Esim benimle fotograf cekilmekten kaciniyor

Verdigi cwplar hic tatmin edici deil

500 tane erkek arkadaşının olduğu hesaba da koymasın beni...
ben de onunla olan fotoğraflarımı paylaşmam.
sosyal medyada fotoğraf koymaya karşıyım zaten

Allah bildiği gibi yapsın bu erkekleri..Bizimle evlenebilmek için;bin takla atarlar.basarinca'da aldatırlar.Kadinin en büyük dusmani yine kadın maalesef.

Eşin seni sevmiyor ve de ya aldatıyor ya da aldatacak fırsat arıyor.Ben olsam öyle kocayı yolarım yine iyi dayanıyorsun...

İnsan hiç değilse bir kare fotoğraf koyar eşiyle özel bir günde.Hani hiç resim koymayan bir insan olur ne kendini ne çocuğunu ne annesini koyar o zaman anlarımda,herkesi koyun sizi ayırması çok düşündürücü.Mutlaka resim koymasını sağlayın bi olay çıkartın derim.

kızınızın fotosunu koyduğunu göre kendini boşanmıi bekar erkek olarak birilerine tanıtmış ya da tanıtıyor olabilir.

sizi yanına yakıştırmıyor olabilir.

kıskanması bence seçenek değil çünkü bu durumda sizi iş arkadaşlarıyla ailece görüştürmemesi gerekirdi.

Ya resim cekilse bile surat asik yani istemeye istemeye

Yok surekli cekelim diyen biri deilim konustugumuz zamanda olayi sanki ben orda baskalarina hava atmak icin istiyormusum gibi algiliyo bunu istemiyorum yani kendi istedigi icin degil bnm zorumla olacaksa hic olmasin

Tam tersi ben istemezdim foto falan cok degisti evlendikten sonra

Yapmaz diyemiyorum malesef guvenmiyorum ama bu dunyadaki cehennemi olurum onun farkinda degil guzel dileklerin icin tesekkur ederim cnm

Tam hamile misiniz diye soracaktım:) Allah kucağınıza almayı nasip etsin.Öncelerden de duymuştum hamile birilerinden böyle çok kilo mu aldınız veya bu şekilde mi çekilmek istemiyor resim?
Valla oyle cok abartilacak kadar kilolu degilim 63 kiloyum boyum 158 tam tabi evlenmeden 48 kiloydum hatta esim kilo almami istiyodu hamilelikten oncede yani bu halimi sevdigini soyluyo bilmiyorum

madem kıskanıyor yüzün gözkmeyeck sekild evir foto koy bence bunun üstüne git . o sosyal medya hesaplarına bak. denle gotosunu koydun koyunada engelli biri varmı ona bak
Bazen gece tlf elime aliyorum derin uykuda oldugunu biliyorum ama hemen aciyo gozlerini noldu diyip tlf alio elimden bnm o tlf mutlaka almam lazim incelemem lazim ztn

Anlattığın şeylerden eşinin seni aldattığını düşünüyorum. Bu sebeple koymuyor fotoğrafları. Ayrıca tapu memuru olan insan neden haftada bir eve gelir? Neden her gün gelmiyor ben onu anlamadım?
Adam kendine ev mi açmış ne olmuşsa artık. Daha önce de vukuatı varmış çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…