Eşim benimle konuşmuyor..Fikirlerinize ihtiyacım var..lütfen bakın..

Konudaki çalıştın çalışmadın, aaa çalışmıyorsun eziksin ve ezilmeye mahkumsun, kadın çalışmıyorsa adamın her yaptığına he deyip geçeceksin muhabbetlerine hiç girmeyeceğim zira kimin çalışıp çalışmadığı,hangi şartlarda olduğu kimseyi bağlamaz. Kpss öğretmenlik sınavı da öyle akşam 2 saat bak yeter, gündüz işe git tarzı bir sınav değildir,3 aşamalı ve tabiri caizse eşek gibi kafa patlatılan sınavdır hele evli biri için. Fakat konu sahibi senin gözünü neden bilmiyorum ama inanılmaz bir para hırsı bürümüş. Temelinde ne var bilmiyorum ama konuların para üzerine hep ve adama kendi kazandığı parayı koklatmıyor gibisin. Oda yeter artık demiş. Aç ve açıkta değilsin anladığım kadarıyla, şuan evde olan eksiklikler kavgadan dolayı. Hayatta paradan daha önemli şeyler var, bence sen başka uğraşlar bul kendine.

Valla bian kendimi evlenmiş ve buraya konu açmış gibi hissettim, benim de buna benzer sorunlarım varda...
Semin adına çok üzüldüm bence haklısın üstüne gidiyosun çünkü esin orta yollu davranmiyor sen sizi evinizi eşini düşünüyosun o yüzden bu kadar karisiyosun maddiyata ama o bunu anlamıyor yada anlamak istemiyor.
Benim de sevgılım var evlenmeyi düşünüyoruz ama adam ikide bir ailesine kredi çekip duruyor onlara kredi çekmekten battikca battı maaşının yarısını krediye ödüyor hemde ev araba falan da alinmadi babasi maaş alamıyor oğlum sen çek biz oducez diyip 2 aya kalmaz kitliyolar benimkine.
Bende sevgilime bana evlenelim dediği zaman nasıl evlencez kenarda 1 kuruş para mız yok milyarlarca borç var düğün eşya taki için tekrar mi kredi cekceskin üstesinden gelemezsin bende çalışmıyorum ki sana destek olabileyim dedim. Ne var yani bunda
Benden kötüsü paragözu olmadı
Bana olsa senden mi sakincam ama bende de yok diyor düğün eşya taki diyince..
Ailene gelince varda bize mi yok dedim diye sen kimsin senin haddine mi benim param dedi öyle üste çıkıyorlar ki...
Seni çok çok iyi anlıyorum içinden çıkılmaz bi durum benim sevgilim de aç açık geziyo yine de ailrsine para gönderiyor 1 kerede ya bende de yok anne baba demedi şuanda 60 bin lira Kredi ödeyecek 3 yil tam eski kredisi bitecek diye sevinirken yine çekti bende artık kendin için bizim için bişeyler yap dedim ama susturdu beni sen düşünme ben hallederim diye konustukca da paragöz oluyorum.
Bian önce atanmaya bak eşini düşünmek suç olmuş. Ya evini karısını düşünmesi gereken o ama bunların derdine düşen sensin bişey diyince de senden suçlusu olmuyor ahh bi gözlerini acabilseler

