• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞim Boşanma

nurose

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
590
210
53
Selam kızlar,

yine bir konuda fikir almak istiyorum.

5 aylık evliyim .eşimin ailesiye çok yakın oturuyoruz. evlendiğimiz günden beri sürekli anneme gidelim annemler gelsin her akşam bu muhabbeti yaşıyoruz. Her akşam oraya gidiyor. hep ailesiyle birlikte olmak her yere hep birlikte gitmek istiyor. bir kere bile benle baş başa bir yere gitmek istediğini görmedim.

Annesinin de çok kıskançlıkları oyunları oldu. benim aileme gittiğimizde olay çıkardı. eşimi ailemden soğuttu vs. bu sebeple annesiyle de çok tartışmalarımız oldu. beni hiç savunmadı hep annesini poh pohladı.

Annesine aşırı derece düşkün. bana karşı ise hiç ilgili değil sürekli ailesi yüzünden tartışıyoruz. annesi dolduruyor oda gelip bana patlıyor . kırıcı şeyler söylüyor hatta bir kaç kez koluma bile sıktı ittirdi. beni bir kere merak edip aramaz , güzel bir söz söylemez.

Eşimle yaşadığımız evi evlenmeden bir kaç ay önce kredi çekerek aldılar .eşime kredi çıkmadı bu yüzden tapusu da eşimin üzerine değil ama kredisini eşimle beraber ödüyoruz. daha doğrusu ben daha çok ödeme yaptım. eşyalar alınırken ve evin içi yapılırken de maddi olarak üzerime düşeni fazlasıyla yaptım.

Ayrıca düğünden sonra takılan bilezikleri kabul etmesemde annesinin doldurmasıyla bozdurup borca verdi.

Bir de sürekli her lafın sonu borca ve annesine çıkıyor. Hiç cicim ayı yaşamadık iki lafından biri borç var ve annem annem .

bi yere gidelim desem borç var .markete gitsem olay olur bulaşık makinesini açsam olay olur .üşüyorum desem borç var diye doğalgazı açmaz . bana karşı o kadar merhametsiz ve sevgisiz davranıyor ki.

maddi manevi beni çok yıprattı hatta kullandı . ne sevgi ne saygı kalmadı artık tükendim. eşimin beni sevdiğini düşünmüyorum beni hep kandırdı tek derdi para ve annesi.

hayatımı böyle sürdürmek istemiyorum. çok mutsuzum her günüm ağlamakla geçiyor. boşanmak istiyorum fakat cesaretim yok . Ailem arkamda böyle hayat geçmez diyorlar çok üzülüyorlar.

sizce ne yapmalıyım?:KK43:

Son düzenleme:
Sadece 5 aylık evli olmanıza sevendim.

Kredi için ne kadar ödediniz? Paranız olduğuna göre, çalışıyorsunuz değil mi?

Selam kızlar,

yine bir konuda fikir almak istiyorum.

5 aylık evliyim .eşimin ailesiye çok yakın oturuyoruz. evlendiğimiz günden beri sürekli anneme gidelim annemler gelsin her akşam bu muhabbeti yaşıyoruz. Her akşam oraya gidiyor. hep ailesiyle birlikte olmak her yere hep birlikte gitmek istiyor. bir kere bile benle baş başa bir yere gitmek istediğini görmedim.

Annesinin de çok kıskançlıkları oyunları oldu. bu sebeple annesiyle de çok tartışmalarımız oldu. beni hiç savunmadı hep annesini poh pohladı.

Annesine aşırı derece düşkün. bana karşı ise hiç ilgili değil sürekli ailesi yüzünden tartışıyoruz. annesi dolduruyor oda gelip bana patlıyor . kırıcı şeyler söylüyor hatta bir kaç kez koluma bile sıktı ittirdi. beni bir kere merak edip aramaz , güzel bir söz söylemez. hep anne anne :olamaz:

Eşimle yaşadığımız evi evlenmeden bir kaç ay önce kredi çekerek aldılar .eşime kredi çıkmadı bu yüzden tapusu da eşimin üzerine değil ama kredisini eşimle beraber ödüyoruz. daha doğrusu ben daha çok ödeme yaptım. eşyalar alınırken ve evin içi yapılırken de maddi olarak üzerime düşeni fazlasıyla yaptım.

