• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim bile yalnızlığımı başıma vuruyor

zelemi

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
28
0
6
Bartın
İyi günler;

Arkadaşlar ben eşimin işi nedeniyle onun memleketine gittim . Tahmin edersiniz ki çok yalnız kaldım. ne iş yerimde ne apartmanda yaşıtım insan var. bu buhran içinde bir de eşimin seni benden çok düşünen,seven, değer veren, biri yok demesi çok gücüme gitti. Ben onun için bıraktım geldim her şeyi o bana böyle bir cümle kurdu.

Ben annem ve babamdan hiç sevgi görmedim. Eşimin annesi bizimle aynı yerde olduğu halde oğlunu günde en az 1 kere arar benim annem haftada anca 1 defa arar ve bu durumu eşim sevgili olduğumuzdan beri biliyor. Kavga ettiğimizde hep başıma kakıyor çok üzülüyorum . BEnim kadar yanlız olan var mı ki hayatta?

öle düşünme eşin böle diyosa ona bile bağzı şeyleri hissettirme bende eşimin memleketindeyim yaşıt arama kim varsa kaynaş onlarla ben öle yaptım eşinin yakınlarından bi kaçıyla samimiyet kur sev sevil

İyi günler;

Arkadaşlar ben eşimin işi nedeniyle onun memleketine gittim . Tahmin edersiniz ki çok yalnız kaldım. ne iş yerimde ne apartmanda yaşıtım insan var. bu buhran içinde bir de eşimin seni benden çok düşünen,seven, değer veren, biri yok demesi çok gücüme gitti. Ben onun için bıraktım geldim her şeyi o bana böyle bir cümle kurdu.

Ben annem ve babamdan hiç sevgi görmedim. Eşimin annesi bizimle aynı yerde olduğu halde oğlunu günde en az 1 kere arar benim annem haftada anca 1 defa arar ve bu durumu eşim sevgili olduğumuzdan beri biliyor. Kavga ettiğimizde hep başıma kakıyor çok üzülüyorum . BEnim kadar yanlız olan var mı ki hayatta?

Cnm bizde iş dolayısıyla başka şehire geldikk benmde burda kimsem yok sır paylaşacağım kimsem yok ailemle hiç görüşmüyoruz zaten ama Allahtan eşim anlattığın gibi davranmıyor konuşmayı denedinmi ?

öle düşünme eşin böle diyosa ona bile bağzı şeyleri hissettirme bende eşimin memleketindeyim yaşıt arama kim varsa kaynaş onlarla ben öle yaptım eşinin yakınlarından bi kaçıyla samimiyet kur sev sevil

Nasıl hissettirmeyim biz 5 yıl çıktık her şey ortadaydı. Sevgiliyken duymadım hiç bu şekilde cümleler. duysaydım zaten şimdi evli olmazdım. Evet kaynaşmaya çalışıyorum ama hemen olmuyor . teşekkür ederim cevabınız için :43:

Arama ile mi sevgi ölçülüyor ?
Benim de annem hafta da bir arar ve müsait misin kızım der mesela
Sevgisinden şüphe duymadım aksine, hergün arayan bi çok anneden daha sevgi doludur benim annem
Kimsenin de tek laf etmesine müsade etmem

Sen sen ol ailevi problemlerini karşı tarafa belli etme
Kimisi dertleştiğin konuyu arşive kaldırır, sonra lazım olunca koz diye çıkarır böyle
İnsanoğlu nankördür kimseye körü körüne güvenme
Örn : Sen benim için buralara geldin vay başımın tacı demek bir yana dursun senin annen bile az arıyo başka da kimsen yok diyebilen eşinden yola çık

Cnm bizde iş dolayısıyla başka şehire geldikk benmde burda kimsem yok sır paylaşacağım kimsem yok ailemle hiç görüşmüyoruz zaten ama Allahtan eşim anlattığın gibi davranmıyor konuşmayı denedinmi ?

Söyledikleri doğru yalnızım ben. o benim kırılgan ve ince bir insan olduğumu biliyor ama yine yapıyor yapacağını

Senin verdiğin değer de buysa olmaz olsun deseydin ya arkadaşım...

