- Konu Sahibi puccakanka
-
Tamam canım biz şüphelendik ama değilmişsin ee noldu kocanla? bi gelişme oldu mu?
yaaa allahım nedir bu sanki benim yanımdaymışsınız dün gibi konuşup durmuşsunuz,benim ağzımdan seni aldattım diye bir kelime çıkmadı ben onu hemen intikamı merak ettiğiniz için üstten söyleyiverdim,,ben ona yaptım dedim ve o buna inandıı canım bu konuda uzamanım nede olsa,çoğu şeyi bu şekilde ters teptirerek ağzından almışımdır buda onlardan bitanesiydi ve eğerki doğruysa aldım ağzından lafıtrendy fırsat bulup dışarı çıkmış eve gelirkende sarhoş olmuşş kocasına bende seni aldattım demişş kocasıda inanmamışş
evet girdim eşim hastaneye rapor almaya gitmişti,ve ben direk buraya damladım dün gece olanları uzunlamasına yazdım,fakat bitiremeden eşim geldi yollayamadım,,müsade edilirse tamamlayıp göndermek isterim bende sizde rahatlarsınızve dip not: konu sahibesi 20:17 de foruma girmiş..sanıyorum o zamanda gizli profilden okumuştur olanları..(benim fikrim!)
demedim hayatım demedim öyle bişey sadece sıkıştırınca beni bi evet yaptım dedim bi hayır ben bişey yapmadım dedim,hani sarhoşumya güyaa,klasik laflar ama inandırdım deliye döndü,ölücem sandım,,Canim ben seni dinlerim bana anlat bosver kimseyi kafana takma.keske demeseydin aldattim seni diye adama.yapmadigin birsey sonucta.onun yerine nette ciplak cibil cibil adamlara baktim falan deseydin
anlatıcam fakat okadar sayfa birikmişki okumadan edemiyorum haliyle istemediğim şeylerle karşılasınca kalakalıyorum---
Canım benim... Sen bize ne olup bittiğini cümlelerini toparlayarak düzgünle anlatır mısın? Arkadaşlarımızın önerdiği yöntemleri uyguladın mı? Eşinin ağzından birşeyler aldın mı? Telefonuna baktın mı? vs. vs. Ortada hafif bir suç yok gerek ailen için gerekse kadınların geneli için. Emin ol burada bu konuyu okuyanlar sonucu senden daha çok merak ediyorlar ve eminim ki çoktan kasayı masayı söküp bilgisayarcının yolunu tutmuşlardı bile.
ben sizin karşınıda yürekli olucam demedimki,yaşadığım durumdan ötürü söyledim onu,ama herşey üstüme üstüme gelip eziyo benibizim karşımızda yürekli olup dimdik durmana gerek yok..bu tavrı sergilemen gereken muhatap bizler değiliz çünkü..istersen anlat,istersen konunu kapattır ama sürekli neler oldu bilmiyorsunuz ama konuyu kapattıracağım vb..şeyler garip kaçıyor artık
bunca rezillik içinde buna mı üzüldün
Konu ne link versene ben göremedim baktım ama !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?