eşim bilgisayarda benden bişey gizledi,çıldırıcam:((

kusura bakmayın ama frikik olayaı doğruysa bu nasıl bir ş.... o kızlara yazık değilmi hiçbirşeyden haberleri yok suça susarak sizde çanak tutmuş olursunuz daha bu adama nasıl güveneceksiniz ne biçim insanlarla aynı havayı soluyoruz ne sapık insanlar var ya canım yavrumu böyle sapık insanların olduğu ortamda yaşatmak istemiyorum lütfen bu işi çözün ve doğruysa toplum için çocuklarınız için savcılığa verin

bence hem sizin hem de o eşininz olcak şahsiyetsizin tedaviye ihtiyacınız var
eşininzin yaptığı ş....lik asla affedilemez ama sizin evliliğiniz de çok saçma bi hal almış(aldattım diye kandırmalar, size sokak o... diye küfür etmeler )
yazık...karı-koca nasıl bu hale gelebilir

Sadece konunun başını okudum ve hiç bişi anlamadım
ne tuhaf bi ilişki..Çözemedimde olayı sabah sabah nedense...başını anladım ama düzeltme yapıp eklediğiniz kısımdan hiçbişi anlamadım..
Bu olaylar yenimi oldu mübarek ramazanda sarhoşmu oldunuz onuda çözemedim

İlk yazdıkların her kadının başına gelebilecek bir şeydi. Sonra olay başka bir boyut aldı frikik konusu gündeme geldi.

Ve sen bu kadar ş.refsiz birisinin yanındaydın hala

Dün yazdıkların ise kötü senaryolar. Birkaç filmden arakladın heralde.

Kusura bakma artık yazacağın hiçbir şeye inanmıyorum.

Dürüst olsan burda bize eşimi şöyle gıcık ettim falan yazacağına soluğu poliste, mahkemede almıştın. Kadınlık gururu ve insanlık onuru bunu gerektirirdi

Birde frikik kayıtları olduğunu düşünmüyorum.
Eşiniz açıklama yapmak istemediği için geçiştirmiş gibi geldi.

bende aynısı düşünüyorum ama bu da başka bir olay zaten.hangi adam açıklma yapmak istemediği için böyle bir yola baş vurur ki..düşünesnize kadın ne sakladın diye ısrar ediyo adam da kurtulmak için iş yerindeki kadınların görüntülerini çektik diyor! bu davranış normal mi sizce ?bu nasıl geçiştirmek. böyle bir şeyi karısına söylemeye nasıl cesaret edebiliyor,yalan ya da değil.. bir yalan başka bir yalanla hem de bu derece iğrenç bir yalanla kapatılır mı? bir adamın aklına bu frikik olayı niye gelsin,başka birşey uyduramaz mıydı? hadi diyelim konu sahibinin eşi bu görüntüleri çekmedi ama arkadaşları çekerken buna göz yumması neye sığar? valla bu konu farklı bir boyutta bence.bu bana çok garip ve rahatsız edici geldi.

ve görüyorum ki 2 gündür değişen birşey yok..

Son düzenleme:

ben zaten konunun gercegını bızım ogrenemeyecegımızı dusunuyorum

belkı o bılıyor veya bılecek ama bız bilmeyeceğiz..

frikik çekme olayı doğru değilse, asıl olayı gizlemek için söylediği bişeyse asıl olayı düşünmek bile istemiyorum, yani ört bast etmek için frikik diyosa asıl olay çok daha kötü o zaman, zaten kendiside demiş, frikikten başka çok üzüleceğin şeyler var diye, görüp napsın ki onları

konu sahıbının kk'da don sutyen fotograflarımı varmıs , benmi okudugumu algılayamıyorum :26:

sayfa 47

bence don sutyen fotolarini yayinladiginda cok tepki almistin ve bu tepkilere tepki vermistim
size ne oluyo sizi ilgilendirmez gibisinden
ama bakiyorum gercekten cok rahatsin bu konularda yanliz anlamadigin su var
baska kadinlarin izni olmadan cekilmis goruntulerden sana bahseden bir kocan var
ve bu konuda o kadar kayitsiz ve ilgisiz davrandinki
soru isaretinden baska bir sey birakmadin bu kadar yaziya
"seni aldattim" dedigin kocan sana inanirmi?
bize desen biz inanmayiz fotolarini gordukten sonra!

alıntı...

