- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Cnm msjlarımı okuduysan bende adamı haklı buluyorum.Ama zaten bayanın sorunu üslubu.Onu halledebilse bu sorunu yaşamayacak.Bir de sanırım yeni evliymişsin.Sor buradakilere çoğu insan ilk başlarda senin gibi düşünüoyr ama şartlar düşünceleri değiştiriyor.İnşallah değiştirmek zorunda kalma da haksız çıkalım..
Düşüncelerimin değişmesi nasıl olacak anlamadım? Bağırıp çağırıp küfredip sonrada beni haklı görün gibi bir beklenti içerisine gireceğimi sanmıyorum. Şunu anlatamadım sanırım kadın yada erkek farketmez aldatmayı haklı çıkaracak bir konu asla olamaz! Dolayısı ile düşüncelerimin değişeceğini sanmıyorum. Benim düşüncemi benim yaşadıklarım şartlar nasıl değiştirecek bende başlarsam huzur vermemeye ve küfretmeye tabiki mutlu olamam ama bu düşüncelerimi değiştirmez biraz kendimi sorgularım
Siyah beyaz
ben sizin evliliginizi cozdum aslinda
nasil ki sorumlulugu sadece kadinin aldigi evlilikler mutsuzsa,
tum sorumlulugu erkegin aldigi, kadinin dominant rol ustlendigi evlilikler de mutsuzluga mahkumdur ...
sizde roller degismis
siz evin erkegi, esiniz kadin rolunu ustlenmis
bir tarafin ezildigi diger tarafin yuceltildigi evlilikler temelden sarsilir
aslinda esiniz bebegin dogmasiyla degismemis
aksine sorumluluk daha fazla arttigi icin
basinda surekli onu yonlendirmeye calisan her zaman ne yapacagini soyleyen
diger insanlarin yaninda da ayni davranislari yapmaktan cekinmeyen bir kadin var
disarda ise aslinda surekli taktir goren bir es var
Ataturk bile Latife Hanimi bu yuzden terketmis biliyor musunuz?
ben size buradan goruneni soylemeye calistim
eger ki esinizle araniz duzelirse lutfen hatalarinizi tekrarlamayin
suc tek tarafli degildir elbet esinizin de bunda rolu vardir
ama durumu toparlamak ve bunlari tekrar yasamamak adina yapmak zorundasiniz....
anladıgım kadarıyla kafasına koymus gıtmeyı.bırakın derım ben sıze cunku yanınızda kalmaya zorlamak bıseyı degıstırmez daha cok kavga edersınız uzersınız bırbırınızı.bırsure sonra belkı pısman olur doner ozaman ne ala ama donmezse sızın yapacagınız bısey yok demektır.bu soyledıklerım kolay degıl ama yapacak baskada bısey yok zorla tutamazsınız.cocugunuza odaklayın kendını esınızı serbest bırakın kendılıgınden gelsın yoksa olmaz.hayırlısı olsun
bi anda yok oldu arkadaş... gelişmeler nedir? umarım düzelmiştir her şey
Dün kardesımle konusmak bana cok ıyı geldı,benı rahatlattı ..
Aılemın arkamda olacagını,bunları dusunmememı söyledı..
Esımın bekar hayatını özledıgı ıcın eskı dertsız borcsuz hayatına gerı gıtmek ıstedıgını,kendınce haklı oldugunu söyledı !
Böyle arabalarda yatarak bır yere varamayacagını ve eve bır sekılde dönme durumunda kalabılecegını,dönerse sakınce
konusmamızı,dönmezse de bırak gıtsın dedı ..Ben de ok dedim..
Bu kaldıgım komsumuzun evınde ,az kırayla kalmamı ve kızımı bos yere kucuk odaya mahkum etmememı soyledı..
Boşanma ıcın zaten en az 2,5-en cok 4 mılyar avukat parasıymıs..Acabılıyorsa acsın davasını ,sen dık dur ve tamam
de madem bebegını dusunmuyor ne yaparsa yapsın dedı ..
