• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim bilgisayarda benden bişey gizledi,çıldırıcam:((

şuan odaya girer girmez üzerien saldırsamıydım tamamen aldatmacaydı yaptığım rahat falan değilim,icim nasıl acıyo bilmezsiniz bunu,,çünkü sizin alıntılarınıza cevap yaıyodum bikaç cümle kalmıştıki eşim girdi içeri birden napsaydım pcyi kapatsamıydım,tüm yazdıklarım kolay değil yazmak benide anlayın sizlerle olanı paylaşıyorum:50:

allah kolaylik versin....zorrr

eğer sana göstermezse işyerinde gizli çekimler yapıldığından savcılığa şikayet edeceğini, bilgisayardaki telefondaki tüm belgelerin inceleneceğini nasılsa ortaya çıkacağını, iş yerinde rezil edeceğini söyle.

hatta bunu gerçekten yapsan bence hak yerini bulmuş olur. ne pisliklerle dolu bu dünya :50:

Merak ettiğim için konuyu takip ediyordum ancak yazmadan edemedim. Elossa kendi işiymiş gibi canla başla uğraşıyo konu sahibi ne havalarda :) Sanırsın bizim başımıza gelmiş. Valla ister yemin etsin ister adak adasın. Bence frikik videosu değil bu. Olan olayları eşiniz çekmiş veya eşinizin yaptığını biri çekmiş. Çünkü üzülürsün falan diyor. Frikik olsaydı zaten itiraf etmiş böyle uzatmazdı. Ama siz görmezlikten geleceksiniz zaten. Anlık bi sinirle galeyana geldiniz. Böyle hanımlar olduğu sürece adamın burnu elbette bu işlerden çıkmaz.

bence siz boş verin bunları.
baksanıza siz de eşiniz de gayet rahat tavırlar içindesinz gibi geldi bana.
yanılıyorsam kusura bakmayın.
siz o videoyu izleseniz nolcak izlemeseniz nolcak yani..

Merak ettiğim için konuyu takip ediyordum ancak yazmadan edemedim. Elossa kendi işiymiş gibi canla başla uğraşıyo konu sahibi ne havalarda :) Sanırsın bizim başımıza gelmiş. Valla ister yemin etsin ister adak adasın. Bence frikik videosu değil bu. Olan olayları eşiniz çekmiş veya eşinizin yaptığını biri çekmiş. Çünkü üzülürsün falan diyor. Frikik olsaydı zaten itiraf etmiş böyle uzatmazdı. Ama siz görmezlikten geleceksiniz zaten. Anlık bi sinirle galeyana geldiniz. Böyle hanımlar olduğu sürece adamın burnu elbette bu işlerden çıkmaz.

ne yazık ki bende böyle düşünmeye başladım

ah bu bekar arkadaşlar...

koca koca 30 40 yaşındaki adamları küçük çocuk gibi kötü yola sevk ediyorlar görüyormusun...
aldatsa karşıdaki kadın suçlu en basitinden frikik çekecek kadar sapık olsa bekar arkadaşlar suçlu
ben hiç inanmadım arkadaşın eşini savcılığa şikayet edeceğine falan...

kimse kusura bakmasın...

aynen bende son mesajın da farkettim

yine konu döndü durdu işyerinde ki fena bekar erkeklere patladı olay

Bu benim de dikkatimi çekti.
Benim kocam yapmaz, böyle değildir ama o arkadaşları yok mu??
Bir iki konuda daha karşılaştım bu düşünceyle.
Sonuçta ne olursa olsun o eylemi yapmaya o erkek kendisi karar veriyor.
Bir zahmet başka bir tarafını değil de beynini kullansın bu kararları alırken.
O zaman sorun kalmaz zaten...

Soone'ye sonuna kadar kalıtılıyorum...Durumun ve ilişkinin ne olduğunu kesin olarak bilmiyorum ama Trendy eşinize karşı çok pasif kalıyorsunuz...

