Eşim bn istemediğim sürece cinsel ilişki istemiyor🥺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Blöf yapacak gibi geliyor bana da.
Ben de öyle hissettim. Eğer öyle birşey yaparsa adam da ben burda canımın derdindeyim boşarsan boşa derse, konu sahibi geri adım atacak herşey daha da kötü olacak. Valla kamu spotu olsun boşanma lafını blöf için kullanmamak lazım, elimizde patlayabilir. Gencecik bir anne zaten yıpranmış daha fazla yıpranacağı bir sürece girmesin eminse boşanalım desin. Ama gerçekten emin olan insan da umursamaz kendisinden sonra boşluğa düşmüş mü düşmemiş mi? Bence ondaki boşanalım dersem herşey düzelir umudu.

Meraba sırf bu konu için yeni üye oldum zaten arkadaşım hiç yok dertlesmek istiyorum 5yillik evliyim eşim asker personel ve şuan doğu bölgesindeyiz beş yıldır zaten çok renkli bı cinsel hayatımız yokmus bn bunu yeni farketmisim sorun etmiyormusum önceleri ama artık grurum inciniyor mutlu değilim dışardan herkesin ilgisini çeken bı yapım var yani bakarım kendime çevremdeki herkes beğenir beni bitek eşim beni farketmeyince kimle evlenmisim ben diyorum ideal bı eş dışarı çıkmaz işte olmayınca sosyal medya bile kullanmaz tlfonu ortadadir yani bu yönlerden ideal evine bakar bişey eksik etmez istediğimi alır ama ben beni kadın gibi hisssttirsun istiyorum doğuda olduğumuz için üç aydir görevdeydi bn kizimla üç aydır tektim kapımı kitler duamı okur yatarım hem anneyim hem baba görev dönüşü gözler kancanagiydi uykusuzmus onda bile ben istedim bu meslek zor gerçekten ben ilgiye sevgiye muhtacım zaten aylarca tek kalıyorum hiç mi dusunmuyo benim eşim güzel genç yani bn ilgi vereyim dışarda pislik çok diye kadın sevildikce güzelleşir mis dün bu konuyu konuştum telefonda çünkü yine görevde hayatımız hep böyle geçip gidiyo dedim bunu çözümlemeye varmisin yokmusun dedim varım dedi bakacağız artık ne kadar var artık monotonlukta çıkmak istiyorum değişik afedersiniz pozisyonlar renklendirmek istiyorum biseyleri zaten yeterince zor bı hayatim var yalnızlıktan korkmam hem anne oldum hem baba eşim gorevlerde çünkü bazen bende bu yükün altında eziliyorum bunu hissediyorum sevgi bekliyorum sürekli tekim bugüne kadar çok şükür asla yanlışa yonelmedim herşeyi tolere ettim ama benimki de nefis bu bizim varolusumuzda var yani napmaliyim sizce bna bı akıl verin ayrılmalimiyim ama seviyorum da
Bu konuşularak çözülecek konulardan değil hatta konuşulunca erkeğin eril enerjisini düşürür erkek avcı konumunda kalmalı hep .

Ben de öyle hissettim. Eğer öyle birşey yaparsa adam da ben burda canımın derdindeyim boşarsan boşa derse geri adım atacak herşey daha da kötü olacak.
Konu sahibi de çocuk falan yoksa, " Madem hayrın dokunmayacak ne diye evlendin, ben bi ömür kocamın keyfi yetecek de aşka doyucam diye bekleyip duramam, lütfen çok yoruluyorsan bekar kal kimsenin başını yakma. " diyebilir. Yani kendine güveniyorsa cesur olabilir bu konuda. İnanın boşanmaya gönülleri olmuyor. Biraz dişli olacaksın arsız olacaksın. O korkacak. "Seks için mi boşanıyorsun elaleme ne diyeceksin ?" lafını bi şekilde kıvırıp kıvırıp kendilerine sokmak çok kolay aslında, sadece biraz bilinç ve cesaret. İnanın ödleri kopuyor yetersizlikleri bilinir diye. O yüzden böyle her daim çirkef peşindeler bu konuda. 😏 Zayıflığı görün. O zaman çok kolay olacak baş etmek.

