EŞİM-BOŞANMA AŞAMASI

ilkbahari_bekliyorum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
971
192
18
41
Oğlum babasını aradı.bu ara eşimle ayrı yaşıyoruz.baba biz şu lokantaya gidicez dedi.eşimle yolda karşılaştık ve hiç davamız açılmamış gibi yolda çocuk be o yürüyoruz.iyi konuşuyorduk.herşey yolundaydı.lokantanın kapısına kadar gittik.'sen hani boşanma davamız olduğu için yan yana görülmek istemiyorsun ya ben o yüzden yemeğimi başka lokantada yicem'dedi eşim ve gitti.O çocuğunu çok seven adam gitti.
biz oğlumla köfte salata içecekler söyledik.bu arada oğlum 'babam nerede'dedi.defalarca aradım, zorla geldi.
masada dedim ki'bak duruşmaya gel, dava dilekçesini da teblig etmedin.ben hakaretlerinden dolayı 50000 lira manevi tazminat istedim, bir daha hakaret istemiyorum, lütfen saygılı ol bana dedim.
Masadaki kolayı devirdi ve herkes bize baktı.'hesabı ben ödicem dedim, kapıda bekledi ve onun yediği spanglenin bedelini de ben ödedim.şaka gibi!dışarı çıktık.o sırada bana dışarda 'kal...k,o....ocuğu,k...eü, adam gibi karı alamadım ben' diyo, arada sırada çantasıyla beni tartaklıyor, hakaretler bini bir para.
O normal adam tazminat davası açtığımı söyleyince tamamen kontrolden çıktı.diceksiniz ki suçlusun, hem boşanıyorsun hem dışarda yemek yiyorsunuz...ama işte oğlum istedi.babasını deli gibi seviyor.
şimdi bu eve dön, barışalım diyen adam yine bana küfretti, üstelik sokak ortasında oldu...benimle neden evli kalmak istediğini gerçekten anlamıyorum ama arkadaşça bitirmek mümkün olmayacak gibi.medeni olmaya çalışırken şu yaşadıklarıma bak...

Medeni olmaya çalışmıyorsunuz ki, eşinizle birarda olmak ve hatta barışmak için açık bir kapı olumlu birşey bulmaya çalışıyorsunuz. Çocuk da bahane, görmek istiyorsa mesaj atarsınız gelir alır babası. Zorla aramalar, yanınıza çağırmalar... Adamın huyunu bilip , küfür yiyip geri dönmüşsünüz. Tebrik ederim.

Oğlum babasını aradı.bu ara eşimle ayrı yaşıyoruz.baba biz şu lokantaya gidicez dedi.eşimle yolda karşılaştık ve hiç davamız açılmamış gibi yolda çocuk be o yürüyoruz.iyi konuşuyorduk.herşey yolundaydı.lokantanın kapısına kadar gittik.'sen hani boşanma davamız olduğu için yan yana görülmek istemiyorsun ya ben o yüzden yemeğimi başka lokantada yicem'dedi eşim ve gitti.O çocuğunu çok seven adam gitti.
biz oğlumla köfte salata içecekler söyledik.bu arada oğlum 'babam nerede'dedi.defalarca aradım, zorla geldi.
masada dedim ki'bak duruşmaya gel, dava dilekçesini da teblig etmedin.ben hakaretlerinden dolayı 50000 lira manevi tazminat istedim, bir daha hakaret istemiyorum, lütfen saygılı ol bana dedim.
Masadaki kolayı devirdi ve herkes bize baktı.'hesabı ben ödicem dedim, kapıda bekledi ve onun yediği spanglenin bedelini de ben ödedim.şaka gibi!dışarı çıktık.o sırada bana dışarda 'kal...k,o....ocuğu,k...eü, adam gibi karı alamadım ben' diyo, arada sırada çantasıyla beni tartaklıyor, hakaretler bini bir para.
O normal adam tazminat davası açtığımı söyleyince tamamen kontrolden çıktı.diceksiniz ki suçlusun, hem boşanıyorsun hem dışarda yemek yiyorsunuz...ama işte oğlum istedi.babasını deli gibi seviyor.
şimdi bu eve dön, barışalım diyen adam yine bana küfretti, üstelik sokak ortasında oldu...benimle neden evli kalmak istediğini gerçekten anlamıyorum ama arkadaşça bitirmek mümkün olmayacak gibi.medeni olmaya çalışırken şu yaşadıklarıma bak...
Çocuğunuzun yanında neden yapıyor bunu ?. Gerçi benim babamda aynı . Ama cocukken çok etkiliyor bunlar. Canınızı skmayin bir süre görüşmeyi kesin. Çocuğunuz için bile olsa kesin . Olay daha sıcak olduğu için yarışmak için zaman gerekli. Siz anne babalık tam boşanmıyorsunuz. Mecbur bir araya gelinmeli. Ama gelinse bile boşanma süreci ayrılık eskiler konuşulmamali. Çocuğunuz için orda oldugunuzu hatırlayın ve dehatirlatin . Sizin hataniz orda konuyu açmak olmuş. Çünkü siz çocuğunuz için çağırmışsiniz. Haklısınız tazminat istemekte. Keşke bu son olayı içinde karar cikarsaymissiniz uzaklaştırma kararı savcılıktan.siz siz olun bu konuları bu şekilde knsmayin gerek yok. Bırakın oğlunuz anne babasıyla olmasının keyfini çıkarsın.