Bence sana "senin haddine mi benim param" diyen adamdan ayrıl

Evlenip kendini yakmak istiyorsan o başka tabii

Valla bian kendimi evlenmiş ve buraya konu açmış gibi hissettim, benim de buna benzer sorunlarım varda...
Semin adına çok üzüldüm bence haklısın üstüne gidiyosun çünkü esin orta yollu davranmiyor sen sizi evinizi eşini düşünüyosun o yüzden bu kadar karisiyosun maddiyata ama o bunu anlamıyor yada anlamak istemiyor.
Benim de sevgılım var evlenmeyi düşünüyoruz ama adam ikide bir ailesine kredi çekip duruyor onlara kredi çekmekten battikca battı maaşının yarısını krediye ödüyor hemde ev araba falan da alinmadi babasi maaş alamıyor oğlum sen çek biz oducez diyip 2 aya kalmaz kitliyolar benimkine.
Bende sevgilime bana evlenelim dediği zaman nasıl evlencez kenarda 1 kuruş para mız yok milyarlarca borç var düğün eşya taki için tekrar mi kredi cekceskin üstesinden gelemezsin bende çalışmıyorum ki sana destek olabileyim dedim. Ne var yani bunda
Benden kötüsü paragözu olmadı
Bana olsa senden mi sakincam ama bende de yok diyor düğün eşya taki diyince..
Ailene gelince varda bize mi yok dedim diye sen kimsin senin haddine mi benim param dedi öyle üste çıkıyorlar ki...
Seni çok çok iyi anlıyorum içinden çıkılmaz bi durum benim sevgilim de aç açık geziyo yine de ailrsine para gönderiyor 1 kerede ya bende de yok anne baba demedi şuanda 60 bin lira Kredi ödeyecek 3 yil tam eski kredisi bitecek diye sevinirken yine çekti bende artık kendin için bizim için bişeyler yap dedim ama susturdu beni sen düşünme ben hallederim diye konustukca da paragöz oluyorum.
Bian önce atanmaya bak eşini düşünmek suç olmuş. Ya evini karısını düşünmesi gereken o ama bunların derdine düşen sensin bişey diyince de senden suçlusu olmuyor ahh bi gözlerini acabilseler

konunun içine konu girdirmeyeyim de bacım sen bunla evlenme ya
bu adam sana maddi huzur sağlamaz tam düze çıktık dediğin anda yine bakmışsın ailesine kredi çeker
ne ev ne araba sahibi olursun
üstelik senin çocuğun falan rızkını da ailesine verir bu

6 martta bu konuyu açmıştım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/basimi-alip-gitmek-istiyorum.910665/

Gece msj attım "bni bugün çok kırdın.kafanı ezerim vs laflarından dolayı asıl sen gözümden o kadar düştünki.bna eş deil böcek muamelesi yaptın.haklıyken kendini haksz duruma soktun.bna git demeleriAs TCG gndn artık sıkıldım.dert etme inş en yakın zamanda çekip gideceğm.bundan böyle de senin hiçbi şeyine karışmyrm ne yaparsan yap Allah bni sana muhtaç etmesin " vs yazdm.
Ertesi gün geldi.Hiç konuşmadı bnmle salonda durdu hep.gece de orda yattı.Şuan da okulda ve konuşmuyrz.2 gündr ağlıyorm dersime odaklanamıyrm.kafamda bin bir türlü şey dönüyor ya boşanırsak.ne yaparım.herkesi bırakıp bir gün çekip gideym.
Evt üzerine çok gittim o da çok sinirlendi tepkisi o yüzden.bna kabul etmiyorsan git ddi.Şuan burda olmam kabul ediyorum anlamına geliyor ona ama ben etmyrm.Ve konuşursak söylicem ona.o da git o zaman derse bana.
Evin hanımı nasıl eşinin borcundan habersz olabilir ki.oturup birlikte gelir gider dağılımı yapmazsk,ne kadr maaş aldğndan bile haberm olmicaksa,elime çocuk gbi üç beş kuruş harçlık verip gerisine karışma bilme diyorsa buna nasıl evlilik denilebilirki.böyle bi hayat kabul edemem.Orta yolunu bulalım dağılımı ay sonu yapalım kalanı bölüşelm ama benimde bilgim olsn borç harç edersen yoksa bn çalıştığımda sana asla hesap vermicem dicem.Ve buna çok sinirlenecek biliyrm.Ama başka çözüm bulamıyorm.Evde oturup çocuk muamelesi yapmasını izleyemem.
Bundan sonra ailesine rahat rahat para da aktarır.Ne de olsa ben bilmicem maaşını.
Çok doluyum.bu hale bnm baskılarm getirdi ama farkndaym hatamn orta yolu bulalım istiyorum.o yanaşmaz die korkuyorm.
Anneme anlatayım onunla konuşsn diyom.Ama kararsızım.
Ayın 7sinde ek ders aldı.Eve 2 ekmekle geldi.
Halbuki tartışmadan kaç gün önce demiştm evde her şey bitmiş.şampuanm bile bitti çıkıp mutfak alışverişi yapalım.tmm demişti.Ama tartştk çıkamadk.Ve şuan evde her şey bitmiş.düşüncesizliğine bakın.Şimdi diyodur bak maaşı çektim elimde ne kadar çok kaldı.ona verince hiç kalmıyodu.
Halbuki hiç bilmiyr biz hep ihtiyaçlara harcıyordk.e konuşmadğmzdan bi sürü eksik alınmamış.bnm kendi özel ihtiyaçlrmı alamadım.ondan kaldı tabi.Çok mutsuzum.Bi yanım git diyr.uzaklara kaç.yok ol.Bi yanım da seviyr onun da sevdğni çok fedakarlk yaptğnı biliyor.yazık etme.hallolur diyor.işim yok.ailemin durumu hiç yok.küçük bir ildeym ve boşanırsam herkes başıma kakacak daha da harap olcm ailem perişan olck kaldıramam.Ama gururum inciniyor git demelerine rağmen kaldıkça.
Napayım kızlar.ne o adım atcak ne ben çünkü birbirimizi kırdık.peki konuşma açılırsa da nasıl tepki vereyim ne diyeyim ki.