Yani açıkça konuşun beni istemiyor musun diye falan ve evet işinden dolayı da böyle olabilir ama gerçekten kimseye güven olmaz aldatan erkek kendini öyle bir saklar ki bu adam çok sadık diye düşündürür resmen

valla bende askerler hep aldatiyor biliyorum bayağı dağ bayir derken libidolari yüksek 😄😄😄
Bu arada kardeşim asker eşim polis 🤣🤣🤣

bence sor bakalım ilgisini cekmiuor olabilirsin annelikten sonra seni çocuğun annesi gibi görüyor olabilir. Sende biraz çekingen davranma
Asker ve polisler çok aldatıyor arkadaşlarımdan biliyorum 😄

Sizin de hemen dışarıda çözüm aramanız hiç hoş bir durum degil. Hic mi dusunmuyor dışarısı böyle öyle falan demeniz çok komik bir üye yazmış yavru ceylan falan degilsiniz gerçekten de. eşiniz demek ki psikolojik olarak ağır bir durumda bunu çözmeye calisacaginiza disarilardan medet ummaniz saçma. Ayrıca yorumlarda herkes gaza getirmis. Pardon da kimmiş dışarıda kadınlığını sonuna kadar yaşayanlar ? Türk kadını orgazm nedir bilmeden kaç çocuk doğuruyor haberiniz yok sanırım. Ayrıca dışarda beraber oldugun adam seni av olarak gorecek seni eşinin koyduğu pozisyona koymayacak. Bunu kendi içinizde oturup konuşup danışarak halletmeniz en doğrusu. Biraz da olgun ol bence.

Dışarıdaki adamların sizi av olarak görmesi mi? Yoksa evdeki adamın sizi don yıkayıcı, çocuk doğurucu, ailesinin gazını alıcı, duyguları ve istekleri olmayan, koyduğu yerde bekleyen, fazlasını istemesi söz konusu bile olmayan, elindeki ile yetinmesi beklenen biri olmak mı? Siz karar vereceksiniz konu sahibi. Başka kimse değil.

Öncelikle eşinize ve size sabır diliyorum. İkiniz için de şartlar zor. Ancak bunları göze alarak evlenmiş olmanız lazım. Ne yazık ki asker eşi olarak size çok iş düşüyor. Hem evi tek başınıza çevireceksiniz, hem de evin enerjisini yüksek tutmaya çalışacaksınız çünkü zaten askerlerde enerji diye birşey kalmıyor. Çok stresli bir ortamda, zor şartlar altında yaşıyorlar. Eşiniz bu yorgunluğu evde yatarak atmaya çalışıyor belli ki. Asosyal, sürekli evde yatan, az konuşan, az iltifat eden adamdan ben aktif bir cinsel hayat zaten beklemezdim. O yüzden önce hayatınızı biraz şenlendirin derim. Miskin miskin yatmasına izin vermeyin. Bazen evde bazen dışarda aktiviteler yapın, adamı dinç tutun, canlansın biraz bu ölü. Diğer konuda da yine siz biraz daha aktif olun, sürprizler yapın, rutinin dışına çıkın. Diğer etkenlerden biri de mesafe olabilir. Mesela biz eşimle uzun süre ayrı kaldığımızda benim libidom düşer. Çok isteksiz oluyorum. Eşim de tam tersi özlemiş oluyor. Dolayısıyla uzun süre ayrı kalmak herkeste aynı etkiyi bırakmıyor. Bu zamanda da yine isteği canlı tutmak için hatırlatmak lazım. Biz sorunu böyle çözdük. Çabalarınıza rağmen hala bir değişiklik olmazsa kendinizi feda ettiğinize değmez. Zaten yeterince fedakarlık yapıyorsunuz bu evliliğin yürümesi için.

Arkadaşımın eşi asker aynı anlattığınız gibiydi adam 2.telefonu çıktı ortaya sanal alemde bi sürü eskort ablayla sohbet ediyormuş sizin yanınıza gelirken getirdiği telefon temizdir diğeri iş yerinde olabilir

Ayrılmak istemiyorum seviyorum eşimi çözüme kavusursa inşallah iyi olucak 🥺dışarı çıktığımda bakanlar filan çok oluyo ben hiç oralı olmam ama başka insanların dikkatini çekip eşimin beni farketmemesi çok kötü bişe kafam çok karışık tükenmişlik sendromuna giricem az kaldi
Tüm yazılarınızı şuan okuyamadım ama bahsettiğiniz gibiyse eşiniz gayet seviyor eviyle cocuguyla işiyle ilgileniyor neden sizin farkinizda olmasin. Sizin tek sorununuz daha yoğun bı cinsel hayat yaşamak. Sürekli birileri bakıyor beğeniyor ama yanlışa düşmedim gibi şeyler yazmışsınız tuhafıma gitti. Bu sorun aşılmazsa ilginiz çevreye mi kayacak yoksa boşanmak mi isteyeceksiniz ?

