O da sinirlenince ağzından ne çıktığını bilmiyor sonra gelip özür diliyor.Ama bu sefer karşılıklı kırdık birbirimizi. Ben onu çok sıkmasaydım böyle olmicaktı.dediğim gibi sebepleri vardı sıkmanın. Ama son zamanlarda pişmandm ve artık harçlığına hiç bi şekilde müdahale etmeyecektim.Ben bunu düşünürken bi anda bu tartışma çıktı :-(
Sınavıma odaklanmam için istemedi çalışayım bana da makul geldi.Şuan kalkıp çalışsam bütün programım alt üst olacak. Sınava 2 ay falan kaldı.Temmuzda da öabt sınavı var.o yüzden sıkı bi çalışma gerekiyor.
Normalde çok düşünceli biri.Ama çok bunalmış olmalı ki böyle büyük konuştu. İnşallah o da diretmez söylediklerinde
CAnım bak o zaman eşin de mantıklı biri.
Bence sen al karşına konuş bugün (ya da biraz gözlem yap belki daha uygun bir zamanı vardır onu sen bilebilirsin) , önce yaptığın hatanın farkında olduğunu söyleyerek başla ama. Sonra da bu önerdiği para konusunu hiç konuşmamanın da mantıklı olmadığını, sen de çalışmaya başlayınca yine ikinizin parası olacağını onun söylediği şekilde ne kadar devam edebileceğini sor. Ama gerçekten mantıklı olarak sesinizi yükseltmeden konşmaya çalışın.
Yalnız baktın kesinlikle mantıklı yaklaşmıyor ve sen önce yanlış yaptığını söyleyerek alttan almana rağmen hiç yumuşamıyor, konuşmayı bırak en iyi ihtimalle ve onun sana gelmesini bekle. Çünkü ne yazıkki ilişkilerde şöyle bir şey de var: sen alttan alınca hep alttan alacaksın gibi davranılıyor ve üste çıkmaya çalışılıyor. Umarım size böyle olmaz tabii ki.
BEnimkiler naçizane tavsiye, hem kendini hem eşini en iyi tanıyan sensin, neye ne kadar katlanabileceğni bilen sensin.
Örneğin üstte bir arkadaş yazmıi, ben ev hanımıyım eşime kendi parayı nereye harcadın diye sorsam sana ne der demiş. Ben çalışmasam da eşim bana asla böyle bir şey demezdi mesela, dese de ben zaten tamir olunmayacak kadar kırılırdım.