Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşim boşanmak istemiyor ne yapmalıyım acilen yardım!!!!
- Konu Sahibi hotuca
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bosanma boşanmıyor koca şiddeti
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Kasım 2015
- 2.220
- 4.114
- 133
Ne kadar vicdansız bir eşiniz varmış 18 ay nasıl göstermedi çocuğunuzu size. Şimdi nasıl? Kendisi gelip görüyormu? Sizin tavrınız nasıl bu konuda?Bende 5 yıl önce cekismeli dava ile 3 celsede bosandım yaklaşık 18 ay sürdü.çünkü ist.daydım o dönem 2 celse arası yogunluktan dolayı 6 ay oluyordu küçük sehirlerde cok daha kolay biter.ilk celsede sizi ikinci celsede şahitlerinizi dinleyip 3.celsede boşarlar merak etme daha çok gençsin cocuk olmadan bitir canım.ben sehir degistiren taraf oldugum icin kızımı dava sonuclanana kadar babaya bıraktılar geçici velayet adı altında.18 ay hic yüzünü göstermedi çok şükür hepsi bitti.kısaca oyle yada böyle boşanırsın Allah yardımcın olsun
- 23 Eylül 2012
- 2.115
- 1.127
- 373
- 23 Ağustos 2012
- 49.917
- 1
- 231.719
- 798
- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- 398
Olur tabiki daha evvel de denediğinizi soylersınızbeni vazgeçirmek için üzerimde çok yoğun bir pskolojik baskı uyguluyor çok yıprandım umarım hakim benim yanımda olur
Şiddet uyguladığını da
Avukatınız yok mu ?
- 31 Ağustos 2014
- 1.156
- 1.047
- 133
Evet tekrar evlendim kızım yanımda simdide kardes bekliyoruz.Tekrar mı evlendınzı hamilesınızde
maalesef cok acı cektirdi bize.su anda arayip sormuyor yillardir bir kere bile gormedi.kızımı doktor getirme diyene kadar psikiyatri uzmanina göturdüm.cok sukür basarılı bir ögrenci uyumlu bir cocuk.yaraladi bizi yaşananlar ama gecti çok şükürNe kadar vicdansız bir eşiniz varmış 18 ay nasıl göstermedi çocuğunuzu size. Şimdi nasıl? Kendisi gelip görüyormu? Sizin tavrınız nasıl bu konuda?
- 15 Aralık 2015
- 849
- 604
- 23
Cnm barodan avukat isteyebilirsin sen davanı aç ama şahit bulman lazım yoksa eğer mahkemeye gelir boşanmak istemiyorum derse sende şahit bulamazsan çok uzar.Benim ilk evliliğimin bitmesi 3 yıl sürmüştü nerdeyse kimse şahitlik yapmak istemediği için ama şahit bulursan o istemesede 3 calsede biter diye biliyorum.Allah yardımcın olsun cnm
hayır yok maalesefOlur tabiki daha evvel de denediğinizi soylersınız
Şiddet uyguladığını da
Avukatınız yok mu ?
- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- 398
Sanrıım devletin ücretsiz avukat tayğn etme yetkisi var bir arastırınhayır yok maalesef
Olmasa da hakim sizden yana olur uzamaz korkmayın
Çok teşekkür ederim araştıracağım bu konuyu.Sanrıım devletin ücretsiz avukat tayğn etme yetkisi var bir arastırın
Olmasa da hakim sizden yana olur uzamaz korkmayın