- Konu Sahibi puccakanka
-
şuan odaya girer girmez üzerien saldırsamıydım tamamen aldatmacaydı yaptığım rahat falan değilim,icim nasıl acıyo bilmezsiniz bunu,,çünkü sizin alıntılarınıza cevap yaıyodum bikaç cümle kalmıştıki eşim girdi içeri birden napsaydım pcyi kapatsamıydım,tüm yazdıklarım kolay değil yazmak benide anlayın sizlerle olanı paylaşıyorum
Merak ettiğim için konuyu takip ediyordum ancak yazmadan edemedim. Elossa kendi işiymiş gibi canla başla uğraşıyo konu sahibi ne havalarda :) Sanırsın bizim başımıza gelmiş. Valla ister yemin etsin ister adak adasın. Bence frikik videosu değil bu. Olan olayları eşiniz çekmiş veya eşinizin yaptığını biri çekmiş. Çünkü üzülürsün falan diyor. Frikik olsaydı zaten itiraf etmiş böyle uzatmazdı. Ama siz görmezlikten geleceksiniz zaten. Anlık bi sinirle galeyana geldiniz. Böyle hanımlar olduğu sürece adamın burnu elbette bu işlerden çıkmaz.
aynen bende son mesajın da farkettim
yine konu döndü durdu işyerinde ki fena bekar erkeklere patladı olay
ne yazık ki bende böyle düşünmeye başladım
ah bu bekar arkadaşlar...
koca koca 30 40 yaşındaki adamları küçük çocuk gibi kötü yola sevk ediyorlar görüyormusun...
aldatsa karşıdaki kadın suçlu en basitinden frikik çekecek kadar sapık olsa bekar arkadaşlar suçlu
ben hiç inanmadım arkadaşın eşini savcılığa şikayet edeceğine falan...
kimse kusura bakmasın...
iki kadın arkadaştan biri gel hadi bu akşam fuhuş yapalım dese diğeri de tamam dese şimdi bunu diğer kadın arkadaş mı yoldan çıkarmış olacak o zaman
hangi erkek böyle bir düşünce tarzına sahiptir...
evet başka isimle klasör açıp içine atıp başka biyere sakladıysa vay halime imkansız bulamamallahıma hep dua ederim eğer varsa yapıyosa bişey bana bişekilde göster diye,allahım büyük şimdiye kadar herşeyini gösterdi,(nette abuk subuk yerlere üy olmalar,okeyde konuşmalar,vs.vs.basit gibi görünen hiç hoşuma gitmeyen şeylerdi)ve nolduysa bu hatasınıda gösterdi rabbim,ama kız ağladığı zaman keşke pcnin kablosunu çıkarıpta inseydim,ama inanın aşağıdaki kuzeni ve komşu kızıda tokatlamışlar fena ağlıyodu,bahçede yemek yiyolarmış çocuklar benim kızda gidip yemek almak istemiş sırf izin almadan yemeğimizde almaya çalıştı diye,yaptık vurduk dediler,çok sinirlendim,2yaşındaki bi bebiş ne bilsin izin almayı,bende o sinirle koştum gittim bilemedim,hiç aklıma dahi gelmezdi 2dk içinde pcyi açıpta siliceği, çok kızıyorum hala kendime allah kahretsin keşke inmeseydim
Ben de inanmıyorum çünkü kendisi de çekim yapmayı aldatmaktan fena görmüyor...
aldatsa daha fena koyacak...
yahu ıkı tane de çocuk var ortada yani adam normal değil bilemiyorum bir anne herşeyi düşünmeli...abartı gelebilir ama...
pokemonlar bile nasıl masum kaldı bunun yanında...
Bence olay frikik degil, Isin icinde baska seyler var. Dikkatli bir kadin en fazla ne kadar frikik verebilir ki. Ya gizli cekim ya da topluca bir parti yaptilar.
Bana abartı gelmiyor.aldatsa daha fena koyacak...
yahu ıkı tane de çocuk var ortada yani adam normal değil bilemiyorum bir anne herşeyi düşünmeli...abartı gelebilir ama...
pokemonlar bile nasıl masum kaldı bunun yanında...
Merak ettiğim için konuyu takip ediyordum ancak yazmadan edemedim. Elossa kendi işiymiş gibi canla başla uğraşıyo konu sahibi ne havalarda :) Sanırsın bizim başımıza gelmiş. Valla ister yemin etsin ister adak adasın. Bence frikik videosu değil bu. Olan olayları eşiniz çekmiş veya eşinizin yaptığını biri çekmiş. Çünkü üzülürsün falan diyor. Frikik olsaydı zaten itiraf etmiş böyle uzatmazdı. Ama siz görmezlikten geleceksiniz zaten. Anlık bi sinirle galeyana geldiniz. Böyle hanımlar olduğu sürece adamın burnu elbette bu işlerden çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?