Eşim benimle konuşmuyor..Fikirlerinize ihtiyacım var..lütfen bakın..

6 martta bu konuyu açmıştım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/basimi-alip-gitmek-istiyorum.910665/

Gece msj attım "bni bugün çok kırdın.kafanı ezerim vs laflarından dolayı asıl sen gözümden o kadar düştünki.bna eş deil böcek muamelesi yaptın.haklıyken kendini haksz duruma soktun.bna git demelerindn artık sıkıldım.dert etme inş en yakın zamanda çekip gideceğm.bundan böyle de senin hiçbi şeyine karışmyrm ne yaparsan yap Allah bni sana muhtaç etmesin " vs yazdm.
Ertesi gün geldi.Hiç konuşmadı bnmle salonda durdu hep.gece de orda yattı.Şuan da okulda ve konuşmuyrz.2 gündr ağlıyorm dersime odaklanamıyrm.kafamda bin bir türlü şey dönüyor ya boşanırsak.ne yaparım.herkesi bırakıp bir gün çekip gideym.
Evt üzerine çok gittim o da çok sinirlendi tepkisi o yüzden.bna kabul etmiyorsan git ddi.Şuan burda olmam kabul ediyorum anlamına geliyor ona ama ben etmyrm.Ve konuşursak söylicem ona.o da git o zaman derse bana.
Evin hanımı nasıl eşinin borcundan habersz olabilir ki.oturup birlikte gelir gider dağılımı yapmazsk,ne kadr maaş aldğndan bile haberm olmicaksa,elime çocuk gbi üç beş kuruş harçlık verip gerisine karışma bilme diyorsa buna nasıl evlilik denilebilirki.böyle bi hayat kabul edemem.Orta yolunu bulalım dağılımı ay sonu yapalım kalanı bölüşelm ama benimde bilgim olsn borç harç edersen yoksa bn çalıştığımda sana asla hesap vermicem dicem.Ve buna çok sinirlenecek biliyrm.Ama başka çözüm bulamıyorm.Evde oturup çocuk muamelesi yapmasını izleyemem.
Bundan sonra ailesine rahat rahat para da aktarır.Ne de olsa ben bilmicem maaşını.
Çok doluyum.bu hale bnm baskılarm getirdi ama farkndaym hatamn orta yolu bulalım istiyorum.o yanaşmaz die korkuyorm.
Anneme anlatayım onunla konuşsn diyom.Ama kararsızım.
Ayın 7sinde ek ders aldı.Eve 2 ekmekle geldi.
Halbuki tartışmadan kaç gün önce demiştm evde her şey bitmiş.şampuanm bile bitti çıkıp mutfak alışverişi yapalım.tmm demişti.Ama tartştk çıkamadk.Ve şuan evde her şey bitmiş.düşüncesizliğine bakın.Şimdi diyodur bak maaşı çektim elimde ne kadar çok kaldı.ona verince hiç kalmıyodu.
Halbuki hiç bilmiyr biz hep ihtiyaçlara harcıyordk.e konuşmadğmzdan bi sürü eksik alınmamış.bnm kendi özel ihtiyaçlrmı alamadım.ondan kaldı tabi.Çok mutsuzum.Bi yanım git diyr.uzaklara kaç.yok ol.Bi yanım da seviyr onun da sevdğni çok fedakarlk yaptğnı biliyor.yazık etme.hallolur diyor.işim yok.ailemin durumu hiç yok.küçük bir ildeym ve boşanırsam herkes başıma kakacak daha da harap olcm ailem perişan olck kaldıramam.Ama gururum inciniyor git demelerine rağmen kaldıkça.
Napayım kızlar.ne o adım atcak ne ben çünkü birbirimizi kırdık.peki konuşma açılırsa da nasıl tepki vereyim ne diyeyim ki.

gözlerimin içine bakıp kafanı ezerim,baskılarından dolayı gözümden düştün kabul etmiyorsan çek git demesini hazmedemyorm.Normalde iyidir bni sever her nazımı çeker hep alttan alır.Bazen sinirlenir git der ama gelir özr diler.bu sefer patladı.Ailesi de bi ömür çekilir mi bilmyrm.para göz deilim ama bu aileci huyu bni yıpratıyor.Ona göre ise onlar hep ihtiyaç sahibi.bu sebeple Boşanmak mı lazım görmezden gelmek mi
Hakkınızı helal edin.kafam çorba.
Çalışmama izin vermiyor ve çalıştığımda da maaşıma el koyacakmış beyefendi

Tam psikopat klasik turk erkegi illa guc kendisinde olacak emir yetki komuta hersey kendinden. Kucuklukten beri tosunum pasam aslanim diye toplum tarafindan sisirilerek buyutulen erkek kendini evlenince bir halt saniyor, ben bu kadini yonetmeliyim ezmeli ve sindirmeliyim elinden tum haklarini almali ve herseyini kendim yonetmeliyim yoksa erkekligime yakismaz diye dusunuyor.
Hay ben o toplumun hay ben onu oyle yetistirenin diyesim geliyor....

