- 19 Ekim 2007
- 771
- 252
- 123
- Konu Sahibi puccakanka
-
Birde frikik kayıtları olduğunu düşünmüyorum.
Eşiniz açıklama yapmak istemediği için geçiştirmiş gibi geldi.
bende aynısı düşünüyorum ama bu da başka bir olay zaten.hangi adam açıklma yapmak istemediği için böyle bir yola baş vurur ki..düşünesnize kadın ne sakladın diye ısrar ediyo adam da kurtulmak için iş yerindeki kadınların görüntülerini çektik diyor! bu davranış normal mi sizce ?bu nasıl geçiştirmek. böyle bir şeyi karısına söylemeye nasıl cesaret edebiliyor,yalan ya da değil.. bir yalan başka bir yalanla hem de bu derece iğrenç bir yalanla kapatılır mı? bir adamın aklına bu frikik olayı niye gelsin,başka birşey uyduramaz mıydı? hadi diyelim konu sahibinin eşi bu görüntüleri çekmedi ama arkadaşları çekerken buna göz yumması neye sığar? valla bu konu farklı bir boyutta bence.bu bana çok garip ve rahatsız edici geldi.
ve görüyorum ki 2 gündür değişen birşey yok..
20 kilo ve veya fazlasını verdi ya trendy. Değişimi göstermek için tenini karalayarak fotoğraf ekledi açtığı başlığa.konu sahıbının kk'da don sutyen fotograflarımı varmıs , benmi okudugumu algılayamıyorum :26:
sayfa 47
bence don sutyen fotolarini yayinladiginda cok tepki almistin ve bu tepkilere tepki vermistim
size ne oluyo sizi ilgilendirmez gibisinden
ama bakiyorum gercekten cok rahatsin bu konularda yanliz anlamadigin su var
baska kadinlarin izni olmadan cekilmis goruntulerden sana bahseden bir kocan var
ve bu konuda o kadar kayitsiz ve ilgisiz davrandinki
soru isaretinden baska bir sey birakmadin bu kadar yaziya
"seni aldattim" dedigin kocan sana inanirmi?
bize desen biz inanmayiz fotolarini gordukten sonra!
alıntı...
20 kilo ve veya fazlasını verdi ya trendy. Değişimi göstermek için tenini karalayarak fotoğraf ekledi açtığı başlığa.
Rica YenidenDoğdum,cum.resımlerı gordum ıyı basarı gostermıs bende hamıleyken 30 kılo almıstımbunu konusmustuk galıba
bende suanda bır cocuk dogurduguma ınanamayanlar varsadece bıraz gobegı catlamıs ama olsun guzel bır bayana benzıyor
bende don sutyen dıyınce yanlıs anlamıstım neyse sagol nihil
az önce eşimden mj geldi,,ne yapıcamı ne düşünicemi bilmiyorum,iyice bunaldım artık ikilemde kalmak çok zor yarabbim,,hatasını anladığını kendisine bana güvendiği kadar güvenmediğini vs uzun bi mj yazmış,,gerçekten pişmanmı acaba,ve pişmanlığı neden söyledikleri yalan eminim ama elimde kanıt olmadanda ona inanmaktan başka çarem yok,,gün yüzüne çıkmalı sakladıkları,allahım büyük
benim eşim bekarken izlemiş saklamıyo...sende kadın gibi kadın olda oyle bi erkek bull..bol şanslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?