• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni sevmiyo galıba

Cennet5w

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2023
44
2
1
26
Merhaba oncelikle bunları aglayarak yazıyorum. Icım cok acıyo cunkü. 3 hafta once hamıle oldugumu ogrendım. Oyle mutluydum ki anlatamam. Daha sonrasında agrılarım oldu ve bebegımın dıs gebelık oldugu alınması gerektiğini ogrendım cok zor bı surec gevırdım ve cok yıprandım esimin annesı bu surecte benımle hıc konusmadı ve bana nasılsın demedı bır defa ogluyla defalarca konusması na ragmen dusuk yaotıgımın aksamı esıme dedım ki her hafta koye gıdıyosun bu hafta gıtme demez olaydım. Oyle laflar etti kı yazamıyorum. Sadece aglıyorum o aksam cok agladım sabahında cok agır soguk almıstım dusuk le soguk algınlıgımın agrısı bır oldu. Suan benle konusmuyo evde geldıgı gıbı saatler ce telefonda konusup guluyo aglıyorum bende yatagımda. Hala benım o lafı etmemden benj sucluyo en ufak sınırlendıgın de ıse kadınlıgımdan vuruyo yok ıste sen kadın olamıyorsun sen baska kadınlar kadar degılsın. Esimi cok seviyorum ama kalbim cok agrıyo ve benı hıc anlamıyo napmalıuım bılmıyom anneme anlayamıyorum uzulunce hemen hasta oluyo annem gıle gidemiyorum esımden korkuyorum cunku daha once kac defa sınırlenınce tokat atmıslıgı var. Caresızim sadece Allaha sıgınıyorum o kadar çok kotuyum ki. Kendımı suçluyorum kadın olamadın bı bebegı ıcınde buyutemedın dıye

Saka mi okudum ben suan ya yazik gunah sarsıllll kendine gel tokati bile geciyorum bebegi icimde buyutemedim ne ya kalbime dokundu benim icimi yaktin dis gebelik seni öldürebilirdi farkindamisin kocaman soyluyorum sana..bak ben herkese siz derim burda ama sen diyorum...SENIN CANINDAN KIYMETLI DEGIL yapma nolur yapma

Bu hafta gitme lafının üstüne ortalığı birbirine katmış, Siz hastayken ve yeni bir gebelik kaybı yaşamışken.
Size daha önce şiddet uygulamış.
Sizi başka kadınlarla kıyaslıyor, "kadınlığınızı" beğenmiyor.
Siz hala diyorsunuz ki çok seviyorum, kendimi suçluyorum.
Başlığa istinaden söylüyorum bu işin "galiba"sı yok.
Eşiniz sizi sevmiyor ve size psikolojik ve fiziksel şiddet uyguluyor. Çocuk yapma çabası neden ?

Geçmiş olsun. Neden boşanmıyorsunuz?
Dogulu oldugum hos gorulmuyo ve daha esımle sevgılıyken tartıstık ve ayrıldık ailemin zoruyla bı nışan yaptım kaldırmadım ve sığınma evınde kaldım tabı nısan atıldı bende oyle evlendim esimle annem o süreçte cok pısman olup uzulmus tı tekrardan aynı seylerı yasamasını ıstemıyorum dıye bazı seylerı yapamıyorum

Merhaba oncelikle bunları aglayarak yazıyorum. Icım cok acıyo cunkü. 3 hafta once hamıle oldugumu ogrendım. Oyle mutluydum ki anlatamam. Daha sonrasında agrılarım oldu ve bebegımın dıs gebelık oldugu alınması gerektiğini ogrendım cok zor bı surec gevırdım ve cok yıprandım esimin annesı bu surecte benımle hıc konusmadı ve bana nasılsın demedı bır defa ogluyla defalarca konusması na ragmen dusuk yaotıgımın aksamı esıme dedım ki her hafta koye gıdıyosun bu hafta gıtme demez olaydım. Oyle laflar etti kı yazamıyorum. Sadece aglıyorum o aksam cok agladım sabahında cok agır soguk almıstım dusuk le soguk algınlıgımın agrısı bır oldu. Suan benle konusmuyo evde geldıgı gıbı saatler ce telefonda konusup guluyo aglıyorum bende yatagımda. Hala benım o lafı etmemden benj sucluyo en ufak sınırlendıgın de ıse kadınlıgımdan vuruyo yok ıste sen kadın olamıyorsun sen baska kadınlar kadar degılsın. Esimi cok seviyorum ama kalbim cok agrıyo ve benı hıc anlamıyo napmalıuım bılmıyom anneme anlayamıyorum uzulunce hemen hasta oluyo annem gıle gidemiyorum esımden korkuyorum cunku daha once kac defa sınırlenınce tokat atmıslıgı var. Caresızim sadece Allaha sıgınıyorum o kadar çok kotuyum ki. Kendımı suçluyorum kadın olamadın bı bebegı ıcınde buyutemedın dıye

Yani bacim simdi esin seni sevmiyor desek, seni kendine getirmeye calissak biz suclu olacagiz cunku esimi cok seviyorum demissin. Sevgi bu degil desek biz seni anlamiyor olacagiz o yuzden ne desem bilemedim. Sadece haline uzuldum.

