Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Esim beni terketti iletisim yok:(
- Konu Sahibi Daisy_90
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Haklısınız hatta kavgadan bir hafta sonra yine bekar arkadaslarıyla toplanıp yurt dısında tatile cıkmıs ben evde eriyip biterken beyefendi gezdi tozdu..Bencede en iyisi boşanmak gibi duruyo . Sorumluluk sahibi deyil böyle evlilik olmaz. O yer içer gezer gününü gün eder arkadaşlarıyla . Olan sana olur sen yıpranırsın
Bekliyorum çabalasn diye ama belirsizlik içinde beklemek o kadar zor ki ne ayrı oldugum belli ne evli.. Akrabalar komsular arkadaslar hiçbirine verecek cvbm yok su durumda bende evde kendi içime çekildim bekliyorumGüvenilmez bir erkek, arkadaşlaıyla gitmiş de acaba orada ne halt yemişler belli değil. Bence çabalama o çabalasın.
Bekliyorum çabalasn diye ama belirsizlik içinde beklemek o kadar zor ki ne ayrı oldugum belli ne evli.. Akrabalar komsular arkadaslar hiçbirine verecek cvbm yok su durumda bende evde kendi içime çekildim bekliyorum
Bosverin akrabayi, komsuyu oncelikle.
Insallah duzelir her sey.
Ben egitime gittim baska sehire benmle gelmedi benden habersiz tatil yapms kimle yaptigini sorguladm agirima gitti ... Beni ugrastirdi aciklamadi gun boyu aksam bi akrabasinn yannda konu acildi sonra bana guvenmiyormusun dedi bende capkin oldugunu biliyorum guvenmiyorum dedim guvenmiyorsan bitsin git babanin evine dedi Evlenmeden once capkindi evlendikten sonra bi yanlisini gormedim habersiz tatile gitmesi suphelendirmisti... Ama sonra sosyal medyadan ogrendim arkadaslariyla gitmis bende esiyim keske haber verseydi yada aciklayip icimi rahatlatsaydi bende cileden cikip o sozleri soylemezdm
Ne diye capkin erkek ile evleniyorsun? Harbiden madem güvenmiyormusun, niye evleniyorsun? Evlilik insanlari degistiren sihirli bi degnek oldugunumu saniyordun?
Ki bu esini sucsuz yapmaz. Ne demek gizli gizli tatile gitmek? Arkadaslari ile gitmis diye seni aldatmadi diye birsey yok. Günü birlik iliski de yasamis olabilir, orada sevgiliside gelmis olabilir, hersey olabilir.
Zaten sana yalan söylemesi bile seni aldatmaktir aslinda.
Adam hem suclu hem güclu ve utanmadan koca adam babasinin arkasinda saklaniyor. Ne diye daha pesinden kosturuyorsun? Birak, bosan bu adamdan. Belli ki seni sevmiyor yada baska biri var, üzgünüm.
Babasi engel oluyor diye dusunuyorum esim ufak bi tartisma bile olsa herseyi ailesine yansitti..babasida daha yasiniz genc isterseniz ayrilin dedi yani tabi erkek babasi olunca rahat yapici olmak yerine isleri zorlastirdi. evliligimizde asilmayacak sknti yoktu
Hii seni dinlemiyor ama babasinin her lafini dinliyor öyle mi? Bunu kendin cidden inaniyormusun?
O adam istese gönülünü almaya calisirdi, seni arayip, tekrar birlesmek isteyebilirdi. Ama adam ne yapti? Gidip ayriliktan sonra tatile gitmis. Belli ki bu adam evliligin sorumluluklarini tasiyamiyor. Ergenden farki yok. Sen kendini kötü hisederken, o ayriligi "oh sonunda özgürüm,hemen gezeyim" düsüncesinde farkindamisin?
Tabi bu tavirda sende büyük etkensin. Adam gizli tatile gidiyor, fakat özür dileyen sensin. Ayriliktan sonra yine tatile gidiyor ve halen pesinde kosturuyorsun. Kusura bakma ama sende biraz gururlu ol ya. O'da biliyor artik ne yaparsa yapsin hep ona yapiscagini. Simdi 1 ay sonra biraz özür dileme ile, biraz siritma ile sen onu derhal af edecegini biliyor.
Ve tekrar bas'a dönersiniz. Bu adamlar degismez, yada degismesi yilllaaarini alir.
Dedigim gibi, en iyisi bosanmaktir. O'da özgürlügüne kavussun, sende kendi hayatini istedigin sekilde tekrar cizip yasarsin.
Ben çok kızıyorum bole ailelere hadi adam odun en ufak bişeyden babasının evine gitti.
Be kayinpeder olacak adam yaşını almış bi insan olarak ortamı ısıtip yuvanizi yıkmayin deyip akıl versene. Daha bide özleyin birbirinizi demiş. İnsan komşu olsa gene bole rahat davranmaz.
Allah bilir oğluna da burnu sürtsün falan diyodur. Olsun oğlu tabi gelin nolmus üzülmüşmü umrundami ayıp ya koca adamlar. Ilgilenmicen madem hiç Karışma bişi deme
Neyse kardeşim benim esinde büyük ihtimal Mana arıyor gibi belki seni uğraştırmak için falan yapıyordur. Evet başkasının yanında güveniyorum demen hos degil. Ama buda evi terk etmek için sebep deil.
