Eşim bn istemediğim sürece cinsel ilişki istemiyor🥺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet benimle ilgilenir iltifat etmez ama sarılma öpme var
Asker psikolojisi gerçekten zor. Hem eşinize hem size sabır diliyorum. Tayin durumu olursa daha rahat bir bölgeye geçerseniz durumu toparlarsınız inşallah. Ama yine de iyice cinsellikten kopmadan araya soğukluk girmeden biraz orta yolu bulmanız lazım

Ben artık çalışıp yorulma konusunu da bir bahane olarak görüyorum. Şahsen gözümde bir anlamı yok bunun. Yalandır belki ama duyuyorum yorgunluğunu böyle atan adamları. Uykusuzluktan çatlarken bile aklından karısını geçirenleri, eve gelip uyumak yerine bunu isteyenleri. İçi geçmiş bu adamın. Miskin, libidosu düşük. Konunun sizin güzel olmanızla, çekici olup olmamanızla hiç alakası yok. Arzulu erkek her durumda arzular.

Ekşi sözlükte okumuştum. Dışarıdan gelir gelmez kapı kapanır kapanmaz sevişmek isteyen bir adam vardi. Partneri diyormuş ki bekle temizlenip geleyim, saatlerdir dışarıdayız. Adam bundan nefret ediyormuş. Bütün modum düşüyor diyor. Yani akıntı falan bile umurlarında degil kimisinin.

Konu yalnizca kendisiyle ilgili velhasıl. İstekli adam her durumda ister. Hem cinselliği, hem karısını memnun etmeyi. Kolunu kaldıracak hali olmaz, cow girl teklif eder. Yine bilirsin ki deli gibi yorgun ama istekli.

Ben artık çalışıp yorulma konusunu da bir bahane olarak görüyorum. Şahsen gözümde bir anlamı yok bunun. Yalandır belki ama duyuyorum yorgunluğunu böyle atan adamları. Uykusuzluktan çatlarken bile aklından karısını geçirenleri, eve gelip uyumak yerine bunu isteyenleri. İçi geçmiş bu adamın. Miskin, libidosu düşük. Konunun sizin güzel olmanızla, çekici olup olmamanızla hiç alakası yok. Arzulu erkek her durumda arzular.

Ekşi sözlükte okumuştum. Dışarıdan gelir gelmez kapı kapanır kapanmaz sevişmek isteyen bir adam vardi. Partneri diyormuş ki bekle temizlenip geleyim, saatlerdir dışarıdayız. Adam bundan nefret ediyormuş. Bütün modum düşüyor diyor. Yani akıntı falan bile umurlarında degil kimisinin.

Konu yalnizca kendisiyle ilgili velhasıl. İstekli adam her durumda ister. Hem cinselliği, hem karısını memnun etmeyi. Kolunu kaldıracak hali olmaz, cow girl teklif eder. Yine bilirsin ki deli gibi yorgun ama istekli.
Doğru söylüyorsun

Psikolojikmen bnde iyi deilim sürekli tekim 😭ilgisizim yani sosyal çevrem zaten yok bnde artık pes edip boşanma davasını açacam bugüne kadar evliliğim için çok zorluğa göğüs verdim ama bnde bı insanım yoruldum cok

Psikolojikmen bnde iyi deilim sürekli tekim 😭ilgisizim yani sosyal çevrem zaten yok bnde artık pes edip boşanma davasını açacam bugüne kadar evliliğim için çok zorluğa göğüs verdim ama bnde bı insanım yoruldum cok
Sonuna kadar destekliyorum bu kararını. Erkek olduklarını unutan adamların donunu yıkamak zorunda değiliz. Dışarıda akıp giden bir hayat var. Herkes kadınlığını iliklerine kadar hissederken boyun büküp bakmamıza razı olanlarla evli kalmaya gerek yok.