Allah yar ve yardımcın olsun evlılık zor şey bacım :KK43: ama özür dikiyor sa konusun gene ıyıce konuş onla uzuntulerını anlat senı üzen şeylerı tatlı dille . Seni kesınlıkle ıstemıyorsa yapacak bısey yok ama seviyorsa deneyın ınan ki etrafa bak herkes boşanacak sebeb bulur hıcbır evlılık sorunsuz degıl bende sorun yaşadım orta yolu hala bulamadık mesela ama Zaman lazım sabır lazım dua etmek lazım bekarlık gibi degıl evlılık
Allah razı olsun canım.tatlı dille konuşacağım inşallah düzelir aramız :-(

Ama konu sahıbının bugune kadar boyle bı sorunu yoktu herhalde ,ne zaman bu para mevzularından tartısma cıkmıs ek ders sonrası 2 ekmekle gelmıs eve yanı bu suanda olan bısey olmus. Neden cunku cok ılerı gıttı bence.

Ben mesela kendi parama karısılmasından acayıp derecede rahatsız oluyorum.

ıyı para kazanıyoruz kocamda bende, ama ben paramın üzerinde söz sahibi olmasını sevmiyorum . Maaşımdan bir miktar eve veriyorum kalnını kendime alıyorum ne alacaksam ne edeceksem kimseye sormadan yapıyorum ay sonu gelmeden param biterse kocam veriyor veyahut bazen ağır mesela ben giyime önem veriyorum ayakkabı bilmem ne derdimiz bitmez bunları eşim alıyor, eğer olduda paramdan kaldıysa bunu gene ortak bırıkıme atmıyorum esım olmadıgı oluyor oradan halledıyorum ayrıca kredı kartımız yok .

Çalışmadığım zmaanlarda oldu hatta soyle soylıyım biz 80 metre kare ufacık bir eve iki parça esya ile evlendik. 4 senedir evliyiz suanda kendi evimizde hiç bir eksiğimiz yok , yavaş yavaş yaptık he calısmadıgım zamanlarda oldu ama mesela sac kremı almadım , ne bılım bı makyaj cıkarıcı ıstemedım zaten calısmadıgım ıcın destek olamıyordum ( sağlık sorunlarım oldu ) daha fazlasını ıstememelıydım ne eksıldım ne dokuldum
İnanki hiç bi masraf yapmam ne makyaj ne başka bi şey. Sadece kpss kitaplarım var

Adam haklı. Çalışıyor kazanıyor size vermek zorunda değil. Harçlığı bırak hiç vermese bile istemek hakkınız değil bana gore. Cocuk muamelesi gormek istemiyorduysaniz işinizi elinize alıp öyle evlenseydiniz. Alttan almaya mecbursunuz bana gore. Ya da gidin ikisinden biri. Daha orta yol falan bulmaya çalışmayın zorla sinirlendirip üzerinize çekmeyin.

Özelde calismama izin vermiyor diyorsunuz ne demek izin vermemek o kim ki yani. O boyundurluga girmissiniz tek laf etmek sacma şu saatten sonra.

Ise girene kadar aman canim paşam cekin. Ise girin sonra s...i çekin. Su an gerçekleştiremeyeceginiz tehditleri savurmayin boştan yere.

evde oturup para bekleyeceğinize gidip çalışın lütfen.
resmen sizi parayla terbiye etmeye çalışıyor.
benim eşim böyle yapsa ve hiçbir meziyetim olmasa çaycılık yaparım, temizlik yaparım ama o adamın parasıyla bişey yapmam.

evde oturup para bekleyeceğinize gidip çalışın lütfen.
resmen sizi parayla terbiye etmeye çalışıyor.
benim eşim böyle yapsa ve hiçbir meziyetim olmasa çaycılık yaparım, temizlik yaparım ama o adamın parasıyla bişey yapmam.
Çalışmama izin vermedi.Ben de daha ii olur oturur kpss hazırlanırım diye düşündüm

