- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.237
-
- Konu Sahibi Leylamalatya44
Konu sahibinin de kafası karışmış gibi aman aklına getirmeyin.Hala anlatamadim yani asker esi olan kadin yani sizin aldatabilme potansiyelinizden bahsetti esinizin degil. Asker esleri aldatmasi askerin kendisinin aldatmasi degil.
Yaaa adam eşiyle bile kırk yılda bir ilişkiye giremeyecek kadar mı aldatacak ? Cinsel gücü, seks isteği yeterli olmayan adam neden aldatma işlerine girsin.Asker eşleri hep bi dertten muzdarip adamlar fazla erkil ortamda vatan millet Sakarya düşüncesi aşırı testesteronla kalasa. Dönüşüyor asker kızıyım annem de aynı şeylerden muzdaripti..çevremde eşini aldatan çok asker eşi gördüm maalesef asker eşi olmak ekstra zor
Ozman askerler hiç evlenmesin mi bu ne biçim mantık üslup insan olmayı öğren önce geberdinmi aşkından nasıl bana bu şekilde konuşabiliyorsun karaktersiz yaDışarıda pislik çok falan değil.araya taraya anca birini bulabiliyor kadınlar.kendinize yavru ceylan muamelesi yapmayın, güzellik de sökmüyor.herkes kendi derdinde.
Haa ilgi ihtiyacı açısından çok haklısın. Zaten bir kadın neden asker eşi olur onu bile anlamıyorum.30 sene evli kalsan 15 senesiniyi ihtimalle hiç oluyor.geberdin mi aşkından?
Kadın diyor koca bana dokunmuyor.siz diyorsunuz ki askerlerin libidoları yüksek aldatıyorlar.valla bende askerler hep aldatiyor biliyorum bayağı dağ bayir derken libidolari yüksek
Bu arada kardeşim asker eşim polis
bence sor bakalım ilgisini cekmiuor olabilirsin annelikten sonra seni çocuğun annesi gibi görüyor olabilir. Sende biraz çekingen davranma
Yaaa adam eşiyle bile kırk yılda bir ilişkiye giremeyecek kadar mı aldatacak ? Cinsel gücü, seks isteği yeterli olmayan adam neden aldatma işlerine girsin.
Eee evlenmesin tabi onu diyorum zaten.işe böyle seks seks diye gezinirsin ortalarda.memnunsan banane zaten.evet öldünüz mü aşkınızdan ? Leyla ile mecunun musunuz ? 2 ayda unutacağın adam için hayatını feda etmeye ne gerek vardı ? Sekssizlikten senin sinirler tepeye çıkmış.Ozman askerler hiç evlenmesin mi bu ne biçim mantık üslup insan olmayı öğren önce geberdinmi aşkından nasıl bana bu şekilde konuşabiliyorsun karaktersiz ya
Konunuzdan engelleyebilirsiniz. Konunun basindaki uc noktaya tiklayip yapiliyordu galiba bir deneyin.Siz yorum yapmayın olurmu
siz belliki terbiyesiz birisiniz. Seviyenize düşmeyecegim.Yaaa adam eşiyle bile kırk yılda bir ilişkiye giremeyecek kadar mı aldatacak ? Cinsel gücü, seks isteği yeterli olmayan adam neden aldatma işlerine girsin.
mesela ben çok görüyorum evdeki eşiyle cinselligi yok ona kiyamiyor , zamanı olmuyor ama dışarı da ondan onaKonu sahibinin de kafası karışmış gibi aman aklına getirmeyin.
Güven olmaz kimseye bn zaten benim eşim yapmaz demiyorummesela ben çok görüyorum evdeki eşiyle cinselligi yok ona kiyamiyor , zamanı olmuyor ama dışarı da ondan ona
Evet benimle ilgilenir iltifat etmez ama sarılma öpme varEşiniz çalışma hayatından dolayı yorgun hissediyor diye düşündüm. Fakat seks yaptığınızda nasıl durum sizi tatmin edebiliyor mu?
Seks dışında ilgisi nasıl? Mesela iltifat eder mi, sarılıp öper mi?
Çok teşekürler dediğini deniyicem saolun anlayışlı yorum yaptığınız içinBazen cocuk dogunca esler sadece anne baba rolüne adapte oluyor. Sizde durum böylemi?
Esinize ortam yaratin bence. Inanirim ki kafasi bedeni görevdsn gelince cok yorgundur.
Sevdigi yemekler yapip, libido yükselticek cerezler alip, ortami hazirlayip ise baslayabilirsiniz.
" ssn sunu bunu yapmiyorsun" ddgilde... daha cok " seni görünce söyle böyle oluyorum. Beni bu dokunuslarin etkiliyo... su bu aklimdan cikmiyor" diiyin. Yaninda nekadar iyi hissetiginizi, o yokken onu düsündügünüzü, size iyi geldiginden bahsedinn. Daha cok aktiv olan part olun :) sonrasi gelir zatenn eger saglik durumuyla ilgili problem yoksa
evet bu kısım bence de. biz de yorgunuz 2 taraflı ama sevişmeye karar verinceEşiniz çalışma hayatından dolayı yorgun hissediyor diye düşündüm. Fakat seks yaptığınızda nasıl durum sizi tatmin edebiliyor mu?
Seks dışında ilgisi nasıl? Mesela iltifat eder mi, sarılıp öper mi?
Çok saolun sizin gibi anlayışlı insanlar olduğu için çok mutlu oldum gercektenhic arkadaşım yok bana yalnız olmadığımı hissettirdi iz buarada hakkarideyizevet bu kısım bence de. biz de yorgunuz 2 taraflı ama sevişmeye karar verincebi de gün içinde öperiz sarılırız ama sevilmek de enerji istiyor yorgunsan cidden sık olmuyor
Yine içindeki pislikleri akıtıyorsun Ferhans. Bir iki gün insan gibi yorumları yaptın ama içindeki kötülük çatlamış ortaya çıkmayınca. Zavallısın cidden.Dışarıda pislik çok falan değil.araya taraya anca birini bulabiliyor kadınlar.kendinize yavru ceylan muamelesi yapmayın, güzellik de sökmüyor.herkes kendi derdinde.
Haa ilgi ihtiyacı açısından çok haklısın. Zaten bir kadın neden asker eşi olur onu bile anlamıyorum.30 sene evli kalsan 15 senesiniyi ihtimalle hiç oluyor.geberdin mi aşkından?