gözlerimin içine bakıp kafanı ezerim,baskılarından dolayı gözümden düştün kabul etmiyorsan çek git demesini hazmedemyorm.Normalde iyidir bni sever her nazımı çeker hep alttan alır.Bazen sinirlenir git der ama gelir özr diler.bu sefer patladı.Ailesi de bi ömür çekilir mi bilmyrm.para göz deilim ama bu aileci huyu bni yıpratıyor.Ona göre ise onlar hep ihtiyaç sahibi.bu sebeple Boşanmak mı lazım görmezden gelmek mi
Hakkınızı helal edin.kafam çorba.
Not :ücretliye başvurdum çıkmadı.izin vermiyor özelde falan çalışmama.
Ben de evde oturup kpss hazırlanıyorm atanmak için
Canim benim ben simdi uye oldum ilk senin yazini okudum.tecrubelerime gozlemlerime dayanarak aileci bi adamsa eyvah isin cok zor.paralar zamanlar hapsi otomatikman aileye kayar bu tipler asla kopamazlar kiymetli annelerinden vs.paran yokya ondan bu efelenmeler tutunacak bi dalin olsa yada arkan saglam olsa asla EZEMEZ SENi ama bende benzer seyler yasadim yasiyorum.asla cocuk yapma ezmekle kalmaz kole muamelesi yapar.ve evini birakipta asla gitme bekle arkadasim uzun oluyo yoruyo ama duzeliyo.

Gitme hall olur ne yollardan geciyoruz be su evlilikfe sevgi olduktan sonra her sey hall olur

CuteMom CuteMom calismayan kadin parayla islah mi edilmeli? Birgun calisamaz duruma gelirseniz, isiniz bozulur, sagliginiz sihatiniz engel olursa Allah korusun, kendinizede bu tavirlari reva gorur muydunuz? Konu sahibininde elbet hatali yerleri var. Onlarca kisi elestiriyor hatalarini soyluyor Ama su sizin uslubunuz kadar cirkin bir yorum yok kusura bakmayin. Hatalar bu dille duzeltilmez. "Calisiyorum donuma kadar markaliyim. Kaldir poponu da calis" bunlar nasil sozler Allah askina. Gercekten bi sakin kafayla okuyun yorumlarinizi. Bu ne ofke. Konu sahibini haksiz bulabilirsiniz ama elestiri bu degil. Yaz tatillerinde calisip okumus, dersane parasini harcligini kiligini kiyafetini ailesine yuk yapmayan bir genc olarak soyluyorum size, calisan kadin olmak calismayan kadinlara bu sozleri soyleme hakkini vermiyor bize.

