- 3 Şubat 2018
- 25.527
- 109.938
- 598
- Konu Sahibi farawayfromhometown
-
Gerçek bu siz farkında değilsiniz.
Annesine kardeşlerine ev almış ama ve üstüne yapmamış da..
Eğer epey destek olup da tapu almadıysa ben bunu düşünürüm. Ayrıca kardeşlere de yağdırıyor. Sanki kendi ailesi onlardan oluşuyor. Ben bunu düşünür üzülürdüm. Önce çekirdek ailesini düşünmeli. Evet ekonomik durum ortada. İleride neler olacak bilmiyoruz. Belki çocuklarımız kiralık daire bile bulamayacak oturmaya. Keşke böyle olmasa da bizde hergün inanılmaz gezsek yesek içsek.Hani illaha mal kaciracak diye degil. Ama simdiye kadar hep sorumluluk alip herkese yagdirmissa su anda hic borca felan girmeden de belki sefasini sürmek istiyordur. Ama asıl kendi ailesini garantiye almak önemli. Yani ekonomil durum malum.
Bilmiyorum öyle gibi anlattı ama her konu sahibi gibi şimdi de yalanlamaya başladıBaşkalarına yedirmiyorsa demem oyduBu tamda başkalarına al ben yiyemedim sen ye demek Ve malesef çoğu erkeğin yaptığı bu Evlenince aileleri altın gibi değer kazanıyor mübarek
Ama konu sahibinde öyle bişey görmedim ben mi atladım
Yoksa bu konuda eski dertliyim benFena giydiririm normalde
Gerçi savaşı kazandım ama olsun hala içime oturur
Ok teşekkürler fikriniz için ama mal kaçıracak malı yok
Bilmiyorum öyle gibi anlattı ama her konu sahibi gibi şimdi de yalanlamaya başladıBirazdan eşe övgüler yağacak ️
O zaman eşinizeAslında şunu da eklemek istiyorum madem bu konuyu açtım hatıra da kalsın bizim gibi düşünmeyen insanlar için…
Şöyle kiii!!!Hani çocuk için ev, hayat, garanti diyenler var ya ,(ben de öyle düşünüyorum bu arada )ama bu zamana kadar gördüm ki ,kızıma bırabileceğimiz en iyi ZAMANları ve HATIRALARI bırakmış eşim ..Bazen kızımla konuşurken şu ülkede şunu yapmıştık,ilk defa görmüştüm gibi şeyler anlatınca iyi ki diyorum ..Aslında mal mülk bir şekilde oluyor !!!
Balık vermek değil aslolan, balık tutmayı öğretmektir.Aslında şunu da eklemek istiyorum madem bu konuyu açtım hatıra da kalsın bizim gibi düşünmeyen insanlar için…
Şöyle kiii!!!Hani çocuk için ev, hayat, garanti diyenler var ya ,(ben de öyle düşünüyorum bu arada )ama bu zamana kadar gördüm ki ,kızıma bırabileceğimiz en iyi ZAMANları ve HATIRALARI bırakmış eşim ..Bazen kızımla konuşurken şu ülkede şunu yapmıştık,ilk defa görmüştüm gibi şeyler anlatınca iyi ki diyorum ..Aslında mal mülk bir şekilde oluyor !!!
Ev alsa gör sen övgüyüO zaman eşinize
Övgüler loading…
Aslında şunu da eklemek istiyorum madem bu konuyu açtım hatıra da kalsın bizim gibi düşünmeyen insanlar için…
Borca sokup borcu tek başına ödeyen de varSanmam ya böyle biz eşşek gibi çalışıp, yada kendi anamızdan babamızdan destekler alıp, yeri gelip aman şunuda almıyım bu sefer fazla ihtiyacım yok diye düşünürken yatan babasına, tanasına gidince ben aşırı sinirleniyorumKim olsa sinirlenir, yollar arar kendince. En iyi yolda borca sokmaktır tabi Adam ne kadar iyi olursa olsun bende şarteller atıyor
Konu sahibinde o yok. Kendileri yiyip içip geziyorlar sanırımSefaları olsun
Aslında şunu da eklemek istiyorum madem bu konuyu açtım hatıra da kalsın bizim gibi düşünmeyen insanlar için…
Yazmazsınız okumazsınız olur biter..Ciddi anlamda işime yarayan yorumlar oldu çok teşekkür ederim onlaraBorca sokup borcu tek başına ödeyen de var
Konu sahibi zaten halinden memnun yazmaya başladı gerçekleri. Sefası olsun da bizi neden yordun. Ülke ülke gezdiğini anlattın mı derdin? E nolmuş, biz hem ev aldık hem bazı ülkelerde anılarda biriktirdik.
Neyse böyle eşi için konu açıp birde övenler olunca bana gelmeye başlıyorlar.
Bu düşüncesi insallah sadece birikim içindir.eşim anı yaşama taraftarı,dişin keserken yiyecen diyor.
Kesinlikle aynı fikirdeyim !!!Anlık kazancın rahatlığı tabi kötüyü bir kaç kez görmesi gerekiyor ki birikim yapsın. şimdi aklı ben her zaman para kazanırım diye düşünüyor ama bir sıkıntı oluşursa zor duruma düşebilir.
Borca sokup borcu tek başına ödeyen de var
Konu sahibi zaten halinden memnun yazmaya başladı gerçekleri. Sefası olsun da bizi neden yordun. Ülke ülke gezdiğini anlattın mı derdin? E nolmuş, biz hem ev aldık hem bazı ülkelerde anılarda biriktirdik.
Neyse böyle eşi için konu açıp birde övenler olunca bana gelmeye başlıyorlar.
Her şey insanlar için.Anlık kazancın rahatlığı tabi kötüyü bir kaç kez görmesi gerekiyor ki birikim yapsın. şimdi aklı ben her zaman para kazanırım diye düşünüyor ama bir sıkıntı oluşursa zor duruma düşebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?