- 5 Kasım 2014
- 1.447
- 1.074
- 83
- Konu Sahibi karamel10021992
-
benim eşim de benim resmimi paylaşmaz öyle sosyal medyada falanEskiden acayip kiskancti hicbir erkek bana slm dahi veremezdi korkusundan simdi adam cantada keklik dio 2 cocuktan sonra
pesin hüküm vermissiniz sanki
Bence konuyu abartmanıza gerek Yok diye düşünüyorum benim eşiminde sosyal medya hesaplarında hiç ikimizin fotoğrafı Yok genelde hepsinin erkek olduğunu ve beni görmelerini istemediğini söylüyor onun haricinde telefonunda bilgisayarında heryerde var tabi ama sosyal medya da hoşlanmıyor adam koymuyor bende hiç üzerine düşmüyorum ilk kez böyle düşünen birisi ile karşılaştım çevremde ki arkadaşlarımın eşlerinin de çoğunlukla Yok işi gereği hep çevreleri erkek olduğu için sizin de öyleyse istemiyor olabilir bu çok normal...Merhabalar..
Uzunca bir suredir icime dert olan bi konudan bahsedicem esim nezaman biryerlere gitsek beraber foto cekinelim diye yanassam hep bi bahane buluyor yani en basidi soyle bi ornek vereyim hamileyim canim tatli istedi tatliyi beklerken bi foto cekinelim dedim bi sekilde bahane buldu yok gozleri kizarmis iyi cikmiyomus fotoda falan filan ertesi gunu annesiyle foto cekip instgrama whatsappa atio ciddi anlamda cok kiriliyorum sosyal medya hesaplarinda hic birlikte bi fotomuz yokk beraber gittigimiz yerlerde ikimizin oldugu foto varsa asla atmaz sadece kendini ve kizimi paylasir bunun nedenini sordugumda isimden dolayi kimsenin seni gormesini istemiyorum diyor acaba beni kendine yakistirmiyor mu cirkin mi buluyo desem degil 9 yil sevdik birbirimizi 2 yildirda evliyiZ sevgimize yakindan sahit olanlar biz bir bayani bukadar cok seven erkek gormedik derler
Tamam dunya guzeli degilim ama cirkin oldugumuda dusunmuyorum. Asil arkadas cevrem ailem beni ona yakistirmiyordu evlendigimiz zaman bu neden olabilir sorarim size
Benim eşimde öyle. Bence kıskançlık yapıyor kötü niyetle yaptığını düşünmüyorumMerhabalar..
Uzunca bir suredir icime dert olan bi konudan bahsedicem esim nezaman biryerlere gitsek beraber foto cekinelim diye yanassam hep bi bahane buluyor yani en basidi soyle bi ornek vereyim hamileyim canim tatli istedi tatliyi beklerken bi foto cekinelim dedim bi sekilde bahane buldu yok gozleri kizarmis iyi cikmiyomus fotoda falan filan ertesi gunu annesiyle foto cekip instgrama whatsappa atio ciddi anlamda cok kiriliyorum sosyal medya hesaplarinda hic birlikte bi fotomuz yokk beraber gittigimiz yerlerde ikimizin oldugu foto varsa asla atmaz sadece kendini ve kizimi paylasir bunun nedenini sordugumda isimden dolayi kimsenin seni gormesini istemiyorum diyor acaba beni kendine yakistirmiyor mu cirkin mi buluyo desem degil 9 yil sevdik birbirimizi 2 yildirda evliyiZ sevgimize yakindan sahit olanlar biz bir bayani bukadar cok seven erkek gormedik derler
Tamam dunya guzeli degilim ama cirkin oldugumuda dusunmuyorum. Asil arkadas cevrem ailem beni ona yakistirmiyordu evlendigimiz zaman bu neden olabilir sorarim size
Aldatmayan erkek vardır. Aldatacak erkek de eşim güzel ya da çirkin demez, içinde varsa yapar. İçinizi bu şekilde rahatlatmaya çalışmayın. Bir kere yaptıysa potansiyeli yüksek olabilir.Yani soyle soylim ben babasiz buyudum liseden beri cikiyoduk tabi arada ayriliklar vs. Oldu ama hic kopamadik ve asiri bi guvenim vardi ona sanirim bu babasizz buyudugumden kaynakli birde hep korumaciydi o yuzden asiri bi guven mevcuttu ve evlendik.. evlendikten kisa bir sure sonra beni sevgiliyken aldattigini ogrendim dunyam yikildi .. elbet bi adriana lima degiliz aldatmayan erkek yoktur ama ben onu sadece es olarak gormedim daha cok bi baba gibiydi yani o aldatma olayini ogrendikten sonra sanki babami yeni kaybetmisim gibi hissettim dolayisiyla guven sifir ..
Benim eşimde öyle hiç bir yerde paylaşmıyo. Kimsenin seni görmesini istemiyorum diyo. Normal olabilir. Ama önceden vöyle değilse sonradan olmuşsa garipMerhabalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?