Not :ücretliye başvurdum çıkmadı.izin vermiyor özelde falan çalışmama.
Ben de evde oturup kpss hazırlanıyorm atanmak için

Sana böyle sözler söyleyen adamın, özelde çalışmanı isteyip istememesini umursayacak kadar rahat davranma lütfen.
Bence bugünden itibaren uygun bir iş ara. En azından asgari ücret bile alsan eline bakmamış boyun eğmemiş olursun.

bence aşırı abartıyorsunuz bu durumu,kusura bakma kızma ama sinir bozacak şekilde hemde.tabiki bazı şeylerden haberin olmalı bir bütçe hazırlarsınız ama sen adamın parasını alıp kendin yönetmek istiyorsun,daha geçenlerde 20 liranın bile konusunu açmıştın.büyük bir sorun yaşadın yeni ama hala şöyle yapalım böyle yapalım diye konuşucam diyorsun,bu tavırların yüzünden eşin artık sana hesap vermek istemiyor artık,çok bunaltmışsın adamı. eşini yönetmeye çalışma bu kadar

Çalışmama izin vermedi.Ben de daha ii olur oturur kpss hazırlanırım diye düşündüm

valla siz dik birisiniz belli yani.
para mevzunu sündüre sündüre bir hal oldunuz.
işinize gelse çalışmak için izin verip vermemesini beklemezsiniz.
kusura bakmayın direkt söyledim. çünkü sıktı bu para konunuz.. ne amaaşmış bize bile dert oldu adamın 3 kuruşluk maaşı.

Ada'mın cebinde para kalmamışken kendi parasını sizden alamıyor, ama siz çalışırsanız " sizin paranızı elinizden alacak"
Buna inanmamızı mı bekliyorsunuz?

Canim hiç mi konuşmadıniz evlenmeden is meselelerini. Git gel le evlilik mi olur?insan hazmedemez o kadar söyleneni

Kimse kusura bakmasin. Adam bana sen calisma sinavina hazirlan, ben calisip sana bakacagim diyorsa bunu yapacak. Once guven saglayip, sonra ortada birakana adam denir mi ya? Evin zorunlu tüketilmesi gereken mallari eksik, adamda sirf kadin konusmuyor diye almiyor. Aclikla mi terbiye edecek kadini?

Sana böyle sözler söyleyen adamın, özelde çalışmanı isteyip istememesini umursayacak kadar rahat davranma lütfen.
Bence bugünden itibaren uygun bir iş ara. En azından asgari ücret bile alsan eline bakmamış boyun eğmemiş olursun.
Kpss çok az kaldı ve işe girersem düzenim bozulacak. 80 üstü almam lazım.alım az. Oturup sadece ona odaklanmam gerekiyor.:-(

Kimse kusura bakmasin. Adam bana sen calisma sinavina hazirlan, ben calisip sana bakacagim diyorsa bunu yapacak. Once guven saglayip, sonra ortada birakana adam denir mi ya? Evin zorunlu tüketilmesi gereken mallari eksik, adamda sirf kadin konusmuyor diye almiyor. Aclikla mi terbiye edecek kadini?
Almiyor.Ve çoğu şeyin de bittiğinin farkında.2 kuru ekmek alıp geliyor

Ada'mın cebinde para kalmamışken kendi parasını sizden alamıyor, ama siz çalışırsanız " sizin paranızı elinizden alacak"
Buna inanmamızı mı bekliyorsunuz?
Valla ne yazdığını hiç anlamadım.
Cebinde parası oluyor ama tasarruflu davranmıyor.Çoğu zaman parası bitiyor.yanımda harçlığım varsa onu bile veriyorum.Ben evde parasız kalıyorum.Tasarruflu olmayı öğrenirse parası gayet de kalıyo

6 martta bu konuyu açmıştım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/basimi-alip-gitmek-istiyorum.910665/