İnsiallah hakkında hayırlısı olsun. Ve mutlu olursun canm
Be kayinpeder olacak adam yaşını almış bi insan olarak ortamı ısıtip yuvanizi yıkmayin deyip akıl versene. Daha bide özleyin birbirinizi demiş. İnsan komşu olsa gene bole rahat davranmaz.
Allah bilir oğluna da burnu sürtsün falan diyodur. Olsun oğlu tabi gelin nolmus üzülmüşmü umrundami ayıp ya koca adamlar. Ilgilenmicen madem hiç Karışma bişi deme
Neyse kardeşim benim esinde büyük ihtimal Mana arıyor gibi belki seni uğraştırmak için falan yapıyordur. Evet başkasının yanında güveniyorum demen hos degil. Ama buda evi terk etmek için sebep deil.
Ailesiyle kulturel farkliliklarimiz vardi bu yuzden zorlandik.. Onlarda her karari erkek alir kadin susar.. Bende evlilikte eslerin konusup karar vermesinden yanayim ama esim hic beni dinlemedi. Ailesine cok bagliydi dugunde takilanlar bile onlarda kaliodu. Bana deger verip vermediler bile .. 6 ay sonra yarisini ancak. Esim kisitlamalari vardi.. Her adimima ondan izin almami istiyordu market kuafor vs gitsem bile izin aliyordum. Ailesi hep Benden oncelikliydi. 3 aylik evliyken maasimin tamamini istedi ne yapcagini sordugumda babasina gondercekmis o yonetcekmismis parayi.. Reddettm biz aileyiz dedim olmaz dedim kavga cikardi.. En son olaydan birgun oncede bekarken aldigim arabami ve altinlarimi satmami istedi babasi oyle istemis esim ev alacakmis babasini karismasina sinir oldum istemedm yine tartisti babasina soyledi.. Bu tarz sktılarda vardıbu 1 yıl içinde başka sorunlarınız var mıydı?
Aynen kayınpeder büyük gibi davranmıyor ikisininde burnu surtsun diyormus da olan bana oluyor ise bile gidemiyorum insallah hayırlısı olur canım:)Ben çok kızıyorum bole ailelere hadi adam odun en ufak bişeyden babasının evine gitti.
hata eşinizde.. yalnız yaşamıyor tatile gittiğini kiminle gittiğini söylemesi gerekiyordu . ve üstüne 2.5 ay arayıp sormuyor.. siz yine arıyorsunuz merak ediyosunuz eşiniz rahat .. KP de yapıcı insan öyle der mi .. oğlunu al karşına konuş falan.. ailenizin yanınızdasınız bunu da mı düşünmüyor eşiniz ?? şimdi durum nasıl hiç iletişime geçebildinzi mi
Tayinimiz yeni cikmisti esimin memleketine evi tuttuk tasimadan once kavga ettik yani duracagm bi ev yoktu yoksa evi terketmezdm capkinlik konusundada bana yaptiklarina pismAn oldugunu soyledi hickira hickira agladi ikna etti bende pisman oldugunu dusundugumden kabul etmistm evlilik teklifini...sana güvenmiyorum demeniz hoş olmamış. Ayrıca evlenmeden önce sixinleyken de Çapkın mıydı? bile bile lades olur bu.
ayrıca size hak veriyorum. siz karı kocasınız. hiçbir çapkınlık yapmasa da size haber vermesi gerekirdi.
keşke evi terketmeseydin o gitseydi
Ailesiyle kulturel farkliliklarimiz vardi bu yuzden zorlandik.. Onlarda her karari erkek alir kadin susar.. Bende evlilikte eslerin konusup karar vermesinden yanayim ama esim hic beni dinlemedi. Ailesine cok bagliydi dugunde takilanlar bile onlarda kaliodu. Bana deger verip vermediler bile .. 6 ay sonra yarisini ancak. Esim kisitlamalari vardi.. Her adimima ondan izin almami istiyordu market kuafor vs gitsem bile izin aliyordum. Ailesi hep Benden oncelikliydi. 3 aylik evliyken maasimin tamamini istedi ne yapcagini sordugumda babasina gondercekmis o yonetcekmismis parayi.. Reddettm biz aileyiz dedim olmaz dedim kavga cikardi.. En son olaydan birgun oncede bekarken aldigim arabami ve altinlarimi satmami istedi babasi oyle istemis esim ev alacakmis babasini karismasina sinir oldum istemedm yine tartisti babasina soyledi.. Bu tarz sktılarda vardı
eh belki hayırlı bile olmuştur eşinle zaten geçinmek zor
Hanımefendi daha neyi bekliyorsunuz , adam sizden habersiz tatile gitmiş siz öğrenip evden ayrılınca gene tatile gitmiş.Vay anam ne güzel hayat.Siz de akrabasının yanında güvenmiyorum dediniz diye gittiniz özür dilediniz.Bu adamı nerden tutsan elinde kalır zaten neresine güvenecektin , babasıda ayrı bir vaka zaten.Bence artık oluru kalmış bir ilişki yok ortada.Dimdik durun , haber verin boşanma davası açıyorum diye.Bakın nasıl tutuşacak hepsinin paçaları.Boşanmayı düşünse çoktan açardı davayı.Nolur kendinizi daha fazla ezdirmeyin kimseye.Bu adam sizden daha mı değerli?Haklısınız hatta kavgadan bir hafta sonra yine bekar arkadaslarıyla toplanıp yurt dısında tatile cıkmıs ben evde eriyip biterken beyefendi gezdi tozdu..