Ve eminim eşinizin bu yaptığını da hazmetmek zorunda kalacaksınız.

o evi başına yıkar yine de o videoyu actırtırdım, :47::47::47::47::47::47::47: adamın arkasından gizli saklı videoyu bulmaya calısıyorsunuz, burda birsürü insan da yok onu yap bunu yap diyo.. ya nasıl kocasını ikna edemez acmaya anlamıyorum..tehdit mi edeceksin evi mi terkedeceksin birşeyler yapın artık!!!! ne kadar ciddi bir durum bu farkında değilsiiz bence, hala aaa eşim geldiii beni buraya yazarken görse ne deeerr falan yazıyorsunuz buraya, yok ya siz gercekten rahatsınız bişey olcagıda yok videoyu eşiniz acıp göstermedikçe bulabilceginizi de hiiiiiiiiiç sanmıyorum.

iki kadın arkadaştan biri gel hadi bu akşam fuhuş yapalım dese diğeri de tamam dese şimdi bunu diğer kadın arkadaş mı yoldan çıkarmış olacak o zaman

hangi erkek böyle bir düşünce tarzına sahiptir...

ne yazık ki bende böyle düşünmeye başladım

ah bu bekar arkadaşlar...

koca koca 30 40 yaşındaki adamları küçük çocuk gibi kötü yola sevk ediyorlar görüyormusun...
aldatsa karşıdaki kadın suçlu en basitinden frikik çekecek kadar sapık olsa bekar arkadaşlar suçlu
ben hiç inanmadım arkadaşın eşini savcılığa şikayet edeceğine falan...

kimse kusura bakmasın...

Ben de inanmıyorum çünkü kendisi de çekim yapmayı aldatmaktan fena görmüyor...

iki kadın arkadaştan biri gel hadi bu akşam fuhuş yapalım dese diğeri de tamam dese şimdi bunu diğer kadın arkadaş mı yoldan çıkarmış olacak o zaman

hangi erkek böyle bir düşünce tarzına sahiptir...

hayır o erkeklere özgü birşey kadınlar yapamaz namussuz olur

Bence olay frikik degil, Isin icinde baska seyler var. Dikkatli bir kadin en fazla ne kadar frikik verebilir ki. Ya gizli cekim ya da topluca bir parti yaptilar.

evet başka isimle klasör açıp içine atıp başka biyere sakladıysa vay halime imkansız bulamam:25:allahıma hep dua ederim eğer varsa yapıyosa bişey bana bişekilde göster diye,allahım büyük şimdiye kadar herşeyini gösterdi,(nette abuk subuk yerlere üy olmalar,okeyde konuşmalar,vs.vs.basit gibi görünen hiç hoşuma gitmeyen şeylerdi)ve nolduysa bu hatasınıda gösterdi rabbim,ama kız ağladığı zaman keşke pcnin kablosunu çıkarıpta inseydim,ama inanın aşağıdaki kuzeni ve komşu kızıda tokatlamışlar fena ağlıyodu,bahçede yemek yiyolarmış çocuklar benim kızda gidip yemek almak istemiş sırf izin almadan yemeğimizde almaya çalıştı diye,yaptık vurduk dediler,çok sinirlendim,2yaşındaki bi bebiş ne bilsin izin almayı,bende o sinirle koştum gittim bilemedim,hiç aklıma dahi gelmezdi 2dk içinde pcyi açıpta siliceği,:43:çok kızıyorum hala kendime allah kahretsin keşke inmeseydim:14::14:

Kendini hırpalama bu kadar keşke inmeseydim Allah kahretsin falan olmuyor böyle mübarek ramazan ayı dualarını eksik etme bütün kk bayanları da eksik etmeyecektir eminim. İşin aslı astarı çıkar ortaya elbet. Zamanı gelince düşünü şuan kendini üzmekten başka bir şey değil bu. Sanırım dereyi görmeden paçaları sıvamak sözünü burada kullanabilirim. :50:

Ben de inanmıyorum çünkü kendisi de çekim yapmayı aldatmaktan fena görmüyor...

aldatsa daha fena koyacak...

yahu ıkı tane de çocuk var ortada yani adam normal değil bilemiyorum bir anne herşeyi düşünmeli...abartı gelebilir ama...

pokemonlar bile nasıl masum kaldı bunun yanında...