Hem konusmussunuz o da çözüme kavuşturmak istiyormuş imkansız bı durumun içinde değilsiniz ki. Hani reddetse çözüm istemese neyse. Birde aylarca adam görevde kalıyor kim bilir neler görüyor kafasında neler oluyor cinsel yönü değil duygusal yönü baskın belkide. Ne kadar doğru bilemiyorum ama askeriye yemeklerinde şap falan muhabbetleri hep duyardık şayet doğruysa belki fiziken bunlarinda etkisi kalıyordur uzerinde bilemeyiz. Geldiğinde bı doktora görünün bedenen bı problem yoksa başka bı çözüm ararsınız.

Arkadaşımın eşi asker aynı anlattığınız gibiydi adam 2.telefonu çıktı ortaya sanal alemde bi sürü eskort ablayla sohbet ediyormuş sizin yanınıza gelirken getirdiği telefon temizdir diğeri iş yerinde olabilir
Ayyyyy tövbeler olsun o da bı ihtimal tabi kiii umarım öyle değildir ..😨

Yoğun çalışma temposu, stresli ortam erkeklerin cinsel performansını ve isteklerini negatif düzeyde etkileyebiliyor. Sizden de talep gördükçe beklentilere yetemediğini düşünüp iyice geriliyor olabilir. Bence öncelikle cinsellikten ziyade bu konuyu konuşun, onu anladığınızı ifade edin, rahatlatın. Biraz akışına bırakın süreci. Boşanma falan diyenler olmuş hemen gaza getirmeyin kendinizi. Konuşmadan hicbir sorun çözülmez.

Meraba sırf bu konu için yeni üye oldum zaten arkadaşım hiç yok dertlesmek istiyorum 5yillik evliyim eşim asker personel ve şuan doğu bölgesindeyiz beş yıldır zaten çok renkli bı cinsel hayatımız yokmus bn bunu yeni farketmisim sorun etmiyormusum önceleri ama artık grurum inciniyor mutlu değilim dışardan herkesin ilgisini çeken bı yapım var yani bakarım kendime çevremdeki herkes beğenir beni bitek eşim beni farketmeyince kimle evlenmisim ben diyorum ideal bı eş dışarı çıkmaz işte olmayınca sosyal medya bile kullanmaz tlfonu ortadadir yani bu yönlerden ideal evine bakar bişey eksik etmez istediğimi alır ama ben beni kadın gibi hisssttirsun istiyorum doğuda olduğumuz için üç aydir görevdeydi bn kizimla üç aydır tektim kapımı kitler duamı okur yatarım hem anneyim hem baba görev dönüşü gözler kancanagiydi uykusuzmus onda bile ben istedim bu meslek zor gerçekten ben ilgiye sevgiye muhtacım zaten aylarca tek kalıyorum hiç mi dusunmuyo benim eşim güzel genç yani bn ilgi vereyim dışarda pislik çok diye kadın sevildikce güzelleşir mis dün bu konuyu konuştum telefonda çünkü yine görevde hayatımız hep böyle geçip gidiyo dedim bunu çözümlemeye varmisin yokmusun dedim varım dedi bakacağız artık ne kadar var artık monotonlukta çıkmak istiyorum değişik afedersiniz pozisyonlar renklendirmek istiyorum biseyleri zaten yeterince zor bı hayatim var yalnızlıktan korkmam hem anne oldum hem baba eşim gorevlerde çünkü bazen bende bu yükün altında eziliyorum bunu hissediyorum sevgi bekliyorum sürekli tekim bugüne kadar çok şükür asla yanlışa yonelmedim herşeyi tolere ettim ama benimki de nefis bu bizim varolusumuzda var yani napmaliyim sizce bna bı akıl verin ayrılmalimiyim ama seviyorum da
Bunun için ayrılma olmaz

Dışarıda pislik çok falan değil.araya taraya anca birini bulabiliyor kadınlar.kendinize yavru ceylan muamelesi yapmayın, güzellik de sökmüyor.herkes kendi derdinde.
Haa ilgi ihtiyacı açısından çok haklısın. Zaten bir kadın neden asker eşi olur onu bile anlamıyorum.30 sene evli kalsan 15 senesiniyi ihtimalle hiç oluyor.geberdin mi aşkından?
Omg ferhans gene meydanlar da saaaane kız sanaaaaa neeeee insan aşık olurken meslegine göremi ayırt etmeli ne saçma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X