Ayrıca düğünden sonra takılan bilezikleri kabul etmesemde annesinin doldurmasıyla bozdurup borca verdi.

Bir de sürekli her lafın sonu borca ve annesine çıkıyor. Hiç cicim ayı yaşamadık iki lafından biri borç var ve annem annem .

Nefes aldırmıyor diyebilirim. bi yere gidelim desem borç var .markete gitsem olay olur bulaşık makinesini açsam olay olur .üşüyorum desem borç var diye doğalgazı açmaz . bana karşı o kadar merhametsiz ve sevgisiz davranıyor ki.

maddi manevi beni çok yıprattı hatta kullandı . ne sevgi ne saygı kalmadı artık tükendim. eşimin beni sevdiğini düşünmüyorum beni hep kandırdı tek derdi para ve annesi.

hayatımı böyle sürdürmek istemiyorum. çok mutsuzum her günüm ağlamakla geçiyor. fakat cesaretim yok . Ailem arkamda böyle hayat geçmez diyorlar çok üzülüyorlar.

sizce ne yapmalıyım?

ailen arkandaysa neyi düşünüyorsun ya, otursun anasıyla
resmen maddi manevi duygusal psikolojik şiddete uğruyorsun, doğal gaz açmamak nedir ya
düşünme bile bence, ömür geçmez bu adamla
kimse de sana teşekkür ederim çok fedakarlık ettin demicek yani

Çok üzüldüm.
Henüz o yaşayamadığınız cicim aylarındasınız.
Gerçekten olmuyorsa zorlamanın anlamı yok.
Zararın neresinden dönerseniz kardır.
Aileniz de arkanızdaymış,boşanın,yeni ve temiz sayfa açın hayatınızda bence.

aynen öyle maalesef
Sadece 5 aylık evli olmanıza sevendim.

Kredi için ne kadar ödediniz? Paranız olduğuna göre, çalışıyorsunuz değil mi?
20 bine yakındır sanırım

evet çok şükür ki çalışıyorum.

Aynı konuyu iki kere açmışsınız. Orada boşanacağım diyorsunuz, mal paylaşımından bahsedilmiş, burada boşansam mı diye sormuşsunuz.

ailen arkandaysa neyi düşünüyorsun ya, otursun anasıyla
resmen maddi manevi duygusal psikolojik şiddete uğruyorsun, doğal gaz açmamak nedir ya
düşünme bile bence, ömür geçmez bu adamla
kimse de sana teşekkür ederim çok fedakarlık ettin demicek yani
aynen öyle hatta bana sen ne yaptın ki diyor herşeyi ailem annem yaptı diyor halaaa

Aynı konuyu iki kere açmışsınız.
hayır diğer kondua evden hak iddia edebilir miyim diye sordum bu konuda evililiğim boyunca eşimle yaşadıkalrımı anlattım

Aynı konuyu iki kere açmışsınız. Orada boşanacağım diyorsunuz, mal paylaşımından bahsedilmiş, burada boşansam mı diye sormuşsunuz.
boşanmak istiyorum ama cesaretim yok adım atamıyorum

1-ödediği her şeyi dekontu sakın atmayın.
2-kocanı Allah bildiği gibi yapsın.
3-kvaldeye gitmemekte ne kadar iyi bir şey yaptığımı şimdi daha iyi anlıyorum.
4-sakın çocuk yapma.
5- böyle erkeklerin doğdukları yere geri gitmelerini diliyorum.kvalde eğer büyü vs bişeyler yapıyorsa sizi yönetmek için ona geri dönsün.

