- 19 Ocak 2023
- 44
- 2
- 1
- 26
Merhaba oncelikle bunları aglayarak yazıyorum. Icım cok acıyo cunkü. 3 hafta once hamıle oldugumu ogrendım. Oyle mutluydum ki anlatamam. Daha sonrasında agrılarım oldu ve bebegımın dıs gebelık oldugu alınması gerektiğini ogrendım cok zor bı surec gevırdım ve cok yıprandım esimin annesı bu surecte benımle hıc konusmadı ve bana nasılsın demedı bır defa ogluyla defalarca konusması na ragmen dusuk yaotıgımın aksamı esıme dedım ki her hafta koye gıdıyosun bu hafta gıtme demez olaydım. Oyle laflar etti kı yazamıyorum. Sadece aglıyorum o aksam cok agladım sabahında cok agır soguk almıstım dusuk le soguk algınlıgımın agrısı bır oldu. Suan benle konusmuyo evde geldıgı gıbı saatler ce telefonda konusup guluyo aglıyorum bende yatagımda. Hala benım o lafı etmemden benj sucluyo en ufak sınırlendıgın de ıse kadınlıgımdan vuruyo yok ıste sen kadın olamıyorsun sen baska kadınlar kadar degılsın. Esimi cok seviyorum ama kalbim cok agrıyo ve benı hıc anlamıyo napmalıuım bılmıyom anneme anlayamıyorum uzulunce hemen hasta oluyo annem gıle gidemiyorum esımden korkuyorum cunku daha once kac defa sınırlenınce tokat atmıslıgı var. Caresızim sadece Allaha sıgınıyorum o kadar çok kotuyum ki. Kendımı suçluyorum kadın olamadın bı bebegı ıcınde buyutemedın dıye