Ben de karar vermıs oldum kızlar en azından aılemden bırının bıle benım haklı oldugumu anlaması ve guclu olabılecegımı
hatırlatıp destek vermesı cok memnun ettı benı..Arabadan baska mal varlıgımız yoktu ,bebegımın altınlarından bozdurmustu
alırken ..Sadece onları ısteyecegım bır de bana ve bebegıme 600er tl,cunkı 4 mılyara yakın maası var ve
bunun %kacını vermesı gerekır bılmyıorum ama bu evı gecındırıp bebegımın bakımını saglayabılırım ..aılemde yemek yer,
gecelerı eve gelırım olmazsa..İşe de girer kafam rahat sekılde bebegımın gelecegıne ufaktan yatırımlar yaparım
onun arabadan verecegı mıktarla baslayıp..
vsvsvs..
Bayagı gaza geldım dıyebılırım kızlar gercekten ıyıyım ve onu artık sevmedıgımı hıssedıyorum;cunkı mınıcık bır bebegı
bu sekılde bırakıp bebegım nasıl dıye mesaj bıle atmayan bırı ıcın uzulmeme degmez..Gercı ben söyleyınce ertesı gun hemen
kızını sordu sacmasapan ama neyse artık onun yaptıklaırnı takmamaya kararlıyım ve sakınce bu 2-3 haftalık aılemın gelmesı
surecını gecırıp noktayı koyarken de konusup anlasırsak anlasmalı,anlasmazsa da daha kızdırıcı bır surec benı beklıyor..
Ama hala ıcımde tek uhde = Aıle danısmanına bır danısamamamız( Bir de kardesımı o gun ekmıs bır daha da aramadı
henuz konusmayacaklar yanı..
Akşam yazmamışım.O sana ailen sorun olsa da demez.Çünkü senin tepkinden çekiniyor.Şu an mı böylesin bilmiyorum ama biraz fevrisin.O ne kadar demese de ailen etken bence.Kendin demişsin ya ben hazırlanamam falan sürekli kapı çalıyor,amcamlar vs. diye.Adam oynaşırken bile düşünüyordur.Gece de bebek rahat vermiyorsa....İşte sen bile rahat değilsin.O hiç olamaz.En azından 'Hayatım bir türlü rahat olamıyoruz.Şu an böyle olması gerekiyor.Ama birbirimizi geriyoruz.Şu durumları bi halledelim.Daha rahat olacağımız bi yere geçelim.Özledim valla sevgili gibi olmayı' falan de gelecek planı yapıp hayal kurmasını sağla.O da mutlu eder.Beklentisini düşürür.Şimdiye kadar belki yapmadın ama döndüğünde mutlaka yapmalısın.Kavga ediyor.Elalem duysa aman der geçer.Ailen olunca duydular mı,ne düşünüyorlar.Bir dünya stres.EE yine kendin yazmıştın.Babanların da bi kaç yanlışı olmuş.Geçim derdi,yeni bebek falan..O da haklı.
Sen 1 2 gün içinde ara ya da msjlaş.Babası beni özlemedin de kızını da mı özlemedin hala falan de..Gerçi pzt si gelecekmiş.Mesela bugün yap.Birazdan msj çek.'Biliyor musun çok üzülüyorum.Kendimi affedemiyorum.Bebek sabaha kadar uyumadı.Çok gergindi' falan de.Sadece dertleş.Yalnız sana bi şey diyeyim.Döndüğünde çok büyük fedakarlıklar seni bekliyor.Sen bebeği sanırım kucağına fazla alıştırmışsın.Şimdi de kopamıyorsun.İşe güce yetemeyince de geriliyorsun.Çoğu bayan bu hatayı yapıyor.Yavaşca bundan sıyrıl.Sonra da bebeğe o baksın.İşleri sen yap.Siz rolleri değişmişsiniz.Ev işi evde olan insana bile ağır geliyor.O bi de çalışıyor.Yemeği,bulaşığı da tek çeşit de olsa yap ve zamanla geliştir bu konuda kendini.Tamam seni böyle kabul etti haklısın ama adam her şeye yeten kadınları da görüyordur etrafında ve var böyle kadınlar maşallah..Sen kendi haklarını ertele şimdilik.Düzelince görmesini sağla.Tabii niyetin devam etmekse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?