Siz çoktan eşinizi aklayıp bekar arkadaşlarını günah keçisi yapmışsınız.
Eşiniz size iş yerindeki kadınların frikiklerini çektiğini söylüyor siz de dışarı çıkıyorsunuz, sarhoş taklidi yaparak eve gelip seni aldattım diyorsunuz.Bu böyle çözülebilecek bir konu mu Allah aşkına.
Siz misilleme derdinde misiniz?
Eşinizin yaptığı sapıklık başka bir şey değil.
Ama siz hala çok rahatsınız, göya eşinize yem atıyorsunuz.Ama eşiniz o yemleri yemiyor haberiniz olsun.
Kandırılmaya, bu olayın üstünü kapatmaya çok müsaitsiniz.
İnşallah iş yerinde bu olay açığa çıkar da eşiniz ve diğer sapık arkadaşları cümle aleme rezil rüsva olurlar.
Tabii gerçekten frikik olayı ise.
Ben o videolarda eşinizin olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:

yahu ıkı tane de çocuk var ortada yani adam normal değil bilemiyorum bir anne herşeyi düşünmeli...abartı gelebilir ama...

eh evet yani, pokemonu öp de başına koy bu durumda

Bence olay frikik degil, Isin icinde baska seyler var. Dikkatli bir kadin en fazla ne kadar frikik verebilir ki. Ya gizli cekim ya da topluca bir parti yaptilar.

Kesinlikle frikik olamaz bencede.En iyi ihtimalle kadınların masasının altına falan bir kamera yerleştirdiler,veyada kendininde bulunduğu sex görüntüleri.

Bana abartı gelmiyor.
Diyelim ki aldatmadı. (Ki bunun için yemin ettirmiş.)
Adam kendi ağzıyla sapıklığını itiraf etmiş.
Yalan söylediğini var sayalım. Bu daha vahim.
Çünkü başkalarını gzilice çekmek gibi bir iğrençlikle hafifletmeye çalışıyor.
Ya bu adamla aynı iş yerinde çalışıyor olabilirim. Konu sahibi de olabilirdi.
Bu forumda ilk kez büyük kouşacağım:
Şayet eşim böyle bir şey söyleseydi, delil falan aramazdım.
Bu bile onu don gömlek kapının önüne koymam için yeterli sebeptir.

valla öyle:)))
çok araştırdım inan halada öyleydi.....
ben haksızlığa gelemiyorum,tanısamda tanımasamda kimsenin haksızlığa uğramasına tahammül edemiyorum..
hele ki bu kişi hemcinsim ise..
hani derler ya kadının kadına yaptığını erkekler yapmıyor..
kadın bir başka kadının ayıbı olduğunda hemen bunu lehine kullanıp uğraşıyor,malzemeleri topluyor kullanıyor,rezil olsunda nasıl olursa olsun diyor..
ama erkekler öylemi,ne olursa olsun birbirlerinin açıklarını kapatıyorlar..
neden?
çünkü geneli aynı kafayı yaşıyor...

Kadınlar üzerinde yapılan bir araştırmada;

Bir kadın bütün gece eve gelmemiş..
Ertesi sabah kocasına, ......gece bir arkadaşında kaldığını söylemiş..

Kocası, karısının en yakın 10 arkadaşını aramış ve hiçbiri karısının kendisinde kaldığını onaylamamış..

Erkekler üzerinde yapılan bir araştırmada;

Bir adam bütün gece eve gelmemiş..
Ertesi sabah karısına, gece bir arkadaşında kaldığını söylemiş..

Karısı, kocasının en yakın 10 arkadaşını aramış ve 5 tanesi kocasının kendisinde kaldığını onaylamış, diğer 5 tanesi ise kocasının hala kendisiyle birlikte olduğunu iddia etmiş..!!! :))

Son düzenleme:
Back