Adam sinavina calis dediyse, karisi calissada calismasada o evi sampuanina kadar kurutmayacak degil mi?

6 martta bu konuyu açmıştım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/basimi-alip-gitmek-istiyorum.910665/

Gece msj attım "bni bugün çok kırdın.kafanı ezerim vs laflarından dolayı asıl sen gözümden o kadar düştünki.bna eş deil böcek muamelesi yaptın.haklıyken kendini haksz duruma soktun.bna git demelerindn artık sıkıldım.dert etme inş en yakın zamanda çekip gideceğm.bundan böyle de senin hiçbi şeyine karışmyrm ne yaparsan yap Allah bni sana muhtaç etmesin " vs yazdm.
Ertesi gün geldi.Hiç konuşmadı bnmle salonda durdu hep.gece de orda yattı.Şuan da okulda ve konuşmuyrz.2 gündr ağlıyorm dersime odaklanamıyrm.kafamda bin bir türlü şey dönüyor ya boşanırsak.ne yaparım.herkesi bırakıp bir gün çekip gideym.
Evt üzerine çok gittim o da çok sinirlendi tepkisi o yüzden.bna kabul etmiyorsan git ddi.Şuan burda olmam kabul ediyorum anlamına geliyor ona ama ben etmyrm.Ve konuşursak söylicem ona.o da git o zaman derse bana.
Evin hanımı nasıl eşinin borcundan habersz olabilir ki.oturup birlikte gelir gider dağılımı yapmazsk,ne kadr maaş aldğndan bile haberm olmicaksa,elime çocuk gbi üç beş kuruş harçlık verip gerisine karışma bilme diyorsa buna nasıl evlilik denilebilirki.böyle bi hayat kabul edemem.Orta yolunu bulalım dağılımı ay sonu yapalım kalanı bölüşelm ama benimde bilgim olsn borç harç edersen yoksa bn çalıştığımda sana asla hesap vermicem dicem.Ve buna çok sinirlenecek biliyrm.Ama başka çözüm bulamıyorm.Evde oturup çocuk muamelesi yapmasını izleyemem.
Bundan sonra ailesine rahat rahat para da aktarır.Ne de olsa ben bilmicem maaşını.
Çok doluyum.bu hale bnm baskılarm getirdi ama farkndaym hatamn orta yolu bulalım istiyorum.o yanaşmaz die korkuyorm.
Anneme anlatayım onunla konuşsn diyom.Ama kararsızım.
Ayın 7sinde ek ders aldı.Eve 2 ekmekle geldi.
Halbuki tartışmadan kaç gün önce demiştm evde her şey bitmiş.şampuanm bile bitti çıkıp mutfak alışverişi yapalım.tmm demişti.Ama tartştk çıkamadk.Ve şuan evde her şey bitmiş.düşüncesizliğine bakın.Şimdi diyodur bak maaşı çektim elimde ne kadar çok kaldı.ona verince hiç kalmıyodu.
Halbuki hiç bilmiyr biz hep ihtiyaçlara harcıyordk.e konuşmadğmzdan bi sürü eksik alınmamış.bnm kendi özel ihtiyaçlrmı alamadım.ondan kaldı tabi.Çok mutsuzum.Bi yanım git diyr.uzaklara kaç.yok ol.Bi yanım da seviyr onun da sevdğni çok fedakarlk yaptğnı biliyor.yazık etme.hallolur diyor.işim yok.ailemin durumu hiç yok.küçük bir ildeym ve boşanırsam herkes başıma kakacak daha da harap olcm ailem perişan olck kaldıramam.Ama gururum inciniyor git demelerine rağmen kaldıkça.
Napayım kızlar.ne o adım atcak ne ben çünkü birbirimizi kırdık.peki konuşma açılırsa da nasıl tepki vereyim ne diyeyim ki.

