Biliyomusun yazini okurken gozlerim dolu dolu oldu ..yasadiklarimi hissetmissnz ..ben esime iletisimi asilayamadim konusmak muhabbet etmek istiyordum arkadas dost gibi en yakinim Gibi..o bagi kuramadk ..samimi olamadik sevsekte..hep gorunmez mesafe vardi.telefonuna bile sifre koymustu evliligim en basindan set cekmisti bana o donem bunu aldattigindan yaptigini sanmiyorum benimle herseyini paylaasabilecek kadar yakin Gormemisti. Arkadaslariyla tatile gittigini soylememesinde oldugu gibi.. Ona gore normal erkek hesap vermek zorunda olmadigini dusunuyor ben hesap bile sormadim sdc haber vermesini istemistm..onu bile kaldiramadiYani canım benim kısacası bu hayatta tek hazmedemiceğim feleğim şaşırtacak şey aldatılmam olurdu Allah korusun, eşim işiyle alakalı dışarı çıktığında bile öğle yemeğini dışarda yemek zorunda kalıyor o zaman bile beni yanına çağırır beraber yeriz. İlişkini temeli başından koyulur yani ben herşeyi anlatan konuşan yapıya sahipim eşimede bunu aşıladım herşeyi konuşarak çözmek. Aramızda sorunlar olmadımı oldu ama hiç bir zaman ayrı odalara bile gitmedik konuşup halletik. Saygı çok önemli eğer sen değer veriyorsan oda sana vermek zorunda ama sen böyle göz yumarsan o uyanmaz ileride daha kötü olur... O yüzden daha çoçuk yıkken defet başından aldatılmanın hiç bişekilde affı yoktur aldatılma illa kadınla yatma değil yalan söylemesi bile yeterli önemli bişeyi saklaması. Bi lafım vardır eşime dediğim senin için küçük önemsiz olan konu benm için önemli ola bilir o yüzden sen benimle paylaş kızarım bağırırım geçer başka yerden duyar geç öğrenirsem asla ama asla affetmem. Kendini üzmeye değer mi çaba göstermene değer mi ya seven erkek asla başka kadınla konuşamaz buna her zaman inanmışımdır gerçekten seviyorsa değer veriyorsa. Ama karşılıklı olucak. Uzun yazdım kusura bakma ama dayanamıyorum kadınların böyle erkekler yüzünden üzülmesine hamileyim bide okuduğumdan beri eşimle bunu konuşuyorum tartışıyorum bu konuyu sinirleniyorum hepimizin başına gele bilir ama birinin senin gözünü açması gerekir ailesini kurtarsın yuvayı diş kuş yapar derler ama bir erkek aldattı yalan söylediyse o aileyide yuvayıda kafasında paralarım Allah yardımcın olsun ama kendini sev kendine değer ver
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Esim beni terketti iletisim yok:(
- Konu Sahibi Daisy_90
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canim gidiyorsa birak simdiden gitsin sonra bela oluyorlar bosver skma caniniBenide nisanlim terkett i yarin haberlerde anakaradan nişanlısı terkeden kız canına kiydi diye duyarsanız sasirmayin
EOTE="Daisy_90, post: 41879787, member: 692787"]Canim gidiyorsa birak simdiden gitsin sonra bela oluyorlar bosver skma canini[/QUOTE]
Oyle olmuyor su an nefes anlamıyorum titriyorum kimseyle paylasamiyorum boguluyorum ,.hangi ilaclari yutsam diye düşünüyorum cçünkü haketmedim
Oyle olmuyor su an nefes anlamıyorum titriyorum kimseyle paylasamiyorum boguluyorum ,.hangi ilaclari yutsam diye düşünüyorum cçünkü haketmedim
ozur dilemem hataydi ben evlilik kurtarilsin diye yaptim ama strateji bu olmamaliymis aramiyorum artk hic caba gostermeyecegim..en son konusmaya calıstıgımda "keske tarafsz biri olsa bu evliliğin yürüyecegini söylese yürütsek " demişti bu sözünden dolayı ailesi dolduruyor onların baskısıylada dönmüyor olabilir diye düsünmüstmEşiniz çok hatalı. Üstünede sizin özür dilemeniz onu bu psikolojiye sokmuş. Şuan sizi sözde süründürme modunda.