Son düzenleyen: Moderatör:
20 kilo ve veya fazlasını verdi ya trendy. Değişimi göstermek için tenini karalayarak fotoğraf ekledi açtığı başlığa.

konu sahibi bilgisayarında ne bulursa bulsun burada paylaşmayacak

frikik görüntüleri bulsa şikayet edilmekten korkacak açıklamayacak

eşinin müstehcen görüntüleri olsa başka kadınlarla yine söylemeyecek çünkü burada hala o adamla beraber misin diye tepkiler alacak, konu sahibi eşinden ayrılmak istemiyor, sürekli eşinin pişmanlığını vurguluyor

kısaca o bilgisayarda proğramlar bir işe yaramayacak kardeşi de bir şey bulamayacak

bize söylemesi mecburi mi? Hayır.

Dün gece baştan sona tüm yorumları okudum ilk etap çok üzülmüştüm duruma fakat sonradan anormal bi hal aldı konu.ben bu konunun ciddi olduğunada ınanmıyorum açıkcası.hele hele o içki içtim seni aldatım olayı tamamen uydurmasyon bişi. namus kavramı nerede kaldı hem erkek hem bayan için .Frikik olayıda eğer gerçekse aldatılmakdan daha beter bi olay.onun anasına bacısına karısına aynı şeyi yapsalar?????neyse fazla söylenicek çok fazla şey var ama değmezzz.... Buarada konusaibi kendi açtığı topikde değil orda burda dolanıyo sizde bence o gzl beyninizi yormayın .Kesin az sonra gelir ve derki aaa günahını almışım eşimin eğer bu olay gerçekse bu tip kadınlar yüzünden ihanetlerin sonu gelmez.Erkek neyapsa ne etse sadece meraktan araştırıyorlar sonra bı kavga ardından bı ıkı tatlı söz ve yine herşeyi unutup normal hayatlarinına dönüyorlar.TeK söylemek istediğim şu bayanlar insan namusu şerefi bide gururu için yaşar bukadar basitleşmeyin.sapık aldatan bı babanın yanında sağlıksız cocuklar yetiştirceme boşanır o cocuğumada gül gibi bakarımm!!!!!!!!!!

20 kilo ve veya fazlasını verdi ya trendy. Değişimi göstermek için tenini karalayarak fotoğraf ekledi açtığı başlığa.

resımlerı gordum ıyı basarı gostermıs bende hamıleyken 30 kılo almıstım bunu konusmustuk galıba
bende suanda bır cocuk dogurduguma ınanamayanlar var sadece bıraz gobegı catlamıs ama olsun guzel bır bayana benzıyor
bende don sutyen dıyınce yanlıs anlamıstım neyse sagol nihil

Rica YenidenDoğdum,cum.

Tebrikler sana da:)

Muhtemelen bilgisayarınızda hala o video duruyor ve gizlenmiş. Gizli dosyaları göstermek için belgelerime girip üst taraftaki araçlar seçeneğini tıklayp klasör seçenklerine girin yine üst taraftaki sekmelerden görünüme girip orta kısımda olan gizli dosyaları göster seçeneğni tıklayp uygula diyin . .

Tekrar bakmış olduğunuz dosyaları gözden geçirin . . .

İşiniz zor karşılaşacağınız dosya içeriği belliiki iğrenç!! hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun

ilk kısımda olayı anladım kocanızın abuk subuk problemleri olduğunu düşündüm, ama ikinci kısımda ise sizin problemli bir insn olduğunuza kanaat getirdim.

tam bir tiyatro sahnesi gibi. bir de ismine intikam demişsiniz.

şahsi düşüncem intikam alırken kendi onurumu şahsiyetimi gururumu namusumu koruyarak, onun yaptığını yapmayarak intikam almaya özen gösterirdim.
sizse adama yarın öbürgün size koz olarak kullanabileceği malzeme vermişsiniz...

ayrıca çok merak ettim, gerçekten 3buçuklara kadar neredeydiniz....:44:

Eşiniz iş arkadaşlarının frikiklerini çektiğini söylediyse iğrenç bir insan olduğu ortada ,

ama yaptığı iğrençliği örtbas etmek için size bu yalanı söylediyse eğer , iki ihtimal var

birincisi konunuzun başında da yorumladığım gibi o video da ki kendi ve bir iş arkadaş

ikincisi ise maalesef sizin özel görüntüleriniz olabilir

kusura bakmayın ama kocanız o kadar alçak bir adam

allah dert verip sabırda veriyor sanırım

allah korusun başıma gelse böyle ciddi bir konu oturup burada sanal arkadaşlarımdan akıl almazdım çünkü konu ADLİ

Son düzenleme:

İyide hangi konuda pişman?Daha ne yaptığını bilmiyorsunuz.Sormadınızmı neyden pişmansın diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…