- 11 Mart 2016
- 148
- 143
- Konu Sahibi zeytinin annesi
Bence daha fazla beklemeden ve birbirinizi de kırmadan bir an önce ikiniz birlikte tıbbi bir tavsiye almaya çalışın.
Ama sanki suç eşinizde gibi hissediyorsunuz sanırım, ama eğer anlattığınız gibi sizi severek evlendiyse, eğer cinsellik canınızı acıtıyorsa bu konuyu problem yapması, canınızı yakmamak için sizden uzak durması çok da kötü bir şey gibi gelmedi bana, sonuçta sizin canınızı yaktığında eminim o da çok kötü hissediyordur. O da böyle bir evlilik düşünmemiştir.
Bir de şu var, belki önce arkadaşlar da söylemişlerdir ama siz de bu meseleyi kafanızda büyütüp neden olmuyor diye taktıkça ilişkiye girmek daha da zorlaşacaktır, çünkü biliyorsunuz acıtmaması için en başta gerekli olan şey sizin mental ve fiziksel olarak ilişkiye hazır olmanız (çok açık yazamadım ama siz anlamışsınızdır eminim)
Yani ikiniz için de sorunun çözümünün daha da zorlaşmaması için bir an önce doktora gitmelisiniz. Ama erkekler bu konuda yardım almayı biraz gururlarına yediremiyorlar sanırım
Allah ikinizin de yardımcısı olsun.
Merhaba, mesajınız için teşekkür ederim. Suç demeyelim ama gereken çabayı göstermiyor diyelim. Çünkü bu bir suç olamaz hatta bence eksiklik olarak da nitelendirilemez. Eminim (eğer tabii çok uç bir sebebi yoksa) o da evliliğin ilk zamanlarında böyle bir şey yaşayacağını düşünmezdi. Evlenmeden önce de konuşmuştuk bu konularla ilgili ve inanın hiçbir korkum olmadı hiçbir zaman. Ve anlatmaya çalıştığım şey şu ki; benim şu anda hiç canım yanmıyor. Yani o en başlardaydı. Dolayısıyla evet hadi 1-2 ay bi çekincesi oldu diyelim, peki geri kalan zamanda bunun sebebi ne? Ve evet kesinlikle ilk zamanlar kendim için neden yapamıyorum diye, sonraları da eşim için neden ilişkiye girmek bu adamın aklına bile gelmiyor diye takıntı yapmıştım, haklısınız. Çok teşekkür ederim tekrar yapıcı mesajınız için.
Sevgiler..