Hiç aramayın eğer arada başka biri yoksa o arayacaktır sizi. Kaybetme korkusu tatmamış.
- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.585
- 798
ozur dilemem hataydi ben evlilik kurtarilsin diye yaptim ama strateji bu olmamaliymis aramiyorum artk hic caba gostermeyecegim..en son konusmaya calıstıgımda "keske tarafsz biri olsa bu evliliğin yürüyecegini söylese yürütsek " demişti bu sözünden dolayı ailesi dolduruyor onların baskısıylada dönmüyor olabilir diye düsünmüstm
Üzülmeyin. Siz üzerinize düşeni yapmış oldunuz. Kafanız rahat olmuş olur.
Bundan sonra sert oynayın..
Aslında eşiniz bir nevi doğru yaklaşıyor. İki aklı başında şahitler karşısında istişare yapabilirsiniz.. Belli ki başka sorunlarınızda var.
Tarafsız birini istiyorsa eşiniz iyi bir terapiste gidin.
Terapisti teklif ettim yanasmadı..Üzülmeyin. Siz üzerinize düşeni yapmış oldunuz. Kafanız rahat olmuş olur.
Bundan sonra sert oynayın..
Aslında eşiniz bir nevi doğru yaklaşıyor. İki aklı başında şahitler karşısında istişare yapabilirsiniz.. Belli ki başka sorunlarınızda var.
Tarafsız birini istiyorsa eşiniz iyi bir terapiste gidin.
- 22 Haziran 2015
- 173
- 69
- 13
Eşiyseniz bir zahmet haber verme zahmetinde bulunacak... Evliliklerin en büyük sorunu iletişimsizlik aslında. Sizinle paylaşmayacakta kiminle paylaşacak başına bir şey geldiğinde arkadaşları değil siz olacaksınız yanında. Gerçekten okuyorum böyle durumları üzülüyorum Allah kimsenin başına veremesin. Ama siz bir daha onunla konuşmayı denemeyin ne hali varsa görsün.Biliyomusun yazini okurken gozlerim dolu dolu oldu ..yasadiklarimi hissetmissnz ..ben esime iletisimi asilayamadim konusmak muhabbet etmek istiyordum arkadas dost gibi en yakinim Gibi..o bagi kuramadk ..samimi olamadik sevsekte..hep gorunmez mesafe vardi.telefonuna bile sifre koymustu evliligim en basindan set cekmisti bana o donem bunu aldattigindan yaptigini sanmiyorum benimle herseyini paylaasabilecek kadar yakin Gormemisti. Arkadaslariyla tatile gittigini soylememesinde oldugu gibi.. Ona gore normal erkek hesap vermek zorunda olmadigini dusunuyor ben hesap bile sormadim sdc haber vermesini istemistm..onu bile kaldiramadi
- 22 Haziran 2015
- 173
- 69
- 13
Özür dilemek evlilikte ayıp bişey veya kendinizi düşürmek değil aksine büyüklük göstermek onu karşındaki anlamadıysa sorun onda ki ztn özür dilenicek sorun da yok ortada sorunun büyüyü kendisi hiç boğulmayında üzülmeyinde değmez ya böyle biri için düşünün evli kalsam bu adamla hergün üzülücem bir kerede üzülürsün keçer kimse aşktan ölmediozur dilemem hataydi ben evlilik kurtarilsin diye yaptim ama strateji bu olmamaliymis aramiyorum artk hic caba gostermeyecegim..en son konusmaya calıstıgımda "keske tarafsz biri olsa bu evliliğin yürüyecegini söylese yürütsek " demişti bu sözünden dolayı ailesi dolduruyor onların baskısıylada dönmüyor olabilir diye düsünmüstm
- 18 Haziran 2015
- 3.871
- 38.957
- 508
Eşiniz çok hatalı. Üstünede sizin özür dilemeniz onu bu psikolojiye sokmuş. Şuan sizi sözde süründürme modunda.