Böyle hayatmı olur ya odun gibi. Onu yapma bunu yapma üşü yeme içme. Bosver giden 20 bin olsun. Çalışır yine yaparsın. Zararın neresinden dönersen kârdır. Bunlar bir omur çekilmez vallahi

Böyle hayatmı olur ya odun gibi. Onu yapma bunu yapma üşü yeme içme. Bosver giden 20 bin olsun. Çalışır yine yaparsın. Zararın neresinden dönersen kârdır. Bunlar bir omur çekilmez vallahi
evet neden evlendin diyorum bana sürekli abarttığımı tabiki hep ailesinde olacağımızı söylüyor annesi ne isterse o olacakmış :olamaz:

aynen öyle maalesef

20 bine yakındır sanırım

evet çok şükür ki çalışıyorum.
Daha fazla paranı kaptırma lütfen. Babasının evinin kredisini kendi ödesin.

Hem çalışıyorsun, hem kendi evinde bulaşık makinesi kullanma lüksün bile yok. Bir de daha tazecik evli iken bile sizin gönlünüzü hoş tutmak için en ufak bir çabası olmayan bir adam, sonradan kıymetinizi anlar mı sizce?

Ailen yakında mı?

Son düzenleme:
Daha fazla paranı kaptırma lütfen. Babasının evinin kredisini kendi ödesin.

Hem çalışıyorsun, hem kendi evinde bulaşık makinesi kullanma lüksün bile yok. Bir de daha tazecik evli iken bilen sizin gönlünüzü hoş tutmak için en ufak bir çabası olmayan bir adam, sonradan kıymetinizi anlar mı sizce?

Ailen yakında mı?
evet bir de çalışmasam bana neler yaparlardı acaba

ilk günlerde bile bana deli divane olmadı balayından eve geldik 1 saat geçmedi annesine gittik:cry:

yakın sayılır aynı şehirdeyiz

aynen öyle hatta bana sen ne yaptın ki diyor herşeyi ailem annem yaptı diyor halaaa

valla o evi bile vermezler bence size, bazı aileler çok korkar ev geline giderse diye, ama suç kaynananda değil tabii eşine, asla da normal davranmaz bu tipler, hayatını tükettiğine değmez

evet bir de çalışmasam bana neler yaparlardı acaba

ilk günlerde bile bana deli divane olmadı balayından geldik hemen anneme gidelim :cry:

yakın sayılır evet aynı şehirdeyiz
Bak anlıyorum, yeni evlisin, bu adama karşı hala sevgin var, kafan karışık. Madem evde doğal gaz bile açtırmıyor, üşüyorum diye git ailene...sonra başka bahanelerle uzat, gelme bir- iki ay...
Bir görsün en azından, sensiz, senin paransız hayatı nasıl. Sen de bu arada durum değerlendirmesi yaparsın.

Ben yaşadıklarınızın anlattıklarınız ile sınırlı olduğunu sanmıyorum, altında yatan bir çok şey var bu yaşadıklarınıza dair.

Neden bu şekilde ev almayı kabul ettiniz?
Madem ev alacak kredisi yok, neden kiraya çıkmadınız?
Aileniz sizin arkanızdaysa eğer, en başında niye bu tarz durumlarda sizi uyarmadılar?

Daha çok yeni evlisiniz, evlenmeden önce adamı hiç mi tanımadınız?
Bu kadar anneci ise daha öncesinde de bunu gösterecek hareketlerde bulunmuştur, o zaman neden katlandınız?

Zararın neresinden dönülse kardır.
Eğer KK üyelerini dinlemeyecek ve tavsiyelere uymayacaksanız bence hiç bizleri de yormayın derim.

Fakat sizin yerinizde olsam hem ayaklarım üzerinde durup çalışan bir kadın olup, hem de bunları çekmezdim. Paramın geçtiği evde kimse bana doğalgaz açma, bulaşık makinası çalıştırma diyemez. Niye çalışıyorum o zaman diye sorarım açıkçası... İnsan ne için çalışır zaten?

Back