gözlerimin içine bakıp kafanı ezerim,baskılarından dolayı gözümden düştün kabul etmiyorsan çek git demesini hazmedemyorm.Normalde iyidir bni sever her nazımı çeker hep alttan alır.Bazen sinirlenir git der ama gelir özr diler.bu sefer patladı.Ailesi de bi ömür çekilir mi bilmyrm.para göz deilim ama bu aileci huyu bni yıpratıyor.Ona göre ise onlar hep ihtiyaç sahibi.bu sebeple Boşanmak mı lazım görmezden gelmek mi
Hakkınızı helal edin.kafam çorba.
Not :ücretliye başvurdum çıkmadı.izin vermiyor özelde falan çalışmama.
Ben de evde oturup kpss hazırlanıyorm atanmak için
Valla sizin konusmalarinizi okurken kafam agridi adam ne yapsin erkekler kadin dirdiri sevmez daha yeni evli sayilirsiniz daha simdiden kendinizden biktirirsaniz ilerki senelerde bi sozunuzu dahi dinlemez bi kulaktan girer digerinden cikar nerden mi biliyorum anne ve babamdan konusmalariniz ayni annem gibi annemde uzattikca uzatir dir dir dir babamin kafasini yer o yuzden annemi bi kere bile dinlemisligi yoktur annemde hep aglar bende bu duruma sen kendin getirdin derim hep. Kendinizden biktirmayin konusmalariniz cok asiri ben verecek olsaydim bile bu konusmalardan dolayi vermezdim.
Kocaniz hakli demiyorum ama onu bu sekilde kabul edin degisecegini sanmiyorum kimi erkekler savurgan olur ona buna para yedirir kocanizin huyunu degistiremezsiniz gecmis olsun..

Konu sahibine çok yükleniliyor ama ben konu sahibini haklı buldum. Eşi ailesine parası olmasa da borç bulup yine veren bir insan eşi bu kadar düşüncesiz olmasa bu kadın da böyle olmazdı. Kendi elleriyle kadını bu hale getirmiş kadın parasal konuda güvenmiyor eşine bu yüzden. Gir işe kendi kartını al diyenler kocasının verdiği 3 kurusla yetiniyor herhalde. Çalışsın ya da çalışmasın her kadının kocası ne kadar maaş alıyor bilmek hakkı. Çalışmıyor diye kuru ekmek yemeyi mi hak ediyor kadınlar?

Başta size sert sert yazanlara kızmıştım bu mesajinizdan itibaren hak veriyorum. Kızım sen ne sanıyorsun kendini kimse için vazgeçilmez değilsin kocayı bunaltmis gelmiş burdakilere sarmış. Ne var yani bu kadar zor mu ders çıkarmak yazılanlardan.
İlla pohpohlayacakmıyız seni.
Ben de öğretmenim esim de biz çift maaşla anca yetisiyoruz biraz da adamı düşün anasi babası para istiyo sen istiyosun aldığı para ekdersle taş çatlasın 3500 o da her ay değil.
Kirası var borcu var.
Ben sana tek bişey soyluycem kocanın kıymetini bil sen bilmezsen sokakta cooookkk çıkar kıymet bilen üstelik para diye bunaltmayacak biri.
İhtiyaçlarını sen söylemeden o bilemez beraber alışverişe çıkalım de al ne gerekiyorsa.
Topik kalabalığı yapma.

Sen asıl topik kalabalığı yapma
Hadsize bak
Öğretmensen yazıklar olsun
Kız çocuklarını da böyle mi eğitiyorsun sen ?

Kadın ne demiş ki böyle celallendin?
Geyik yapma demiş. Haklı kural bu.
Bir tarafların yiyorsa bunu Mune ve Kazen'e de söylesene. Onlar da topiklerde geyik yapmayın diyor. Ama Yemez dimi? Ne de olsa gücü yeten yetene.

