına bile olsa düşünmek zorunda sonuçta istenmeyen bir çocuk dünyaya getirmemiş...
evlilikte tek taraflı değildir kavgalar hatalar illaki karşılıklıdır etki tepki olayı birde evliliğe adapte olamama durumuda olması normal herkes bir değil bence kişilerin yorum yazarken kendinden örnek vermek anlamsız çünkü her evlilikte kişiler karakterler yaşananlar ve durumlar farklıdır bu yüzden kendi evliliğimizle kıyaslamak bence saçma buda benim fikrim...
konu sahibi arkadaşam gelince Allah yardımcın olsun... inşallah her şey düzelir en kısa zamanda eski güzel günlerinize geri dönersiniz umarım...
Çok teşekkurler anlayısın ıcın ben de böyle dusunuyorum zaten kendı hatalarımı da kabul etmesem yazmazdım,ama
hemen cogu kızı nerdeyse ıyı kı aldatmıs dıyecek yorumlar yapıyor,hıc evlılıgın ne derece degısıp bu hale
gelebılecegını dusunmuyorlar belkı ben de 1 yıl önce olsa bunları yazardım ben İBRET olunacak haldeyım,
ınsanlara ders olsun işte..Ya dogumdan sonra kocadan beklentılerı azaltırlar ya da cocuk yapacakları ınsanı
daha dusunerek secerler belkı..Ben dersımı kendı hayatımdan aldım kötu darbe yedım ..Ama derler ya ''kadın
kadının kurdudur'',resmen öyle yanı...Nerdeyse topa tutuldum burda zaten vıcdan hesaplasması yasıyorum,
eşimin bır tek sey bıle dusunmeyıp gununu gun ettıgıne de emınım..Ama bebegımı babasız buyutmek ıstemezdım
baba sevgısınden mahrum olmasını da..Gururumu bu yuzden kaybettım belkı ama yalvarmıyorum da sadece
emek vermeye calıstım..Saol butun dusunduklerımı dıllendırdıgın ıcın ..Anlayısın ıcın...
Sanırım kararını vermişsin.Hakkında hayırlısı olsun.Ben eşinin sen geri adım atınca biraz k.çının (özür..) kalktığını düşünüyorum.Boşver sein aklında acaba kalmadı en azından.Bu rahatlamayı da yaşaman gerekiyordu.Bu aşamadan sonra ondan bir tepki gelene kadar sakın görüşme ,kimseyi de görüştürme bence..Bu süre biraz uzun olabilir ama (zaten iş ailelerin duyacağı duruma geldi.) bekle o arasın.Senle hiç bir şey için muhattap olmasa bebek ve mahkeme için olmak zorunda kalacak nasılsa..Bir de 'ben sana msjlaşmandan dolayı bir hak vermiştim.Ben ve yuvamız bunu (hem yaşanmışlıklarımız için hem de evliliğimiz ve kızımız için) hak etmiyor muyuz?' dedin mi merak ettim..
arkadaşım sen eşinin ağzını aradınmı mesela''senin hayatında başka biri var,biliyorum'' de bakalım ve tepkisini gözlemle
bende ilk zamanlar asla başkası olamaz o bunaldı,ailesi baskı yaptı yada benim tavırlarımdan sıkıldı dedim hatta sordum bile bu soruyu bana yok öyle birşey çocuğumun üstüne yemin ederim dedi
sonra çıktı hayatında başka biri olduğu ve neden söylemedin dedim,nedeseydim aşık oldum sevdimmi deseydim dedi..
hiç bir erkek bu sebeplerden dolayı çocuğunu bırakıp gitmeezzzz var bişey eşinde araştır derim...duygusallığı bırak,kendini suçlamayıda ve sakın msj filan atma dik dur,sen öyle yaptıkça dahada havalanacak,kararını kesinleştirmesine yardımcı oluyorsun
hukuki haklarını araştır internetten..buarada eşinin maaşının 4/1 sana ve çocuğuna nafaka olarak bağlanıyor bildiğim kadarıyla..yani 4000 tl maaşı varsa 1000tlsi sana bağlanıyor
çocuğunu şimdi zaten istemez çok küçük büyüdüğündede hiç istemez merak etme çocuğu düşünse buna cesaret etmezdi
herkesin başına gelebilir ayıplamamak yargılamamak lazım dışardan yorum yazıp eleştirmek ahkam kesmek kolay elbet ama eminim insanın başına gelince herşey başka türlü olur... ben 10 yıllık evliyim hikayenizi okurken biran kendimi sizin yerinize koydum eşim bunları yapsa ne yapardım diye,düşünürken bile yüreğim sızladı kötü hissettim kendimi kimse bunları yaşamak istemez ve bence hiç bir kadın haketmez heleki sevdiğinden darbe yiyeceği kimsenin aklına gelmezbir kadını bir erkek değil ancak başka bir kadın anlaması gerek diye düşünüyorum çünkü kadınlar duygusal bakarlar olaya...ben bir anneyim 9 yaşında bir oğlum var iki tane bebeğimi toprağa verdim geçen yıl ve şimdi bir bebeğim daha olacak Allah nasip ederse evlat kıymetini iyi bilirim... bir kadının kocasına en ihtiyacı olduğu dönemler hamilelikte, lohusalıkta ve bebeğin küçük olduğu dönemler çünkü anne baba olmaya adapte olurken eşlerin birbirine destek olması lazım yoksa bu yüzden bir çok kadın yada erkek depresyona giriyor bu yüzden evlilikler bitiyor... hayat bu çok gördüm kocam evliliğim mükemmel deyipte mahkemelik olanları aldatılanları asla kendimi ezdirmem deyip dayak yiyenleride gördüm o yüzden büyük konuşmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?