Psikolojim yasadıklarım dan dolayı cok bozuk ve hep ıcıme attıgım dan kımseye anlatamıyorum anlatamadığım dan dogru kararlar veremiyorum

Yani bacim simdi esin seni sevmiyor desek, seni kendine getirmeye calissak biz suclu olacagiz cunku esimi cok seviyorum demissin. Sevgi bu degil desek biz seni anlamiyor olacagiz o yuzden ne desem bilemedim. Sadece haline uzuldum.
2 yıldır duzelır dıye sabrettim aıle oluruz mutlu oluruz dıye ama son yasadıgımdan sonra bu ınsan hıc bıseye degmez dıyorum ıkı gundur ayrılmak ıstedıgımı ona nasıl söyleyeceğimi dusunuyorum cok korkuyorum sınırlenıp bana vurur sa dıye kendımı cesqretlendırme calısıyorum sevgi gercekten ınsanın gozunu kor edıyo eskıden ne bu kadar korkak nede bazı seylere boyun egerdım ınsan bazı seylerı yasamadan anlamıyo en buyuk pısmanlıgım bu kendıme cok uzuluyorum sadece bunların basıma nasıl geldıgıni hazmedemiyorum hala

Böyle bir adamdan acilen kurtulmanız gerekiyor, çocuk olmayışı hayırlı olmuş gözünüz açılsın biraz. Adam cani. Başka bir durum olsa hastanede de bakmaz size bırakır anasına gider. Yolla anasına

Cok gecmis olsun. Dis gebelik olmasi hayirli olmus bence. Cocugunuz olsa durum daha zor cunku. Bu konuda uzulmeyin.
Esiniz her hafta niye koye gidiyor? Siz de gidiyor musunuz yaninda? Kayinvalideyle normalde araniz nasil? Normalde konusup, dış gebelikten sonra mi konusmamaya basladı kayinvalide?
Bosansaniz anneniz uzulur belki ama bu sekilde yasadiginizi bilse daha cok uzulur. Ailenize anlatin ve bosanin bence.

Sizin beyninizi yıkamış resmen.
Dış gebelik yaşamanız sizin suçunuz mu ? Kadınlık sadece üreme mi ?

Anne baba çocuk yapmaya karar verir, Allah nasip eder ve anne bir aracı olmuş olur. Yaratan bizler olmadığımız gibi, gebeliğin bu şekilde sonlanması da bizim elimizde değil.
Bizler sadece çocuk sahibi olmaya karar vermek, gebelikte belli başlı şeylere dikkat etmek ve çocuk doğduktan sonra maddi manevi bakımını, sevgisini vs vermekle mükellefiz.

Siz kendinizi illa suçlayacaksanız, böyle bir adamdan nasıl çocuk düşündüm diyerek suçlayın. 🥺
Bugün size şiddet uygulayan, yarın bebeğe de aynı şiddeti uygular maalesef. Bugün cesaret edemediğiniz ayrılığa , çocuğunuz varken cesaret etmeniz çok daha zor olur.

Gebelik, hastalık gibi şeyler özel durumlar. Bu özel ve zor zamanlarda adam karısının nazını çeksin, desteğini versin, şefkatini göstersin bir zahmet. Bunları yapmayıp üstüne bir de hakaret , şiddet gösteriyorsa durma lütfen o evde.

Boşanmak çok zor bir olay. Kolay kolay da kimsenin boşanmasını istemem. Kötü söz olur , hadi bir anlık öfkeyle demiş dersin göz ardı edersin. Fakat fiziksel şiddet böyle bir şey değil..

2 yıldır duzelır dıye sabrettim aıle oluruz mutlu oluruz dıye ama son yasadıgımdan sonra bu ınsan hıc bıseye degmez dıyorum ıkı gundur ayrılmak ıstedıgımı ona nasıl söyleyeceğimi dusunuyorum cok korkuyorum sınırlenıp bana vurur sa dıye kendımı cesqretlendırme calısıyorum sevgi gercekten ınsanın gozunu kor edıyo eskıden ne bu kadar korkak nede bazı seylere boyun egerdım ınsan bazı seylerı yasamadan anlamıyo en buyuk pısmanlıgım bu kendıme cok uzuluyorum sadece bunların basıma nasıl geldıgıni hazmedemiyorum hala
Hiç kimse düzelmez öyle bisey yok 10 senedir evliyim eşimin ne iyi ne kötü (çok şükür öyle kötü huyları yoktur bana uymayan huyları diyeyim) hiç değişmedi belki biraz torpuleniyor ama değişmiyor yaşamadan anlamıyor insan diyorsunuz ya boşanmaya karar vermeden ona söylemeden de bilemezsiniz ne olacağını ama böyle de yaşanmaz her şeyde bir hayır var belkide hamile olmamanız sizin için bir şans

Back