• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni hâla aldatiyor ne yapacağımı bilmiyorum!!!

Nazende55

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2022
19
-4
1
27
Arkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var 5 senedir evliyim 2 tane çocuğum var biri kız biri oğlan bu 5 senelik evlilik sürecimde Eşim beni sürekli aldattı hepsinde yakaladım Yani mesaj olarak geneline yakaladım her defasında affettim çünkü Kayınpederim Kaynanan bana çok destek oldu bu süreçte çocuklarını Evden bile kovdular benim için. boşanmak istiyorum ama iki tane çocuğum olduğu için bunu yapamıyorum iki arada bir derede kalmışim psikolojik olarak çok kötüyüm yani öyle bakımsız bir kadında değilim ki dışarıda gözü olsun yani mantıklı bir cevapla bulamıyorum şuan çok saçma bir şekilde yazmış ola bilirim çünkü neyi nereye başlayacağımı bilmiyorum

Arkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var 5 senedir evliyim 2 tane çocuğum var biri kız biri oğlan bu 5 senelik evlilik sürecimde Eşim beni sürekli aldattı hepsinde yakaladım Yani mesaj olarak geneline yakaladım her defasında affettim çünkü Kayınpederim Kaynanan bana çok destek oldu bu süreçte çocuklarını Evden bile kovdular benim için. boşanmak istiyorum ama iki tane çocuğum olduğu için bunu yapamıyorum iki arada bir derede kalmışim psikolojik olarak çok kötüyüm yani öyle bakımsız bir kadında değilim ki dışarıda gözü olsun yani mantıklı bir cevapla bulamıyorum şuan çok saçma bir şekilde yazmış ola bilirim çünkü neyi nereye başlayacağımı bilmiyorum
Evlendiğinden beri sürekli aldatıl, buna rağmen 2 çocuk yap, sonra da çocuklarım var diye boşanamıyorum de. Kayınvalidenizle dertleşin ve sakinleşin o zaman 🤷🏻‍♀️

Zaten aldatmasi sizle alakali degil kendinize hic yüklenmeyin neyi eksik yaptim yoksa cirkin miyim ne kadar guzelim diye.. Bu karakter yoksunlari aldatmaya meeyili varsa aldatir bacım sen kurtul bu uçkur düşkününden hayatini kur.

5 senelik evlilik surecinizde surekli aldatilirken, ayrilmanizi zorlastiracagini bile bile neden 2 cocuk yaptiniz? Aileniz arkanizdaysa toplayin esyalarinizi gidin ya da 3.cocugu yapin
“Çocuklarımdan hiç pişman değilim, onlar benim canım iyi ki yapmışım, kendim için yaptım.” gelir mi?

Evlendiğinden beri sürekli aldatıl, buna rağmen 2 çocuk yap, sonra da çocuklarım var diye boşanamıyorum de. Kayınvalidenizle dertleşin ve sakinleşin o zamanda
İlk aldattığın da kızıma hamileydim zaten öğrenince baya problem yarattım kayınvalidem kayınpederim de evden kovdu benden 1 şans istedi bir süre böyle bir şey yaşamadık zaten ikinci çocuk bilinçli olmadı supriz gibi birsey oldu sonra tekrar yakaladım 1 tane değil 8 9 tanesi ile yazismasini belki onlara dediği güzel kelimeyi bana dememiştir bide ben kaçarak evlendim ailem karşıydı bu evliliğe geri dönmeye tereddüt ediyorum birazda

İlk aldattığın da kızıma hamileydim zaten öğrenince baya problem yarattım kayınvalidem kayınpederim de evden kovdu benden 1 şans istedi bir süre böyle bir şey yaşamadık zaten ikinci çocuk bilinçli olmadı supriz gibi birsey oldu sonra tekrar yakaladım 1 tane değil 8 9 tanesi ile yazismasini belki onlara dediği güzel kelimeyi bana dememiştir bide ben kaçarak evlendim ailem karşıydı bu evliliğe geri dönmeye tereddüt ediyorum birazda
Ahahaha yemin ederim aynı anda yazmışız . Tebrik ederim klasik aldatılan kadının nasıl çocuk sahibi olduğu ile ilgili standart şeyleri yazdınız

Back