- 11 Mart 2016
- 148
- 143
- Konu Sahibi zeytinin annesi
Bence ilk zamanlarda duyduğunuz acıdan ötürü olabilir.Yani eşiniz üzerinde canını yakıyorum hissi uyanmış sanırım.Yanlış anlamayın sakın sadece öneri olarak söylüyorum.Eşiniz size anlayış göstermiş bence sizde biraz anlayışlı olup bunu artık yenebilceğinizi ona gösterin.Tabi bu biraz zaman alabilir.Sabırlı olmanız lazım.Sanırım eşiniz gururundan ötürü terapiste gitmek istemiyor.Onlar içinde zor bir durum.Erkekler bu ve benzeri konularda daha çekimserler.
Merhaba, evet ben de bunun etkisinin büyük olduğunu düşünmek istiyorum açıkçası çünkü aşılması daha kolay bir olay. Yalnız kısa bir süreden bahsetmiyoruz, yaşayan bilir gerçekten. Öte yandan, çözümü olan bir şeyi bir an önce çözmek varken neden daha fazla bekleyeyim ki? Ki bir süre daha zaman verdim kendisine. Ancak ben 3 ay ağzımı açmadım da ne oldu? Düzelmedi, tıpkı benim ilk zamanlar doktora gitmeden düzelmediği gibi. Belki de çok basit 2 kelimelik bir çözümü varken daha fazla beklemek istemiyorum açıkçası. Çünkü inanın bana bu durum tüm psikolojinizi etkiliyor. Hem kendimi hem de onu düşünüyorum burada. Ben olumsuz duygularla bir süre daha geçirsem bunun kime ne faydası olacak? Belki istemeden de olsa bir gün sinirlerime hakim olamayacağım? Ancak bunun sabırla ilgili bir durum olmadığını anlamalısınız. Yeterince sabrettiğimi ve bir uzman görüşünün bize iyi geleceğini düşünüyorum açıkçası. Hiç de yanlış anlamadım sizi neden yanlış anlayayım gayet güzel bir mesaj atmışsınız :) bir de şunu belirtmek istiyorum eşim terapiste gideriz dedi sadece biraz daha zaman ver dedi bana, itiraz etmedi yani. Ha belki beni oyalamak için söylemiştir o ayrı..