• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim biradan vazgeçmiyor

gereksizgerekliler

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
122
17
18
31
Merhaba tekrardan daha önce ki konularımdan anlaşılacağı üzere yeni evliyim. Eşim bira içmeyi çok seviyor ve yemekten önce her gün içiyor Ve bu bir iki tane değil kendisi sınır bilmiyor. Birasını içkisini içtikten sonra yemeğini yer ve genelde uykusu gelip sızıyor. Ben ilgi beklerken kendisinin böyle sürekli içki içip bencil davranması benim çok zoruma gidiyor. Sonuçta yeni evliyim ve eşimle değişik aktiviteler de yaşamak istiyorum. Şimdi bana Daha önce içtiğini bilmiyor muydun diye soracaksınız Ve haklısınız da ama aynı evde yaşamak ve bunları yaşayıp görmek çok farklı ve artık çok üzülüyorum. Ben laf ettiğimde de Haklısın diyor ama nafile gene içiyor . Geçen gece çok rahatsızlandı ve biraya küfür bile etti içmeyecem beni tut dedi ams sabah olunca Eşime bunu dediğimde On taneden fazla içersem dedim ben dedi. Hem maddi hem de manevi kaybımız oluyor ve ben artık bunun önüne nasıl geçeceğimi de bilmiyorum sanırım yoruldum :( Eşimi biradan ya da içkiden nasıl soğutabilirim Bunları yaşamış kişilerin De yazmasını rica ediyorum. Hepinizin fikrine ihtiyacım var bana yardımcı olur musunuz 🙏

Merhaba tekrardan daha önce ki konularımdan anlaşılacağı üzere yeni evliyim. Eşim bira içmeyi çok seviyor ve yemekten önce her gün içiyor Ve bu bir iki tane değil kendisi sınır bilmiyor. Birasını içkisini içtikten sonra yemeğini yer ve genelde uykusu gelip sızıyor. Ben ilgi beklerken kendisinin böyle sürekli içki içip bencil davranması benim çok zoruma gidiyor. Sonuçta yeni evliyim ve eşimle değişik aktiviteler de yaşamak istiyorum. Şimdi bana Daha önce içtiğini bilmiyor muydun diye soracaksınız Ve haklısınız da ama aynı evde yaşamak ve bunları yaşayıp görmek çok farklı ve artık çok üzülüyorum. Ben laf ettiğimde de Haklısın diyor ama nafile gene içiyor . Geçen gece çok rahatsızlandı ve biraya küfür bile etti içmeyecem beni tut dedi ams sabah olunca Eşime bunu dediğimde On taneden fazla içersem dedim ben dedi. Hem maddi hem de manevi kaybımız oluyor ve ben artık bunun önüne nasıl geçeceğimi de bilmiyorum sanırım yoruldum :KK43: Eşimi biradan ya da içkiden nasıl soğutabilirim Bunları yaşamış kişilerin De yazmasını rica ediyorum. Hepinizin fikrine ihtiyacım var bana yardımcı olur musunuz 🙏
Eşiniz birayı sevmiyor. Damarlarında su yerine bira dolaşıyor ve alkolik. Yeni evlisiniz, ya amatem ya boşanma. Şaka yapmıyorum. Eşinizin tedavi olması lazım.

Merhaba tekrardan daha önce ki konularımdan anlaşılacağı üzere yeni evliyim. Eşim bira içmeyi çok seviyor ve yemekten önce her gün içiyor Ve bu bir iki tane değil kendisi sınır bilmiyor. Birasını içkisini içtikten sonra yemeğini yer ve genelde uykusu gelip sızıyor. Ben ilgi beklerken kendisinin böyle sürekli içki içip bencil davranması benim çok zoruma gidiyor. Sonuçta yeni evliyim ve eşimle değişik aktiviteler de yaşamak istiyorum. Şimdi bana Daha önce içtiğini bilmiyor muydun diye soracaksınız Ve haklısınız da ama aynı evde yaşamak ve bunları yaşayıp görmek çok farklı ve artık çok üzülüyorum. Ben laf ettiğimde de Haklısın diyor ama nafile gene içiyor . Geçen gece çok rahatsızlandı ve biraya küfür bile etti içmeyecem beni tut dedi ams sabah olunca Eşime bunu dediğimde On taneden fazla içersem dedim ben dedi. Hem maddi hem de manevi kaybımız oluyor ve ben artık bunun önüne nasıl geçeceğimi de bilmiyorum sanırım yoruldum :KK43: Eşimi biradan ya da içkiden nasıl soğutabilirim Bunları yaşamış kişilerin De yazmasını rica ediyorum. Hepinizin fikrine ihtiyacım var bana yardımcı olur musunuz 🙏
eşiniz bira sever değil düpedüz alkolik.valla olay çıkartacaksınız ve tedavi olacak başka yolu yok böyle alkolikle gitmez.

Evlenince değişir mantığını artık unutun hanımlar.
Evlenince bir aydınlanma gelmiyor adamlara.
Sizinkide düpedüz alkolik. Tedavi görmesi gerekiyor. Başka yolu yok. Onuda istemez büyük ihtimalle. Hayatınızı ya böyle geçireceksiniz. Yada sepetliceksiniz.

Back