Arkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var 5 senedir evliyim 2 tane çocuğum var biri kız biri oğlan bu 5 senelik evlilik sürecimde Eşim beni sürekli aldattı hepsinde yakaladım Yani mesaj olarak geneline yakaladım her defasında affettim çünkü Kayınpederim Kaynanan bana çok destek oldu bu süreçte çocuklarını Evden bile kovdular benim için. boşanmak istiyorum ama iki tane çocuğum olduğu için bunu yapamıyorum iki arada bir derede kalmışim psikolojik olarak çok kötüyüm yani öyle bakımsız bir kadında değilim ki dışarıda gözü olsun yani mantıklı bir cevapla bulamıyorum şuan çok saçma bir şekilde yazmış ola bilirim çünkü neyi nereye başlayacağımı bilmiyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim beni hâla aldatiyor ne yapacağımı bilmiyorum!!!
- Konu Sahibi Nazende55
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Aralık 2020
- 3.950
- 12.220
- 158
- 20 Temmuz 2014
- 5.170
- 14.691
- 498
- 28 Ağustos 2020
- 8.373
- 37.058
- 498
Evlendiğinden beri sürekli aldatıl, buna rağmen 2 çocuk yap, sonra da çocuklarım var diye boşanamıyorum de. Kayınvalidenizle dertleşin ve sakinleşin o zamanArkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var 5 senedir evliyim 2 tane çocuğum var biri kız biri oğlan bu 5 senelik evlilik sürecimde Eşim beni sürekli aldattı hepsinde yakaladım Yani mesaj olarak geneline yakaladım her defasında affettim çünkü Kayınpederim Kaynanan bana çok destek oldu bu süreçte çocuklarını Evden bile kovdular benim için. boşanmak istiyorum ama iki tane çocuğum olduğu için bunu yapamıyorum iki arada bir derede kalmışim psikolojik olarak çok kötüyüm yani öyle bakımsız bir kadında değilim ki dışarıda gözü olsun yani mantıklı bir cevapla bulamıyorum şuan çok saçma bir şekilde yazmış ola bilirim çünkü neyi nereye başlayacağımı bilmiyorum
- 15 Şubat 2015
- 13.336
- 47.045
- 598
- 5 Mayıs 2020
- 13.183
- 1
- 40.703
- 548
- 15 Şubat 2015
- 13.336
- 47.045
- 598
- 28 Ağustos 2020
- 8.373
- 37.058
- 498
“Çocuklarımdan hiç pişman değilim, onlar benim canım iyi ki yapmışım, kendim için yaptım.” gelir mi?5 senelik evlilik surecinizde surekli aldatilirken, ayrilmanizi zorlastiracagini bile bile neden 2 cocuk yaptiniz? Aileniz arkanizdaysa toplayin esyalarinizi gidin ya da 3.cocugu yapin
- 15 Şubat 2015
- 13.336
- 47.045
- 598
Kesin gelir. Hatta ailesinin arkasinda oldugunu ve meslegi oldugunuda düşünmüyorum. Muhtemelen yine kacis yolu olmayan bir evlilik“Çocuklarımdan hiç pişman değilim, onlar benim canım iyi ki yapmışım, kendim için yaptım.” gelir mi?
- 19 Mayıs 2020
- 46.546
- 208.547
- 548
- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.748
- 348
- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 1
- 28.687
- 548
- 41
İlk aldattığın da kızıma hamileydim zaten öğrenince baya problem yarattım kayınvalidem kayınpederim de evden kovdu benden 1 şans istedi bir süre böyle bir şey yaşamadık zaten ikinci çocuk bilinçli olmadı supriz gibi birsey oldu sonra tekrar yakaladım 1 tane değil 8 9 tanesi ile yazismasini belki onlara dediği güzel kelimeyi bana dememiştir bide ben kaçarak evlendim ailem karşıydı bu evliliğe geri dönmeye tereddüt ediyorum birazdaEvlendiğinden beri sürekli aldatıl, buna rağmen 2 çocuk yap, sonra da çocuklarım var diye boşanamıyorum de. Kayınvalidenizle dertleşin ve sakinleşin o zamanda
- 9 Ağustos 2021
- 15.350
- 52.544
- 548
Bunun arkasından da eşim böyle değildi çocuktan sonra değişti . Ikinci de hem eşim hem ben korunurken oldu gelir misss“Çocuklarımdan hiç pişman değilim, onlar benim canım iyi ki yapmışım, kendim için yaptım.” gelir mi?
- 9 Ağustos 2021
- 15.350
- 52.544
- 548
Ahahaha yemin ederim aynı anda yazmışız . Tebrik ederim klasik aldatılan kadının nasıl çocuk sahibi olduğu ile ilgili standart şeyleri yazdınızİlk aldattığın da kızıma hamileydim zaten öğrenince baya problem yarattım kayınvalidem kayınpederim de evden kovdu benden 1 şans istedi bir süre böyle bir şey yaşamadık zaten ikinci çocuk bilinçli olmadı supriz gibi birsey oldu sonra tekrar yakaladım 1 tane değil 8 9 tanesi ile yazismasini belki onlara dediği güzel kelimeyi bana dememiştir bide ben kaçarak evlendim ailem karşıydı bu evliliğe geri dönmeye tereddüt ediyorum birazda
Gelir mi derken ?“Çocuklarımdan hiç pişman değilim, onlar benim canım iyi ki yapmışım, kendim için yaptım.” gelir mi?