Sen eşin için gitmişsin gurbet elere
Onun için seçmişşin bu yalnızlığı bu buhranlığı.. çok zor olur anlıyorum seni
İnsanın bir arkadaşı dahi olmaması kafayı yer gerçekten.
Eşin de bu durumunu bile bile böyle şeyleri başına kakıyo ve her defasında bunlarımı dile getiriyor
Seni sevse düşünse bunları dile getirmez başına kakmaz idi bu nasıl sevgiymiş:19::19::19:
O önce otursun kendi yaptıklarına bir baksın .. böyle sevgi felan olmaz..
Orada halk eğitim kursları felan yok mu acaba kursa yazılsanız hem yeni arkadaşlarınız olur hem yeni bir ortama girersiniz kafanız dağılır .Şu durumda ya deseyse daha kötü olacaksınız
Allah Yardımcınız Olsun..

bağzı şeyleri değiştirsen oda değiştiğini görse daha demez öle şeyler bence annem mesela ailenin arkanda sağlam olması çok önemli hergün arasa seni sen onu onlarda görseler yada gelip gitsinler arada sen konuş olmazsa bunun sana zarar verdiğini

ben de aynı durumdayım başka memlekete gitmek zor hemen çevren olmuyor ki zaten herkes kaynaşmış oluyor sen yabancısın onlar için adapte olmak zor oluyor zaman alıyor,ben çocuğum olunca rahatladım artık kimseye ihtiyaç duymuyorum, annen az arıyor diye, sevgisini belli etmiyor diye seni sevmiyor demek değildir o aramıyorsa sen ara sık sık, belki eşin başına kakmak için değil seni çok sevdiğini söylemek için öyle demiştir.

Sevgisinden şüphe duymadım aksine, hergün arayan bi çok anneden daha sevgi doludur benim annem

Kimisi dertleştiğin konuyu arşive kaldırır, sonra lazım olunca koz diye çıkarır böyle
Örn : Sen benim için buralara geldin vay başımın tacı demek bir yana dursun senin annen bile az arıyo başka da kimsen yok diyebilen eşinden yola çık

Sevgi tabiki aramayla ölçülmüyor ama örnek vermek istedim ben daha o kadar çok örnek varki başınızı ağrıtmak istemiyorum.

Napiyim arkadaşım sevgi, aşk kör ediyo insanın gözünü hele bir de yalnızsanız ve çok değer veren biri çıkmışsa karşınıza tamamen teslim oluyorsunuz.

Haklısınız Artık güvenmiyorum zaten en sevdiğim insan beni bu kadar kırabiliyosa diğerlerini düşünmüyorum bile .

benim gibi olan ne kadar çok kişi var aslında ,eşi için memleketini bırakannn...

şimdi hepinizi toplayıp,aynı şehirde olanları arkadaş yapasımmm geldiii ... :29:

:kkk:

o zaman hiç yalnızlık çekmeyizzz ...

bu arada ben hep eşimin başına kaktım senin için memleketimi bırakıp buralara geldim, yalnızım buralarda konuşmayı unutacağım diye, arkadaşlarım , ailem memlekette kaldı dost yüzüne hasret kaldım diye ama ama iş ekmek kapısı o yüzden yapacak bir şey yok alışmaktan başka.

Sevgi tabiki aramayla ölçülmüyor ama örnek vermek istedim ben daha o kadar çok örnek varki başınızı ağrıtmak istemiyorum.

Napiyim arkadaşım sevgi, aşk kör ediyo insanın gözünü hele bir de yalnızsanız ve çok değer veren biri çıkmışsa karşınıza tamamen teslim oluyorsunuz.

Haklısınız Artık güvenmiyorum zaten en sevdiğim insan beni bu kadar kırabiliyosa diğerlerini düşünmüyorum bile .

Ders almak güzel birşey en azından.