Gece msj attım "bni bugün çok kırdın.kafanı ezerim vs laflarından dolayı asıl sen gözümden o kadar düştünki.bna eş deil böcek muamelesi yaptın.haklıyken kendini haksz duruma soktun.bna git demelerindn artık sıkıldım.dert etme inş en yakın zamanda çekip gideceğm.bundan böyle de senin hiçbi şeyine karışmyrm ne yaparsan yap Allah bni sana muhtaç etmesin " vs yazdm.
Ertesi gün geldi.Hiç konuşmadı bnmle salonda durdu hep.gece de orda yattı.Şuan da okulda ve konuşmuyrz.2 gündr ağlıyorm dersime odaklanamıyrm.kafamda bin bir türlü şey dönüyor ya boşanırsak.ne yaparım.herkesi bırakıp bir gün çekip gideym.
Evt üzerine çok gittim o da çok sinirlendi tepkisi o yüzden.bna kabul etmiyorsan git ddi.Şuan burda olmam kabul ediyorum anlamına geliyor ona ama ben etmyrm.Ve konuşursak söylicem ona.o da git o zaman derse bana.
Evin hanımı nasıl eşinin borcundan habersz olabilir ki.oturup birlikte gelir gider dağılımı yapmazsk,ne kadr maaş aldğndan bile haberm olmicaksa,elime çocuk gbi üç beş kuruş harçlık verip gerisine karışma bilme diyorsa buna nasıl evlilik denilebilirki.böyle bi hayat kabul edemem.Orta yolunu bulalım dağılımı ay sonu yapalım kalanı bölüşelm ama benimde bilgim olsn borç harç edersen yoksa bn çalıştığımda sana asla hesap vermicem dicem.Ve buna çok sinirlenecek biliyrm.Ama başka çözüm bulamıyorm.Evde oturup çocuk muamelesi yapmasını izleyemem.
Bundan sonra ailesine rahat rahat para da aktarır.Ne de olsa ben bilmicem maaşını.
Çok doluyum.bu hale bnm baskılarm getirdi ama farkndaym hatamn orta yolu bulalım istiyorum.o yanaşmaz die korkuyorm.
Anneme anlatayım onunla konuşsn diyom.Ama kararsızım.
Ayın 7sinde ek ders aldı.Eve 2 ekmekle geldi.
Halbuki tartışmadan kaç gün önce demiştm evde her şey bitmiş.şampuanm bile bitti çıkıp mutfak alışverişi yapalım.tmm demişti.Ama tartştk çıkamadk.Ve şuan evde her şey bitmiş.düşüncesizliğine bakın.Şimdi diyodur bak maaşı çektim elimde ne kadar çok kaldı.ona verince hiç kalmıyodu.
Halbuki hiç bilmiyr biz hep ihtiyaçlara harcıyordk.e konuşmadğmzdan bi sürü eksik alınmamış.bnm kendi özel ihtiyaçlrmı alamadım.ondan kaldı tabi.Çok mutsuzum.Bi yanım git diyr.uzaklara kaç.yok ol.Bi yanım da seviyr onun da sevdğni çok fedakarlk yaptğnı biliyor.yazık etme.hallolur diyor.işim yok.ailemin durumu hiç yok.küçük bir ildeym ve boşanırsam herkes başıma kakacak daha da harap olcm ailem perişan olck kaldıramam.Ama gururum inciniyor git demelerine rağmen kaldıkça.
Napayım kızlar.ne o adım atcak ne ben çünkü birbirimizi kırdık.peki konuşma açılırsa da nasıl tepki vereyim ne diyeyim ki.

gözlerimin içine bakıp kafanı ezerim,baskılarından dolayı gözümden düştün kabul etmiyorsan çek git demesini hazmedemyorm.Normalde iyidir bni sever her nazımı çeker hep alttan alır.Bazen sinirlenir git der ama gelir özr diler.bu sefer patladı.Ailesi de bi ömür çekilir mi bilmyrm.para göz deilim ama bu aileci huyu bni yıpratıyor.Ona göre ise onlar hep ihtiyaç sahibi.bu sebeple Boşanmak mı lazım görmezden gelmek mi
Hakkınızı helal edin.kafam çorba.
Not :ücretliye başvurdum çıkmadı.izin vermiyor özelde falan çalışmama.
Ben de evde oturup kpss hazırlanıyorm atanmak için

keşke sen yerine eşin yazabilseydi bu foruma;
biz kadınlar olarak hepimiz kaç kurtar kendini diyebilseydik ona.
okurken suratımda beliren ifadeyi anlatamam görmen lazım.
ne paraymış arkadaş ya adamın ne aldığını ne verdiğini kuruşu kuruşuna hesap ediyosun.
adamın da kendi kazandığı para, eşler arası para şeffaf olmalı ama böyle çocuk gibi para üstü sayacak kadar mı ya.
adam sana dese ki "ben kazanıyorum sana ne" verecek cevabın yok.
ben olsam böyle incik incik incelemeyi bırak,ptt kartından para çekmişsin bana söylememişsin dediği gün biterdi ya ömür mü geçer böyle biriyle.
adam hz.eyüp çıkmış valla.

Back
X