eşim bilgisayarda benden bişey gizledi,çıldırıcam:((

trendy fırsat bulup dışarı çıkmış eve gelirkende sarhoş olmuşş kocasına bende seni aldattım demişş kocasıda inanmamışş
yaaa allahım nedir bu sanki benim yanımdaymışsınız dün gibi konuşup durmuşsunuz,benim ağzımdan seni aldattım diye bir kelime çıkmadı ben onu hemen intikamı merak ettiğiniz için üstten söyleyiverdim,,ben ona yaptım dedim ve o buna inandıı canım bu konuda uzamanım nede olsa,çoğu şeyi bu şekilde ters teptirerek ağzından almışımdır buda onlardan bitanesiydi ve eğerki doğruysa aldım ağzından lafı
ve dip not: konu sahibesi 20:17 de foruma girmiş..sanıyorum o zamanda gizli profilden okumuştur olanları..(benim fikrim!)
evet girdim eşim hastaneye rapor almaya gitmişti,ve ben direk buraya damladım dün gece olanları uzunlamasına yazdım,fakat bitiremeden eşim geldi yollayamadım,,müsade edilirse tamamlayıp göndermek isterim bende sizde rahatlarsınız
Canim ben seni dinlerim bana anlat bosver kimseyi kafana takma.keske demeseydin aldattim seni diye adama.yapmadigin birsey sonucta.onun yerine nette ciplak cibil cibil adamlara baktim falan deseydin
demedim hayatım demedim öyle bişey sadece sıkıştırınca beni bi evet yaptım dedim bi hayır ben bişey yapmadım dedim,hani sarhoşumya güyaa,klasik laflar ama inandırdım deliye döndü,ölücem sandım,,
anlatıcam fakat okadar sayfa birikmişki okumadan edemiyorum haliyle istemediğim şeylerle karşılasınca kalakalıyorum
ben sizin karşınıda yürekli olucam demedimki,yaşadığım durumdan ötürü söyledim onu,ama herşey üstüme üstüme gelip eziyo beni
bunca rezillik içinde buna mı üzüldün

evet malesef,nedense her açılan konuya insanlar tarafından bi önyargı oluşuyo sonlara doğru,,

vallahi ben şiştim artık .......eminim derdine derman arayan başkaları vardır ben çıkıyorum artık belki yarın bakarım

offfffffffffff tam bır saattır konu okuyorum nıhayet bıttı

anladıgım tek şeyy elde var sıfırr

...
kım kımmıs , o bumuymuş,şu omuymuss,

yok trendı yok sedef ekrem yok çilii kızzz

ayyyyyyyyyyyy afakanlar bastııııııııııı

sırf konu sahıbı bırseyler yazdımı dıyeeeokudum onca sayfayı ama emegıme yazık olduu

ne oldu sonuccc trendı yaz artık yaaaa........

harbıden sıkıldım canım artık öfff pöff yanıı

vallahı böle seyler yazmak ıstemezdım ama
daraldım yaaa
........
sonuc ne sımdı yazarmısın lutfen bebeğim ....

bulabıldınmı bır sonuççç...
kardesın askerden ne zaman gelck o yapar demıssınde

Sen anlat bakalım hele bir, anlatmazsan bu konu uzayıııııp gidecek haliyle sen de tatsız şeyler okumak zorunda kalacaksın zira herkes seni bekliyor şuanda. Sen sadece anlat bize üzülme, anlat ki biz de çare bulalım, yardımcı olalım. Böyle devam ederse sonuca varılmadan konu kapanacak.

Konu kapatılmıştır.
Konu sahibesi tekrar açılmasını istiyorsa bizimle irtibata geçsin lütfen...

Ricanız üzerine açıklama yapmanız için konu bir süreliğine açılacaktır trendy21

DÜNKÜ YAŞADIKLARIMI İLK SAYFAYA YAZDIM,,LÜTFEN İLK SAYFAYA GİDİNİZ....SONRADAN GELENLER İÇİN İLK SAYFADA YAYINLADIM yazımı aralarda bulunması güç oluyo diye,teşekkürler hepinize,,

dip not=eşim giderken hafıza kartını istedim,ondanda sildim diyo gösterdi tek tek yoktu fakat netten kartta silinen verileri geri getirme diye prog.var onu indirdim şimdi bakıyorum,inşallah becerebilirim..(

Son düzenleme:
Eşiniz iğrenç bir insan.

Kimsenin ailesine, akrabasına, arkadaşına hakaret etmek istemem; kolay kolay da hakaret etmem zaten..

Ama eşinize söylenecek bir şey yok.

Allah yardımcınız olsun, böyle iğrenç bir insanla aynı yatağı paylaşacaksınız.

Insanın midesinin kaldırması zor.

Neden bir bilgisayarcıya götürmüyorsunuz verilerin geri getirmesi için ?
Eşiniz neden sizin sesinizi kayıt etti herşeyden çok bu kafamı karıştırdı benim ?
Birde bir erkek başkasıyla birlikte oldum diyen bir kadına o anlık bile olsa nasıl tahammul eder ?
..

Öfkelenmeden bir kaç gün zaman verin kendinize, o zaman daha akıllıca karar verirsiniz.
Çok fevri davrandığınız için doğru sonuca ulaşamıyorsunuz.
Bu süre zarfında güçlü olmaya çalışın olur mu, çocuklarınız için en azından.

Birde frikik kayıtları olduğunu düşünmüyorum.
Eşiniz açıklama yapmak istemediği için geçiştirmiş gibi geldi.

Birde frikik kayıtları olduğunu düşünmüyorum.
Eşiniz açıklama yapmak istemediği için geçiştirmiş gibi geldi.

tek anladığım sorunun hiç çözülmemiş olması
neye pişman olduğunu bile bilmiyorsunuz tam olarak........
ama firikik meselesini kesinlikle şikayet edin.....
sapıklıktan başka birşey değil bu...
resmen taciz yapmışlar....
dediğiniz gibi size böyle yapsalar ne yapardınız...
çeksinler cezalarını ....

size diyebilcegim tek bisey var
en kisa zamanda o silinen videolari geri getirin
onlari gormeden niye pisman oldugunu anlayamazsiniz
ve sizde hep suphe icinde olucaksiniz

şuan tam olarak elimde kanıt olmadığı için şikayet edemem,belkide diyorum bazı arkaadaşlarında dediği gibi geçiştirmek için söyledi frikik yalanını bilmiyorum,,ama eninde sonunda çıkartıcam ortaya...

sonuç olarak başladığımız noktadayız sanırım
bir arpa boyu yol gidemedik kanımca
sanırım bu olayın ne olduğunun ortaya çıkması için bir 50 sayfa daha gerekecek

bu kadar şeyin üzerine o adamın ellerini mideniz bulanmadan nasıl tutabildiniz nasıl yatabildiniz aynı yatakta
yazık

ve ben hala kararlıyım şikayet edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…