Şu platformda size o kadar yorum yapıldı, güzel taktikler verildi.
Siz daha bu adamla,görüşme,dışarda yemek yeme peşindesiniz.
Gerekçeniz de 'oğlum istiyor.'
Oğlunuz istiyorsa adam alsın oğlunuzu, gezdirip karnını doyursun,geri getirsin.
Ben sizin konularınızdan şunu anladım artık;
siz kendinize değer vermiyorsunuz.
İç dünyanızda,bir yerlerde,bir sorun var.

Hareketlerinden dolayı tazminat istediğiniz adamla niye yemek yediniz ki? Hatta yemekte niye tazminat istediğinizi söylediniz?
Adam suçlu burası tamam ama sizin bakış açınız yanlış. Çocuk için birlikte yemek yiyen de var vakit geçiren de ama anne ve babanın ikili ilişkilerinde birçok şeyi aşmış olmaları hem de bireysel olarak kendini gerçekleştirmiş kişiler olmaları gerekiyor. Çok yanlış davranmışsınız.

Çocuğunuz babasını özlediyse arar babasını, birlikte yemek yerler...siz niye hala aynı masada oturmanın derdindesiniz ki anlamadım....

Barışmaksa niyetiniz, niyetinizi söyleyip buluşup konuşun....yok barışmak değilse boşanacaginiz adam ile aynı masada yemeğe oturmamanız lazım...

Tazminat davası açtığınızi niye söylüyorsunuz, sizi boşanmamaya ikna etsin diye mi?

Nereden tutsak elimizde kalan bir konu...

Bence eşinizle medenice konuşup barışın, tehditle olmaz bu iş..

Son düzenleme:
Babasıyla yemek istiyorduysa alsaydı oglunu beraber yeselerdi neden muhatap oluyorsunuz? Buyur darp etmiş bir de üstüne... Kamera kaydı var mıymış dükkanın önünde olduysa alın kayıtları mahkemede lazım olur. Bu adamla da bahane bulup görüşmeyin canınıza yazık.

Sizin diger konulariniz da benzer sanki, tam hatirlamiyorum yanlis olmasin. Ama kendinizi hep ayni durumda buluyorsunuz. Neden? Uzak durmak bu kadar mi zor? Cocugunuz icinse birakin onlar beraber vakit gecirsin. Cocugun onunde babasindan hakaret yemek cok agir olmali. Uzak durmak en iyisi.

Babasıyla yemek istiyorduysa alsaydı oglunu beraber yeselerdi neden muhatap oluyorsunuz? Buyur darp etmiş bir de üstüne... Kamera kaydı var mıymış dükkanın önünde olduysa alın kayıtları mahkemede lazım olur. Bu adamla da bahane bulup görüşmeyin canınıza yazık.
Darp yok, nasıl diyim çantasıyla sarstı beni.iz yok.

Darp yok, nasıl diyim çantasıyla sarstı beni.iz yok.
Şikayet etmeniz için ağzınızı burnunuzu kırmasına gerek yok. Sizi hafifçe itmesi bile şiddettir. Kamera kaydı yoksa bile kişi haklarına aykırıdır bu. Yoldan geçen yabancı biri size bu muameleyi yapsa ne de olsa iz yok diye şikayet etmeyecek miydiniz?

Şikayet etmeniz için ağzınızı burnunuzu kırmasına gerek yok. Sizi hafifçe itmesi bile şiddettir. Kamera kaydı yoksa bile kişi haklarına aykırıdır bu. Yoldan geçen yabancı biri size bu muameleyi yapsa ne de olsa iz yok diye şikayet etmeyecek miydiniz?
iyi de ben çağırdım onu oraya.gelmicem demişti.hadi lütfen geldi.demek ki uzak durmam gerekliymiş.suç bende be arkadaş

Medeni olmaya çalışmıyorsunuz ki, eşinizle birarda olmak ve hatta barışmak için açık bir kapı olumlu birşey bulmaya çalışıyorsunuz. Çocuk da bahane, görmek istiyorsa mesaj atarsınız gelir alır babası. Zorla aramalar, yanınıza çağırmalar... Adamın huyunu bilip , küfür yiyip geri dönmüşsünüz. Tebrik ederim.
Heh aynı şeyleri bir tek ben hissetmemişim konuyu okurken.

Back
X