Hiç aramayın eğer arada başka biri yoksa o arayacaktır sizi. Kaybetme korkusu tatmamış.
dünyanın en güzel kadını olmak dahi aldatılmayı engellemiyor sizinle ilgili olduğunu sanmıyorum
- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
bu anlattıklarınızdan sonra ,eşinizin üstünlük kurma cabasını görüyorum ben..yani siz kabul etmemişsiniz,,eğer bu evlilik yürüyecekse,onun istediği gibi yürüyecek.erkek üstündür,herleyi erkek yönetir vss gibi...Ailesiyle kulturel farkliliklarimiz vardi bu yuzden zorlandik.. Onlarda her karari erkek alir kadin susar.. Bende evlilikte eslerin konusup karar vermesinden yanayim ama esim hic beni dinlemedi. Ailesine cok bagliydi dugunde takilanlar bile onlarda kaliodu. Bana deger verip vermediler bile .. 6 ay sonra yarisini ancak. Esim kisitlamalari vardi.. Her adimima ondan izin almami istiyordu market kuafor vs gitsem bile izin aliyordum. Ailesi hep Benden oncelikliydi. 3 aylik evliyken maasimin tamamini istedi ne yapcagini sordugumda babasina gondercekmis o yonetcekmismis parayi.. Reddettm biz aileyiz dedim olmaz dedim kavga cikardi.. En son olaydan birgun oncede bekarken aldigim arabami ve altinlarimi satmami istedi babasi oyle istemis esim ev alacakmis babasini karismasina sinir oldum istemedm yine tartisti babasina soyledi.. Bu tarz sktılarda vardı
bence siz de çok multu değilmişsiniz bu evllilkte,hep aşacağınızı düşünmüşsünüz ama bu anlattıklarınız aşılabileicek şeyler değil..tatile gitme sebebi de o bence..ben erkeğim giderim,kimseye de hesap vermem..ama kadın markete giderken bile izin alacak...
yani başka bir kadına gerek yok,eşinin ego o kadar tavan ki indirmek mümkün değil..
- 8 Ocak 2012
- 1.129
- 959
- 123
Ne yani erkek karısız kalırsa ihtiyacıdır bekleyemez başkasına gider mi? Bu çok yanlış bir zihniyet, erkeğe limitsiz vize vermişsiniz kafanızda erkek yapar diye. Kadın nasıl bekliyorsa erkek de bekler. Beklemeli.Kp istese simdi baristirir yapmiyor birbirimizden uzak durup ozleyince akillanip kiymet bilirz seklinde gorusturmuyor ...gorusmemek isleri daha kotuye goturuyor bi kadin bekler ama bi erkek yalniz ne kadar bekler diye kafamda sorular donuyor surekli
Eşin bence evlilik sorumluluğunu kaldıramamış, ilk fırsatta da çekmiş gitmiş. Çapkın, sorumsuz, rahat birine ağır gelmiştir. Babasına da tutturduys aistemiyorum diye, biraz da seni kötülediyse şöyle böyle yapıyor diye sonuç bu.
Böyle bir adam geri dönse nolur, baba yapacaksın bir de doğmamış çocuğa günah.
Zararın neresinden dönersen kardır. ŞArtlaırn uygunsa, ailen arkandaysa aç bir boşanma davası. Tutuşup sana dönüyorsa istiyordur zaten, affedersin istersen. Sallamıyorsa ya da tamam diyorsa zaten gitmiş adam çoktan.