Sonuna kadar destekliyorum bu kararını. Erkek olduklarını unutan adamların donunu yıkamak zorunda değiliz. Dışarıda akıp giden bir hayat var. Herkes kadınlığını iliklerine kadar hissederken boyun büküp bakmamıza razı olanlarla evli kalmaya gerek yok.
Sizce bn sürekli evliliği ayakta tutan tarafım ya hani birden boşanmak istediğini söylersem napar nasıl olsa bu gitmez düşüncesinde çünkü garantilemiş biseyleri sizce ne düşünür boşluğa dusermi

Sizce bn sürekli evliliği ayakta tutan tarafım ya hani birden boşanmak istediğini söylersem napar nasıl olsa bu gitmez düşüncesinde çünkü garantilemiş biseyleri sizce ne düşünür boşluğa dusermi
Bir sans verin duzelmezse bosanin bence. Ayrica bosandiktan sonra isterse bosluga dussun isterse ucuruma bosverin.

Meraba sırf bu konu için yeni üye oldum zaten arkadaşım hiç yok dertlesmek istiyorum 5yillik evliyim eşim asker personel ve şuan doğu bölgesindeyiz beş yıldır zaten çok renkli bı cinsel hayatımız yokmus bn bunu yeni farketmisim sorun etmiyormusum önceleri ama artık grurum inciniyor mutlu değilim dışardan herkesin ilgisini çeken bı yapım var yani bakarım kendime çevremdeki herkes beğenir beni bitek eşim beni farketmeyince kimle evlenmisim ben diyorum ideal bı eş dışarı çıkmaz işte olmayınca sosyal medya bile kullanmaz tlfonu ortadadir yani bu yönlerden ideal evine bakar bişey eksik etmez istediğimi alır ama ben beni kadın gibi hisssttirsun istiyorum doğuda olduğumuz için üç aydir görevdeydi bn kizimla üç aydır tektim kapımı kitler duamı okur yatarım hem anneyim hem baba görev dönüşü gözler kancanagiydi uykusuzmus onda bile ben istedim bu meslek zor gerçekten ben ilgiye sevgiye muhtacım zaten aylarca tek kalıyorum hiç mi dusunmuyo benim eşim güzel genç yani bn ilgi vereyim dışarda pislik çok diye kadın sevildikce güzelleşir mis dün bu konuyu konuştum telefonda çünkü yine görevde hayatımız hep böyle geçip gidiyo dedim bunu çözümlemeye varmisin yokmusun dedim varım dedi bakacağız artık ne kadar var artık monotonlukta çıkmak istiyorum değişik afedersiniz pozisyonlar renklendirmek istiyorum biseyleri zaten yeterince zor bı hayatim var yalnızlıktan korkmam hem anne oldum hem baba eşim gorevlerde çünkü bazen bende bu yükün altında eziliyorum bunu hissediyorum sevgi bekliyorum sürekli tekim bugüne kadar çok şükür asla yanlışa yonelmedim herşeyi tolere ettim ama benimki de nefis bu bizim varolusumuzda var yani napmaliyim sizce bna bı akıl verin ayrılmalimiyim ama seviyorum da
Yorgun oluyo normal aslında tabi evde oldugu zaman da böyle ise o zaman sıkıntı benim eşimde çok talep eden biri değil ama ben isteyince aşırı yorgun degilse geri çevirmez ben çözümü farklı şeyleri kendim talep etmekte onu motive ederek yaptırmakta buldum sex esnasında söylüyorum o anın şevki ile yapıyo zaten genel olarak farklı şeylere açık insanlarız sevişirken kendimize sınır koymuyoruz o ister ben yaparım ben istersem o yapar. Farklı farklı gecelik ler alın giyinip hazırlanın yanına gidin ben o TV izlerken hazırlanıp geliyorum loş ışıkta sevişiypruz Bi zaman sonra o da alışmaya başlıyor şimdi ben istemesem de belli zaman geçince kendi geliyor yani ben bu konuda şöyle düşünüyorum yapmaya yapmaya vücut o tempoya alışıyor istemez oluyo biz kadınlarda da böyle Bi süre yapmayınca istek azalıyor duş almak falan zor gelmeye başlıyor düzenli şekilde yapıldığı zaman vücut o tempoya alışıyor istemeye başlıyor eşim bekarken alışmış yani ilişki olmamasına ondan ilk dönemler böyle oldu diye düşünüyorum şimdi belli aralıklarla ile ilişkiye alışınca o süre geçince vücut otomatik istiyor gibi geliyor sizin eşiniz de uzakta alışmış yani ilişki olmadan yaşamaya ondan böyle olabilir tel çözüm farklı şeyler deneyerek onu motive ederek sık ilişkiye alıştırmak sonra kendisi de ister

