Eşim birlikte olmak istemiyor

canım ben de kısmen böyle şeyleryaşıyorum. eşin pişman oldu mu sana dönmek istedi mi
Evet baya pisman oldu agladi zirladi, ama dönmedim. Ne icin döneyim, rahibe gibi yasamak icinmi? Erkek olarak görmüyordum zaten bir zaman sonra onu, asla pisman olmadim bosandigima.

Ay o kadar kibar ve tatli cevaplar veriyorsunuz ki yorum yapan arkadaslara bayildim uslubunuza durumunuza gelince bir kadin olarak çok üzüldüm. Şu siralar birçok kadinin problemi haline geldi bu durum. Dediğiniz gibi bir de danismani deneyin, belki duzelme olur. Lakin yazdiklariniz da "biraz da sen arastir bak"gibi bir cümle kullanmis ya, ben orada bi ima gibi birsey sezdim. Hani sanki sizden kaynakli biseymis gibi. Ya da bisey soyleyecek ama soyleyemiyor, sizin arastirip ogrenmenizi istiyor gibi.

Eşi ile ilişkiye girmemek kanunlara göre direkt boşanma sebebidir erkek girmiyorsa ve kadın da girmiyorsa boşanma sebebidir. Eş kişisi ilişkiye girmeyen tarafa bu sebepten dolayı dava açabilir.ve ilişkiye girmeyen taraf kimse, o kusurludur.
İlk önce sizde de problem varmış ancak siz bunun için çaba göstermişsiniz, ve sonunda aşmışsınız. Ancak o hiçbir şey yapmamış. Eşinizle konuşmanıza rağmen sizi sallamış, anlattığınız kadarıyla elle tutulur bir şey söylememiş ve eyleme de geçmemiş.
Burada siz düşünüyorsunuz sebebini araştırıyorsunuz; ama aslında bunu onun düşünmesi gerekiyor ve onun isteyip çaba harcaması gerekiyor,sizin değil. Psikolojik açıdan da çok yorulmuşsunuz, yani onun sorununun cefasını siz çekiyorsunuz.o ise bekleyelim vb gibi şeylerle sizi geçiştiriyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

maahrem belki ama ilişkide siz acı mı çekiyorsunuz
hiç mi yapamadınız
yoksa eşinizde erken boşalma vs mi var
jinekolojik muayene olabiliyor musunuz

ben vajinismusum, muayene olamıyorum.sadece bu nedenle sezeryan oldum.durumunuz sanki vajinismus gibi geldi sanki

10 yıl evli kaldım 8 senesi ayda bir falan olarak geçti bu sekiz senede 2 kez ayrıldım sevgi vardı arada düzelecek vs diye tekrar barıştık ama düzelen hiç bir şey olmadı maalesef zamanla arada sevgi de kalmadı artık yanında üstümü değiştirmek bile istemediğimi farkettim baktım düzelmiyor ayrıldım yine olan 20-30 yaş arası olan en güzel yıllarıma oldu. Yani düzelmeyince düzelmiyor umarım sizin düzelir

Yaparken sen acı çektin, senin canın yandıysa onun da yanmıştır muhakkak..

Demekki bi ön sevişme, bi ıslanma durumu olmamış, kuru kuruya yapılmış, bu da eziyete dönmüş..

Gerginlik sebebiyle zaten ıslanma durumu olmaz kadında.. Neyse tavsiyem birde kayganlaştırıcı alıp onunla denemenizdir..

Öte yandan benim de ilk aklıma gelen hem cinsinden hoşlanıyor olabilmesi durumu..

tamam da dönmek istediğini söyleyince sen de cinsel hayatını düzelt öyle döneyim dedin mi
Demedim öyle bişey. Hanım efendi ben ilişkiye girmek için şekilden şekile girecek kadın değilim, beni istemeyeni ben hiç istemem.

Ne yani, illaki boşanacağımı görmesi mi gerekiyordu bunun için? Zorla olacaksa hiç olmasın bukadar düşükmüyüm ben? Benim dememle beni arzulayacak adamı ben erkek olarak görmüyorum, o yüzden düzelip düzelmemesi umurumda bile değildi.

Yani ben anlamıyorum aslında, bir erkekle kavgayla tartışmalarla ilişkiye girdiğinden ne anlar ki bir kadın? Benim şahsen ilişki de seksi bulduğum şey, karşı tarafın beni arzulaması. Oda yoksa ne anladım ben bu işten?

İstemiyorum arkadaş kendiliğinden olması gereken şeyler için çaba göstermek? Madem rahatsız, o zaman sağlıklı bir kadınla evlenmesin.

Hayır bide bunun için mi mücadele etsin kadınlar yok artık...

aslında ben de senin gibi düşünüyorum. erkek olarak göremiyor insan. çok mu kötü bi şey bu istediğimiz anlamıyorum ki.. kadınlığını unutuyor insan

di mi ne hale geldik

neden yanında üstünü değiştirmek bile istemiyordun?

Daha once cinsel hayati oln bir insan miydi esiniz bu konuda bilginiz var mi bilemiyorum ama bu da onemli.yoksa acaba hep boyle miydi ?boyle degilse de sizin sorunlariniz mi soguttu acaba onu

yeniden evlendiniz mi cocuk yokmuydu

Herkes bu sorunu yasayan erkeklere saldiriyor ama bu da bi cesit saglik sorunu. Hasta oldugu icin birini suclamak ne kadar dogru? Düzelmesi konusunda caba göstermemesi de normal cünkü sorunun farkinda degil. Cem kecenin bu konuda bir videosu var. En zor cözülen sorun cinsel isteksizlik diyor. Diger tüm cinsel sorunlarda erkek sorunun cözülmesi icin yanip tutusur. Ama isteksizlik sorunu yasayan icinde bulundugu durumun farkinda bile degildir. Ben arzulanmak isterim, beni istemeyeni ben de istemem falan bunlar cok beylik laflar. Esinizi gercekten seviyorsaniz, sadece seks icin evlenmediyseniz elbette mücadele edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…