Alla Allah ya bu erkeklerin özrü kabahatinden büyük..Siz simdi gittiniz ya ailesinden biri onu doldurmasın, bu şimdiden böyle ayrılın filan diye. Çocuğunuz var mı ? Eşinizin yaptığı çok büyük ayıp yani..Habersiz tatil ne ya sen onun karısısın, sana bilgi vermek zorunda.Kendi kendini şüphelendirecek davranışlarda bulunmuş.Siz hayatında biri olduğundan mı şüpheleniyorsunuz ? Eğer ispatlı bişeyler yoksa,kendinizi üzmeyin sabredin.O nasıl dayanıyorsa sizsizliğe, sizde onsuzluğa dayanın ..Yoksa savunduğunuz fikrin ,baba evine gitmenizin anlamı kalmıyacak .Aklı sıra ders vermeye ,burnunuzu sürtmeye çalışıyor ,birdaha ona kayıtsız şartsız güvenin sorgulamayın diye..Hayatında biri filan olduğundan dildir yani.esimle 2,5 ay once benden habersiz arkadaslariyla tatile gitmesinden dolayi tartistk ardindan beni terketti su an o da bende ailemin yannda kaliorz hic bi sekilde iletisime gecmedi hatta telefonlarima cvp bile yok artk 1 ay once yanina gittim ayrilsakta konusmamZ gerektigini soyledm.ona bile yanasmadi babasi bi sure ayri kalmamiz gerektigini soyledi. Anlamadigim esim nasil dayaniyor 2,5 aydir konusmamaya ...daha 1 yillik evliyiz ve severek evlendik..acaba hayatinda biri mi var ben her gun onu merak ediyorum icim aciyor elimden gelen birsey yok
- 29 Eylül 2014
- 8.993
- 16.952
- 498
Kendini niye bu kadar ezdiriyorsun?? Ne demek babasının sözüyle sana bekarken aldığın arabanı, takılarını sattırmak. Ne demek babası ne derse onu yaptırmak. Erkeğin sözü geçer kadın dinler hele. Yok öyle bir dünya, o insansa sen de insansın kimsenin kimseye karşı bir üstünlüğü yok. Ezdirme kendini neden özür diliyorsun, sana haber bile vermeden arkadaşlarıyla tatile gidiyor, soruyorsun cevap vermeye tenezzül bile etmiyor. Terapiste gidelim diyorsun gitmiyor. Ne sanıyor bu kendini? Hangi ülkenin kontu, asilzadesi paşa bey. Doğarken ayrıcalıklı doğduğunu sanıyor ama çok yanılıyor. Elin tersini görmeyen kendini nimetten sanarmış. Nasıl dayanıyorsunuz şunlara bilmiyorum, bilmekte istemiyorum.
Ders vermeye calısıyor dönerse eger döndüğünde zayıf yıpranmıs artk her sartını kabul edecek bi kadın bekliyor.. İlk günler dönmüs olsaydı o zamanlar daha duygusaldım kabul edebilirdin sartlarını farkında olmadan sindirilmistm ama bu 2, 5 ay bAna insanların ne kadar vicdansız olabilecegini müsamaha göstermemem grekliliğini ögretti daha güçlü durabilirim karsında oyle umuyorum..Alla Allah ya bu erkeklerin özrü kabahatinden büyük..Siz simdi gittiniz ya ailesinden biri onu doldurmasın, bu şimdiden böyle ayrılın filan diye. Çocuğunuz var mı ? Eşinizin yaptığı çok büyük ayıp yani..Habersiz tatil ne ya sen onun karısısın, sana bilgi vermek zorunda.Kendi kendini şüphelendirecek davranışlarda bulunmuş.Siz hayatında biri olduğundan mı şüpheleniyorsunuz ? Eğer ispatlı bişeyler yoksa,kendinizi üzmeyin sabredin.O nasıl dayanıyorsa sizsizliğe, sizde onsuzluğa dayanın ..Yoksa savunduğunuz fikrin ,baba evine gitmenizin anlamı kalmıyacak .Aklı sıra ders vermeye ,burnunuzu sürtmeye çalışıyor ,birdaha ona kayıtsız şartsız güvenin sorgulamayın diye..Hayatında biri filan olduğundan dildir yani.
- 26 Temmuz 2010
- 2.035
- 1.203
- 398
- 9 Kasım 2014
- 90
- 57
- 13
- 39