• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim beni terketti iletisim yok:(

Ailemin yanindaym baska sehirde
Daha nekadar kalmayı düşünüyorsunuz?anladığım kadarıyla tayininiz eşinizin olduğu Şehirde neden başınızın çaresine bakmıyorsunuz hiç yanlız yaşamadımızmı evet uzaktan yazması kolay ama sizin yapıcanız bişey yok gibi :KK43:

Esiniz niyeti bozmus. Sizi kaybetmekten hic korkmuyor, sanki bazi seyler bitsin diye bakiyor.

Sorumluluk bilmeyen evlilige hazir olmayan erkekler niye evlenir ya..bide capikindin evlenmeden once falan demissnz boyle bi adama guvenip nasil evlendiniz...ozur dilemesi gereken o ne demek arkadslariyla tatile gitmek ustelik sizden habersiz ..smdi babasinin evinde tam istedigi bekar hayati yasiyo hesap vericek kimse yok hayatinda biri varmi bilmiyrm ama bence boyle mutlu..yoksa siz hatali oldgu halde iletisime gecmeye calistiginzda bi adim atmaya calistiginzda o da bi adim atardi sizin icin

Esiniz suclu ve de güçlü
Daha cok cekersiniz duzelmezse

Yalan söyleyen, gizlice sözde arkadaşlarıyla tatile giden o, Özür dileyen sen, terk eden o, iletişimi kesen o.
Vay arkadaş!

Tadı damaginda kalmış tatilin uzatmalarini oynuyor olmasın o?

Bir de özür mü dilediniz bu adamdan? Kusura bakmayın ama davranışlarından ötürü pek umut yok gibi.

ya nasil hazmediyorsun butun bunlari anlamis degilim... bu adam diyelim sana geri dondu eeee ayni seyleri yine yapacak cunku bunlara eyvallah diyen bi hatun var evde tadindan yenmez....

Adam bu kadar rahatken size noluyor hemde suçsuzken .. 2,5 ay iletisim kurmuyor adam cok belli degil mi ne olduğu ?
ne oldugu belli gibi 2,5 ay sonra suphelerim artti iyice . Daha onceleri belkide kendime yediremedigim icin gururundan gelmio diyordum .. Artk baska biri hayatinda oldugundan bu kadar umursamaz diye dusunmeye basladm..saf dusunmekten vazgecmeliyim

Yani canım benim kısacası bu hayatta tek hazmedemiceğim feleğim şaşırtacak şey aldatılmam olurdu Allah korusun, eşim işiyle alakalı dışarı çıktığında bile öğle yemeğini dışarda yemek zorunda kalıyor o zaman bile beni yanına çağırır beraber yeriz. İlişkini temeli başından koyulur yani ben herşeyi anlatan konuşan yapıya sahipim eşimede bunu aşıladım herşeyi konuşarak çözmek. Aramızda sorunlar olmadımı oldu ama hiç bir zaman ayrı odalara bile gitmedik konuşup halletik. Saygı çok önemli eğer sen değer veriyorsan oda sana vermek zorunda ama sen böyle göz yumarsan o uyanmaz ileride daha kötü olur... O yüzden daha çoçuk yıkken defet başından aldatılmanın hiç bişekilde affı yoktur aldatılma illa kadınla yatma değil yalan söylemesi bile yeterli önemli bişeyi saklaması. Bi lafım vardır eşime dediğim senin için küçük önemsiz olan konu benm için önemli ola bilir o yüzden sen benimle paylaş kızarım bağırırım geçer başka yerden duyar geç öğrenirsem asla ama asla affetmem. Kendini üzmeye değer mi çaba göstermene değer mi ya seven erkek asla başka kadınla konuşamaz buna her zaman inanmışımdır gerçekten seviyorsa değer veriyorsa. Ama karşılıklı olucak. Uzun yazdım kusura bakma ama dayanamıyorum kadınların böyle erkekler yüzünden üzülmesine hamileyim bide okuduğumdan beri eşimle bunu konuşuyorum tartışıyorum bu konuyu sinirleniyorum hepimizin başına gele bilir ama birinin senin gözünü açması gerekir ailesini kurtarsın yuvayı diş kuş yapar derler ama bir erkek aldattı yalan söylediyse o aileyide yuvayıda kafasında paralarım :KK17::KK62::KK17: Allah yardımcın olsun ama kendini sev kendine değer ver​

Büyüklerde yapıcılık yoksa,o yuvayı zorla ayakta tutmaya gerek yok..
Babası diyorki, bir süre ayrı kalın ..
o toparlaması gereken kişi olması gerekirken..
saygı yok bu ailede..karımdır helalimdir kavramı yok ailede..
aile,karısına itmiyorki..
ekmek elden ,su gölden..beyzade rahat..
davanı sen aç..
bırak onun için harcadığın son miktar olsun..
Onun için,daha fazla harcanma..
Ondan koca olacağı yok..

Eşiniz çok hatalı. Üstünede sizin özür dilemeniz onu bu psikolojiye sokmuş. Şuan sizi sözde süründürme modunda.
Hiç aramayın eğer arada başka biri yoksa o arayacaktır sizi. Kaybetme korkusu tatmamış.

Sizi gözden çıkarmış diye düşündüm ben.Çünkü hatalı olan o.Bide üstüne kendisi evi terk edip gitmiş bide üstüne aramamış bide üstüne siz arayıncada yanaşmamış.Bu durumun bence başka bi açıklaması olamaz.

Benide nisanlim terkett i yarin haberlerde anakaradan nişanlısı terkeden kız canına kiydi diye duyarsanız sasirmayin

Back
X