• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim beni terketti iletisim yok:(

Ailesiyle kulturel farkliliklarimiz vardi bu yuzden zorlandik.. Onlarda her karari erkek alir kadin susar.. Bende evlilikte eslerin konusup karar vermesinden yanayim ama esim hic beni dinlemedi. Ailesine cok bagliydi dugunde takilanlar bile onlarda kaliodu. Bana deger verip vermediler bile .. 6 ay sonra yarisini ancak. Esim kisitlamalari vardi.. Her adimima ondan izin almami istiyordu market kuafor vs gitsem bile izin aliyordum. Ailesi hep Benden oncelikliydi. 3 aylik evliyken maasimin tamamini istedi ne yapcagini sordugumda babasina gondercekmis o yonetcekmismis parayi.. Reddettm biz aileyiz dedim olmaz dedim kavga cikardi.. En son olaydan birgun oncede bekarken aldigim arabami ve altinlarimi satmami istedi babasi oyle istemis esim ev alacakmis babasini karismasina sinir oldum istemedm yine tartisti babasina soyledi.. Bu tarz sktılarda vardı
Yok artık ya sizdeki nasıl bir sabır , bir de bu aileye bu adama geri dönmek mi istiyorsun?

Hanımefendi Anlamadığım siz şimdi nerde kimle kalıyorsunuz ve neyi bekliyorsunuz işe beden gitmiyorsunuz?bütün Yorumları okudum kaçırmış olabilirim kusurabakmayın:KK51:

Aynen kayınpeder büyük gibi davranmıyor ikisininde burnu surtsun diyormus da olan bana oluyor ise bile gidemiyorum insallah hayırlısı olur canım:)
İnsiallah canm senin için hakkında hayırlısı neyse o olsun Rabbim yüzünü güldürsün mutluluk versin insiallah.
Kayunpederin bencil bi insan belli ama esin bunu görmüyor işte. Bazı insanlara ne yaparsan yap gerçeği gosteremiyorsan canm.
Ama senin annen babamda sabırlı insanlar belliki genede hiç bişi dememisler. Napalım canm kim ister yuvası yıkılsin. Hemde elle tutulur bir sebep yokken ufacık bi mevzu bi laf yüzünden mevzuyu nereye getirmişler.
Ama bunlar KP kafasının altından çıkıyo belli ki vicdansiz adam.
Canm daha fazla aynı şeyi söyleyip seni dahada üzmek istemiyorum zaten bunalmissin yeterince belliki. İnsiallah bu yaşadıklarıni tez zamanda unutur ve mutlu olursun:KK68:

Canım benim illa çapkınlık yapmasına gerek yok ki, eşin senden habersiz hangi hakla tatile gidebiliyor ayyu okudum sinirden delirdim yaaa kusura bakmayın:KK11: birde neyi bekliyorsunuz ya bi güzelcene boşanma davasını açın ve işinizin başına dönün.. Bu adam düzelmezzzZ ileride ömrün balkonlarda yol gözlemekle geçer seni umrusamıyor farkına var yanii böyle aile olmaz... :KK17:

İnsiallah canm senin için hakkında hayırlısı neyse o olsun Rabbim yüzünü güldürsün mutluluk versin insiallah.
Kayunpederin bencil bi insan belli ama esin bunu görmüyor işte. Bazı insanlara ne yaparsan yap gerçeği gosteremiyorsan canm.
Ama senin annen babamda sabırlı insanlar belliki genede hiç bişi dememisler. Napalım canm kim ister yuvası yıkılsin. Hemde elle tutulur bir sebep yokken ufacık bi mevzu bi laf yüzünden mevzuyu nereye getirmişler.
Ama bunlar KP kafasının altından çıkıyo belli ki vicdansiz adam.
Canm daha fazla aynı şeyi söyleyip seni dahada üzmek istemiyorum zaten bunalmissin yeterince belliki. İnsiallah bu yaşadıklarıni tez zamanda unutur ve mutlu olursun:KK68:
canim cok tesekkur ederm guzel dileklerin icin :) tekrar hayata gulumsemeye o kadar ihtiyacim varki..kayinbabam gercekten vicdansz despot bi adam bizi baristirmasini istedigmde "bakalim zamana birakalm ben esine seni iyi rejlam yaparsam barisirsin kotu reklam yaparsn ayrilirsin reklam meselesi bu isler" dedi kulaklarimdan gitmio:( ailem konusundada babam simdilik susuyor olaki barisma olursa yuzyuze bakilabilecek olsn diye annem evimi habersiz tasidiklarinda onlari arams konusmus sizdeki nasl vicdan die birazda agir konusmus sonra onlardan haber geldi esim demiski barisrsak annesiyle gorusmeyecek vs..(boyle bi sarti kabul edemem)tum olanlar beni o kadar yiprattiki

Canım benim illa çapkınlık yapmasına gerek yok ki, eşin senden habersiz hangi hakla tatile gidebiliyor ayyu okudum sinirden delirdim yaaa kusura bakmayın:KK11: birde neyi bekliyorsunuz ya bi güzelcene boşanma davasını açın ve işinizin başına dönün.. Bu adam düzelmezzzZ ileride ömrün balkonlarda yol gözlemekle geçer seni umrusamıyor farkına var yanii böyle aile olmaz... :KK17:
Canim olanlar beni o kadar yipratti yine de ayrilmaya gucum yok .. Davayi o acsin ilerde ben bosandm diye pisman olmayaym

Adam bu kadar rahatken size noluyor hemde suçsuzken .. 2,5 ay iletisim kurmuyor adam cok belli degil mi ne olduğu ?

İşte onu demek istedim ama galiba ben bu bdv konu sahiplerinden bezdim söylüyoruz söylüyoruz hep aynı konuları açıpnduruyorlar :KK12: peki sen neden öyle yazdın parayla ilgili ben eski konusunada baktım ama göremedim bişey o_O
Eee kızın komple maaşını istemiş ya kocası babasına vermek için

Back
X