- 31 Ocak 2025
- 14
- -14
- 1
- 27
- Konu Sahibi merve elisa
Kızlar derstleşmeye ihtiyacım var ağlayarak yazıyorum kusura bakmayın 8 senelik evliyim iki çocuğum var eşim iki kere beni aldattı biri 6 aylık hamileyken diğeri daha bir yıl önce iş yerindeki kadınla ve hala aynı yerde çalışmaya devam ediyor bu yüzden hep tartışsak da o işten ayrılmadı her kavgada beni kovuyor bir kere kadın sığınma evine gittim ama yapamadım gidecek yerim yok ailem yok ama istenmiyorum da ben pismişim akşama kadar yatıyormuşum hiçbir zaman evimi pis bırakmadım çocuklarımla kalktım hiç onları aç bırakmadım ama eşim müneccim ya ben dünyanın en kötü kadını oldum bugünde izin günüydü çocukları gezdirelim sıkılıyorlar evde dedim diye kıyameyi kopardı ben tek başıma dışarı çıkamıyorum sen nankörsün git annenin evine istemiyorum seni dedi evi terk etti psikolojim hiç iyi değil ben onun yüzünde iki seneye yakın psikolojik tedavi görüyorum ama ona bile izin vermiyordu gitmiceksin ne derdin var ilaç içiyon diye hep üstüme geliyordu o kadar yoruldum ki kendimi asmamak için o kadar direniyorum ki ne yapsam yetemiyorum istenmiyorum neden yaşıyorum ki