Etiket yaptığım mesaja bakınız mı ? Yardimci olmaya çalışanlara bile nasıl davranmış.
Kızım kendimden küçüklere kullandığım bi hitap şekli .
Öğretmenler kızım diye hitap eder.
Okurken önyargılı okumayın.
Ben ne dedim kocanın kıymetini bil bu mu hadsizlik.
Siz gaza getirip boşa derken evliliğine sahip çık diye sarsmak mi.
Öyleyse peki sen ver gazını. Ben çekiliyorum. Uslubumu alıp.

Allah aşkına çekil üslubunu alıp git.
Böyle insanlara da kocana kul köle ol yoksa sokaktakine gider diye akıl verme. Biz en azından onurunla gururunla boşan diyoruz gerektiği zaman.
Kendisine yardımcı olan kime kötü bir mesaj yazmış ?
Sadece saçma sapan bir şekilde konuyla alakasız para biriktiren teyzeden bahseden üyeye konumda geyik yapma demiş. Nesi hakaret? Nesi kötülük? Yardım istiyor sizin dalga geçmelerinizle mi uğraşsın. Kibarca uyarmış geyik yapma diye.

Allah allah ben de sizi anlamadım, şeriatla mı yönetiliyoruz?

Medeni kanun da böyle şeyler yazmıyor da, sanki bir kurallar silsilesinden bahseder gibisiniz. O kadar emin,o kadar kesin..

Bi konuya da Dini karıştırmayın ya. Bi kere de içinizde yaşayın.

Medeni kanunun 186. Maddesi; eşler birliğin giderlerine güçleri oranında emek ve malvarlığıya katılmalıdırlar. Belli ve düzenli geliri olmayan eşler birliğin giderlerine emekleriyle katılma imkanı bulabileceklerdir.

Yani konu sahibi bazılarının verdiği akıllara kanıp, hem çalışmayıp hemde evde yan gelip yatarsan, eşin seni bu gerekçeyle boşarsa haksız olursun. O yüzden burda kafalarından kural uyduranlara kulak asma.

Sadece resmi nikah kıydıysanız eşinle, dini nikah yapmadıysanız, seni bağlamaz zaten. Sen sadece medeni kanuna bakabilirsin ;) Cenazen de dini usüllere göre yıkanıp paklanıp defnedilmesin o zaman. Defnedilirken de içinizde yaşayın, atıversinler toprağa abdest aldırmadan, ya da yaksınlar.

Sen benim yazdıklarımdan "evde yan gel yat" fikrini çıkardınsa, zaten sana bunu 10 farklı yoldan açıklasam da anlamak istemezsin. Kafamdan uydurmuşmuşum :) Yav he he.

Bi konuya da dini karıştırmayın deniliyor ya, sizler de dinin geçtiği bi konuya da itiraz etmeyin, bırakın insanlara hangi yöntem mantıklı geliyorsa onu yaşasın, haklarını dinen de tanısın ve hayatına harmanlasın. Böyle bir seçeneklerinin de olduğunu bilsinler :)

Neyse, bu karşılıklı atışmaya dönebiliritesi olan bir mevzu, uzatmaya lüzum yok.
Alan alır kullanır, almayan kendi yöntemini paylaşır.
Herkes de anladığı kadardır.

Sadece resmi nikah kıydıysanız eşinle, dini nikah yapmadıysanız, seni bağlamaz zaten. Sen sadece medeni kanuna bakabilirsin :KK66: Cenazen de dini usüllere göre yıkanıp paklanıp defnedilmesin o zaman. Defnedilirken de içinizde yaşayın, atıversinler toprağa abdest aldırmadan, ya da yaksınlar.

Sen benim yazdıklarımdan "evde yan gel yat" fikrini çıkardınsa, zaten sana bunu 10 farklı yoldan açıklasam da anlamak istemezsin. Kafamdan uydurmuşmuşum :) Yav he he.

Bi konuya da dini karıştırmayın deniliyor ya, sizler de dinin geçtiği bi konuya da itiraz etmeyin, bırakın insanlara hangi yöntem mantıklı geliyorsa onu yaşasın, haklarını dinen de tanısın ve hayatına harmanlasın. Böyle bir seçeneklerinin de olduğunu bilsinler :)

Neyse, bu karşılıklı atışmaya dönebiliritesi olan bir mevzu, uzatmaya lüzum yok.
Alan alır kullanır, almayan kendi yöntemini paylaşır.
Herkes de anladığı kadardır.

