- 20 Ocak 2010
- 45.867
- 162.372
- 798
- 43
Ohh ne güzel ya böyle hatunu bırakmış bideEee kızın komple maaşını istemiş ya kocası babasına vermek için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh ne güzel ya böyle hatunu bırakmış bideEee kızın komple maaşını istemiş ya kocası babasına vermek için
Daha nekadar kalmayı düşünüyorsunuz?anladığım kadarıyla tayininiz eşinizin olduğu Şehirde neden başınızın çaresine bakmıyorsunuz hiç yanlız yaşamadımızmı evet uzaktan yazması kolay ama sizin yapıcanız bişey yok gibiAilemin yanindaym baska sehirde
Nasıl ya bence sen böyle bir saygısızla evlendiğine pişman olmalısın kendini bence düşürme. 2.5 bucuk ay artık kocadan bile sayılmaz oCanim olanlar beni o kadar yipratti yine de ayrilmaya gucum yok .. Davayi o acsin ilerde ben bosandm diye pisman olmayaym
ne oldugu belli gibi 2,5 ay sonra suphelerim artti iyice . Daha onceleri belkide kendime yediremedigim icin gururundan gelmio diyordum .. Artk baska biri hayatinda oldugundan bu kadar umursamaz diye dusunmeye basladm..saf dusunmekten vazgecmeliyimAdam bu kadar rahatken size noluyor hemde suçsuzken .. 2,5 ay iletisim kurmuyor adam cok belli degil mi ne olduğu ?
Iyi bi donus yapmadikca bu evliligi surdurmeyecegimya nasil hazmediyorsun butun bunlari anlamis degilim... bu adam diyelim sana geri dondu eeee ayni seyleri yine yapacak cunku bunlara eyvallah diyen bi hatun var evde tadindan yenmez....
Evet bende boyle dusunmeye basladm artk yediremiyorum kendime ..guzel ve bakimli olmaya calistm hep ilgili bi estim neden neden neden!!Felaket tellali olmak istemem ama birden olduysa biri vardir..