Çalışmıyor musunuz
İş veya kurs tarzı yerlere gidip hem kafa dapıtabilir hemde arkadaş edinebilirsiniz
Eşiniz de kendini sizin dünyanızın merkezi sanmaz belki böylece

İyi günler;

Canım bence eşine söyleyeceğin ilk şey bir aile olduğunuzu,onun en yakın dostu olduğunu ve yine onun için yaşadığın şehri bıraktığını hatırlatmalısın.zaten bir süre sonra iinsanın en yakını eşi olmuyor mu?eski arkadaşlarda evlenip çoluk çocuğa karışınca,farklı şehirlere gidince senin yanında yine eşin kalmıyor mu?bence bu yalnızsın demek değildir!yalnızlıktan kastın bazen derdimi anlatacak kimsenin olmaması diyosan gel bize anlat biz burdayız:40::40:ayrıca benim sana tavsiyem ailenden yeterince sevgi görmemiş olabilirsin ama bunu eşine belli edrek beni aramıyorlar ya da 1haftadır hiç konuşmadık gibi şeyler söyleme.Allah korusun hayattan başımıza her şey gelebilir senin gidicek hiç bir yerin yokmuş gibi davranmasına taviz verme:54:

Sen eşin için gitmişsin gurbet elere
Onun için seçmişşin bu yalnızlığı bu buhranlığı.. çok zor olur anlıyorum seni
İnsanın bir arkadaşı dahi olmaması kafayı yer gerçekten.
Eşin de bu durumunu bile bile böyle şeyleri başına kakıyo ve her defasında bunlarımı dile getiriyor
Seni sevse düşünse bunları dile getirmez başına kakmaz idi bu nasıl sevgiymiş:19::19::19:
O önce otursun kendi yaptıklarına bir baksın .. böyle sevgi felan olmaz..
Orada halk eğitim kursları felan yok mu acaba kursa yazılsanız hem yeni arkadaşlarınız olur hem yeni bir ortama girersiniz kafanız dağılır .Şu durumda ya deseyse daha kötü olacaksınız
Allah Yardımcınız Olsun..

Tekrar okumayı düşünüyorum hem böylece başka bi ile de gidebiliriz . Burası küçük bir de.
Yani durup dururken demiyor ben yalnızlıktan çok bunalıyorum yüzüm gülmüyor hiç o da benim güler yüzlü olmamı istiyo ama nasıl oluyum. Benim suratım asıldıkça onun da asılıyor. İnanın uyuyamıyorum gece 3 lerde kalkp başka odalarda yatıyorum.bunu bile sorun yapıyor. onun bütün tanıdıkları burda, tandığı birine oturmaya gitsek hemen oğlumuz bi tanedir diyorlar yok benden 2 tane var zaten.A

Canım bence eşine söyleyeceğin ilk şey bir aile olduğunuzu,onun en yakın dostu olduğunu ve yine onun için yaşadığın şehri bıraktığını hatırlatmalısın.zaten bir süre sonra iinsanın en yakını eşi olmuyor mu?eski arkadaşlarda evlenip çoluk çocuğa karışınca,farklı şehirlere gidince senin yanında yine eşin kalmıyor mu?bence bu yalnızsın demek değildir!yalnızlıktan kastın bazen derdimi anlatacak kimsenin olmaması diyosan gel bize anlat biz burdayız:40::40:ayrıca benim sana tavsiyem ailenden yeterince sevgi görmemiş olabilirsin ama bunu eşine belli edrek beni aramıyorlar ya da 1haftadır hiç konuşmadık gibi şeyler söyleme.Allah korusun hayattan başımıza her şey gelebilir senin gidicek hiç bir yerin yokmuş gibi davranmasına taviz verme:54:

Evet çok haklısınız da ben o salaklığı en başta yaptım zaten .Annem beni hiç sevmedi hep erkek kardeşimin üstüne titredi. ben memurluk sınavlarına hazırlanırken hiç inanmadı bana çalıştırmıyordu bile . o masayı kullanma bu masayı kullanma. Şimdi erkek kardeşimin sevgilisine salati tefriciye okuyormuş işe girsin diye. Hiç sevilmedim hiç başım okşanmadı sevgiyi eşimde gördüm.

kesinlikle katılıyorum.nasıl izin verirsiniz :53:

Back
X