Eşim benimle sevişmek istemiyor

lokum1s

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2023
20
2
26
merhaba arkadaşlar 2 buçuk aylık evliyim eşimle çok severek evlendik eşimle aramda hiç bir sorun yok cinsellik konusu hariç ben istiyorum eşim ben seninle hiç yapmak istemiyorum diyor bu söyledikleri beni kırıyor ve zoruma gidiyor bebek sahibi olmak istiyoruz ama hiç bi şekilde bişey yapmıyor canı istemiyormuş benimle yapmak istemiyormuş dışarda hamile ve bebek görünce imreniyorum yalan yok ne yapmayalım bilmiyorum böyle evlilikte pek sürmez benim için çünkü eşimle böyle olduğumuz için sanki arkadaşmışız gibi geliyor bana bilmiyorum siz bana söyleyin ne yapmayalım ?

Belki ten uyumu olmamistir 2.5 ayda erkek sevismek istemiyorsa ben bunu anlarim yanii. Ya da gaydir sizinle katolog evliligi yapmis olabilir. 2.5 ayda ne bebegii yaa siz bi sevildiginizden emin olun cahil cahil davranmayin noluuurrr

2.5 aylık evliliğe çocuk yapılmaz boşuna imrenme daha sonun belli değil.
Yazık olur bebeğe.
Seninle ilişkiye girmek istemeyen adamla zaten durma ilişki falan da isteme normal değil belli.

Belki ten uyumu olmamistir 2.5 ayda erkek sevismek istemiyorsa ben bunu anlarim yanii. Ya da gaydir sizinle katolog evliligi yapmis olabilir. 2.5 ayda ne bebegii yaa siz bi sevildiginizden emin olun cahil cahil davranmayin noluuurrr
Ten uyumumuz vardır çünkü 3 senedir neredeyse ilişki çok yaşadık evlenince 360 değişti

2.5 aylık evliliğe çocuk yapılmaz boşuna imrenme daha sonun belli değil.
Yazık olur bebeğe.
Seninle ilişkiye girmek istemeyen adamla zaten durma ilişki falan da isteme normal değil belli.
Kilolu olduğum için olabilirmi ama benimle tanıştığından beri öyleyim ve sevgiliyken oldu ilişkimiz :/

X