Sen anayasadan bahseder gibi burda vicdani bi olgudan bahsedemezsin. Kaldıki kanuna aykırı tavsiye veriyosun, bunu senin vicdanın kaldırıyosa, inandığın şeyi bi daha gözden geçirmeni tavsiye ederim.

Ayrıca evet cenazesi yakılanların hepsi canavar, mumya fln oluyor, bi sen ve senin gibiler cennetlik. Az diğer insanlara, görüşlere, inanışlara saygısız olsun. İnandığınızın hakkını verin.

siz anladığım kadarıyla para kontrolünün kendinizde olmasını istiyorsunuz... işte bir erkeğe bunu yaptırmak çok zor çalışıp edecek gelip sizin elinize verecek siz dağılım yapacaksınız çok zor işte ... 100 erkekten kaçı bunu yapar? işte burada size diyeceğim sizde çalışın özel ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayın, eşinize kızdığım nokta evin eksiklerini gidermemesi şu koşulda orada hatalı evde hiç bir şey yokken kalkıp 2 ekmekle eve gelemez yani

Etiket yaptığım mesaja bakınız mı ? Yardimci olmaya çalışanlara bile nasıl davranmış.
Kızım kendimden küçüklere kullandığım bi hitap şekli .
Öğretmenler kızım diye hitap eder.
Okurken önyargılı okumayın.
Ben ne dedim kocanın kıymetini bil bu mu hadsizlik.
Siz gaza getirip boşa derken evliliğine sahip çık diye sarsmak mi.
Öyleyse peki sen ver gazını. Ben çekiliyorum. Uslubumu alıp.

Tekrar okuyun mesajınızı. Orada ki." Kızım "kelimesinin yansımasını. Ve devamında ki sınırı aşmayı.

Yorumumu okudunuz mu ki, bosan "yazdığımı söylüyorsunuz.

Neyse ,yazı dili soğuk olur. Anlamak ve anlaşılmak zordur. Bu yüzden yazdığınız gibi anlaşılma gayretiniz varsa daha ozenilmelidir.

Adamı ne kadar bunaltmışsınnn...ve halennnn para mevzusu...sen gitmesen de o adam seni boşayacak bu gidişle haberin olsun...para para para...

Yani ben şunu anlamıyorum
Çalışmazsan sana herşey müstehak tavrını ?
Ne alakası var
Elbette mümkünse iki kişi çalışırsa yaşam standartları daha iyi olur
Ama hepimizin annesi ya da ninesi ev hanımı değil miydi ?
Babamız dedemiz evin her ihtiyacını karşılardı

Bence senin benim olmamalı
Konu sahibi belki çok erken ince hesaplara girmiş olabilir, bu onun hatası
Ama eşi de zorunlu ihtiyaçları almıyor, bu da çok yanlış

Bende çalışıyorum ama çalışmayanlara düşman değilim
Hepimiz en temelde insanız, kadınız
Statü veya diğer özelliklerle ayrı ayrı kategoriye girip bir diğer guruba hücum etmek anlamsız

Konu sahibi ben senin yerinde olsam çalışmak için eşimden icazet beklemem

konu sahibinin de eşinin de haklı tarafları var ama bu kadın da eşinin üstüne bu kadar gidiyor ki bi sebebi vardır.evine yeterince harcamadığını düşünmesi suç değil yalnız ifadesi belki hatalı olabilir.herşey konuşarak halledilir konuşmadan zaten bilemezsiniz sakin sakin konuşun gerçek duygularınızı ifade edin.isteklerinizi makul şekilde belirtin.kpss ye hazırlanmak zor iştir.atanamama stresi nedir çok iyi bilirim sizi anlıyorum.belki stresli bir dönem sizin için kendinizi doğru ifade ederseniz çözüleceğini düşünüyorum.

Back
X