Boşanmak istemiyorsanız onun dava açmasını bekleyin,bu süreçte aramayın sormayın biraz kendi haline bırakınHerkese Merhaba,
Ben 1 yıllık evliyim kocam bana çok aşıktı sonra benim tavırlarım yüzünden artık bu evliliği istemediğini söylüyor , 2 aydır ayrıyız ben baba evindeyim ama boşanma davası açmıyor ben de boşanmak istemiyorum çabalıyorum ama kabul etmiyor . Böyle bir şey yaşayan var mı hiç? Ne yapmalıyım
Şımarık ve umursamaz davrandım herşeyi çok abarttı tükendim artık dediKocanıza ne yaptınız merak ettim
Tavırlarım biraz umursamaz ve şımarıkçaydı onu umursamadğımı sevmedğimi düşündü ama sonradan aklım başına geldiTavırlarınız neydi onları yazarsanız daha doğru cevaplar gelir.
Evet çok haklısınız ama boşanmaya cesaretim yok ve hala seviyorum çok üzülüyormKlâsik narsist eş tavırları..Aynı durumu bende yaşamıştım.Ailesi barıştırdı.Sonuc yine de bosaniyoruz.Cekişmeli olarak devam ediyor.Bir erkeğin evli kalmak istememesi çok yıkıcı ve telafi edilemeyecek bir sorunun olduğunu gösteriyor.Sizin nabzinizi ölçüp tekrar barışma teklifi yapabilir ama psikolojik olarak daha fazla isismar edilebilirsiniz.Zaman kaybetmeyin bence ..Allah yardım etsin..
Evet üstüne gittikçe daha kötü oluyorBoşanmak istemiyorsanız onun dava açmasını bekleyin,bu süreçte aramayın sormayın biraz kendi haline bırakın
Yani şimdi direkt adamı narsist diye etiketlemeden önce bir ne yaptığınızı söyleyin. Şımarıklık umursamazlık derken ne yaptınız yani? Biz de ona göre yorum yapalım dimi?Evet çok haklısınız ama boşanmaya cesaretim yok ve hala seviyorum çok üzülüyorm
Samimi olarak ozür dileyip çabaladığinizı değiştiğinizi gormesi lazım. Belki affedebilir o sekilde.Tavırlarım biraz umursamaz ve şımarıkçaydı onu umursamadğımı sevmedğimi düşündü ama sonradan aklım başına geldi