Boşanmak istedigini söyleyeceksin ama bunu blöf olarak mı atacaksın? Boşluğa düşmesi ne anlam ifade ediyor? Aldatır mı diye mi soruyorsun?

Şu ana kadar terapiyi teklif ettiysen, düzeltmek için bir adım atmadıysa, boşanmak istiyorum diye değil, şak diye boşanma protokolü ile çıkacaksın karşısına.

Konu sahibi eşinin hayatından bahsetmiş o şartlardaki insanın libidosunun yüksek olması bence çok zor. Sadece fiziki yorgunluk değil psikolojik olarak da birçok zorluk var. Adama haksızlık ediyor olabiliriz. Mevcut şartlar değişirse ne olacak onu görmek lazım.

Konu sahibi eşinin hayatından bahsetmiş o şartlardaki insanın libidosunun yüksek olması bence çok zor. Sadece fiziki yorgunluk değil psikolojik olarak da birçok zorluk var. Adama haksızlık ediyor olabiliriz. Mevcut şartlar değişirse ne olacak onu görmek lazım.
5 senedir 1 kez bile cinsellik istiyorum diye yaklaşmayan adama haksızlık etmiyorum. Erkek olduğunu unutuyor bazıları. Hiç mi izinli oldugu günü olmadı? Haksızlık özgüveni zedelenen kadına yapılıyor.

Ben şunu anlamadım eşinizin dışarı çıkmamasını ideal eş olma sebeplerinden biri olarak görüyorsunuz. Siz sosyal çevrenizin olmamasından rahatsızsınız ama eşiniz sosyal çevresi olmayınca nasıl ideal eş oluyor?

Artı olarak 21 yaşında evlenen, askeriyenin bu şartlarını bilemeyen birini de suçlamam. Adamın evlilik hayatı olamayacaktı madem evlenmeseydi. Yazık değil mi bu kadina? 26 yaşında daha.

Artı olarak 21 yaşında evlenen, askeriyenin bu şartlarını bilemeyen birini de suçlamam. Adamın evlilik hayatı olamayacaktı madem evlenmeseydi. Yazık değil mi bu kadina? 26 yaşında daha.
Ben bu konuyu ilk okuduğumda zaten konu sahibine hak verdim sizin yazdıklarınıza da açıkçası katılıyorum. Bu evlilik bir kadını mutlu edecek bir evlilik olmaktan çok uzak. Ama bir yandan da adamın şartları da çok çok zor. Konu sahibi artık dayanamayacağını anladıysa eğer gerçekten eminse boşanalım demeli, blöf yapmak isterse iş başka yerlere gidebilir. Eminim boşanmak istiyorum derse de diyecek birşey bulamıyorum ne diyelim o da haklı.

Ben bu konuyu ilk okuduğumda zaten konu sahibine hak verdim sizin yazdıklarınıza da açıkçası katılıyorum. Bu evlilik bir kadını mutlu edecek bir evlilik olmaktan çok uzak. Ama bir yandan da adamın şartları da çok çok zor. Konu sahibi artık dayanamayacağını anladıysa eğer gerçekten eminse boşanalım demeli, blöf yapmak isterse iş başka yerlere gidebilir. Eminim boşanmak istiyorum derse de diyecek birşey bulamıyorum ne diyelim o da haklı.
Blöf yapacak gibi geliyor bana da.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X