- 30 Nisan 2014
- 66
- 51
- 38
- Konu Sahibi karamel10021992
-
Verdigi cwplar hic tatmin edici deilAldatmayan erkek vardır. Aldatacak erkek de eşim güzel ya da çirkin demez, içinde varsa yapar. İçinizi bu şekilde rahatlatmaya çalışmayın. Bir kere yaptıysa potansiyeli yüksek olabilir.
Belki siz sürekli foto diye ısrar ettiğiniz için kaçıyordur. Belki de etrafa bekarım diyor. Meslegiyle eş fotoğrafının hiç alakası yok. Oturup hiç konuştunuz mu bu konuyu?
Ya resim cekilse bile surat asik yani istemeye istemeyeResim mi çekinmiyor, yoksa sosyal medyaya sizinle resim mi koymak istemiyor ? Babam mesela annemin resmini bizim bile koymamıza karşı çıkar, bazı erkekler eşlerinin resimlerini sosyal medyada göstermek istemiyor, bence gayet anlaşılabilir bir durum, ama yok sizinle hiç resim çekinmiyorsa o durum biraz karışık...
Hersey beklenir erkrk milletindenAldattı beni diyene kadar başka düşünüyordum ama şimdi dulum diye takılıyor olmasın ?
Yok surekli cekelim diyen biri deilim konustugumuz zamanda olayi sanki ben orda baskalarina hava atmak icin istiyormusum gibi algiliyo bunu istemiyorum yani kendi istedigi icin degil bnm zorumla olacaksa hic olmasinAldatmayan erkek vardır. Aldatacak erkek de eşim güzel ya da çirkin demez, içinde varsa yapar. İçinizi bu şekilde rahatlatmaya çalışmayın. Bir kere yaptıysa potansiyeli yüksek olabilir.
Belki siz sürekli foto diye ısrar ettiğiniz için kaçıyordur. Belki de etrafa bekarım diyor. Meslegiyle eş fotoğrafının hiç alakası yok. Oturup hiç konuştunuz mu bu konuyu?
Mantikli deniycem bakalim buna ne tepki vericekElele tutuşunyapın yada isimlerinizi yazın kalp içinde çok ergence gelebilir ama madem erkeklerin seni görmelerini istemiyor buna ne diycek bakalım...
Tam tersi ben istemezdim foto falan cok degisti evlendikten sonraişinden dolayı demesi çok tuhaf..tapu memuruymuş adam ..
sosyal medyada illa resim paylaşması gerekmiyor ama anasıyla çekilip atıyorsa demekki böyle bir düşünceside yok.. hem ille bir yerlere eklemek değil fotoyu hiç çekilmiyormuş onu da sanırım ekle diye ısrar edersiniz diye istemiyor..
9 yıldır böylemiydi sizinle foto çekilmekten kaçarmıydı?
bana eşimi görmesinler falan hikaye geldi bir kişi görmesin istiyor zaten aldatmış daha önce..
Yani dimi ama cok sacmaBence bir erkeğin eşini bu kadar kimseler görmesin demesi de tuhaf.
Ben gerilirdim.
Oldu olacak cumba yaptırsın balkona da çıkmayın
Çok garip bir zihniyet
Günlük hayatta da kara boyalı fanusa koysun görülmeyin
Yapmaz diyemiyorum malesef guvenmiyorum ama bu dunyadaki cehennemi olurum onun farkinda degil guzel dileklerin icin tesekkur ederim cnmkeske ozman bitirseydiniz simdimi yasananlat herzaman gelecegin habercisidir sevgiliyken bunu yaptiysa evliykende yapar.Cunku karsisinda sen varsin sana verdigi degeri gostermis sevgiliyken.Hamilesin sanirim saglikla bebegini kucagina al ins. Canim bebegine odaklan
Valla oyle cok abartilacak kadar kilolu degilim 63 kiloyum boyum 158 tam tabi evlenmeden 48 kiloydum hatta esim kilo almami istiyodu hamilelikten oncede yani bu halimi sevdigini soyluyo bilmiyorumTam hamile misiniz diye soracaktım:) Allah kucağınıza almayı nasip etsin.Öncelerden de duymuştum hamile birilerinden böyle çok kilo mu aldınız veya bu şekilde mi çekilmek istemiyor resim?
Bazen gece tlf elime aliyorum derin uykuda oldugunu biliyorum ama hemen aciyo gozlerini noldu diyip tlf alio elimden bnm o tlf mutlaka almam lazim incelemem lazim ztnmadem kıskanıyor yüzün gözkmeyeck sekild evir foto koy bence bunun üstüne git . o sosyal medya hesaplarına bak. denle gotosunu koydun koyunada engelli biri varmı ona bak
Peki hiç eşinle internette resmin var mı?Valla oyle cok abartilacak kadar kilolu degilim 63 kiloyum boyum 158 tam tabi evlenmeden 48 kiloydum hatta esim kilo almami istiyodu hamilelikten oncede yani bu halimi sevdigini soyluyo bilmiyorum
Eşinizin hareketleri çok şüphe uyandırıcıBazen gece tlf elime aliyorum derin uykuda oldugunu biliyorum ama hemen aciyo gozlerini noldu diyip tlf alio elimden bnm o tlf mutlaka almam lazim incelemem lazim ztn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?