Eşim beni dövüyor ama ben onu seviyorum

Konu sahibi sizin gibi kişilerin hem dayak yiyip hem hakkını aramamasına gönderme yapmış.
Bir daha okuyun.

Siz değil misiniz kocası tarafından hamile iken kafasına vurulan? Bir daha olmayacak dedikten sonra çakmak fırlatılan?

Sizin gibi sessiz kalan (şiddetten nefret etmenize rağmen) kadınları anlatmış ama nedense KİMSE ÜZERİNE ALINMIYOR

hadi canım hadi çıkışlar soldan.yutmuyoruz artık böle hikayeleri 3 5 erkek toplanıp kafa yapcaksanız ekşiye

Siz gerçekten bunları yaşayanları hiçe sayıp dalga geçiyorsunuzya bir dalgada benden gelsin size OH OLSUN ELİNE SAĞLIK KOCANIN

kocanda seni seviyo yavrucum, bu yaptıkları hep sevgiden ayı yavrusunu severken öldürürmüş

şakamı bu yaa bu konu fake dimi

kopukluklar var cık beğenmedim :) yardımcı olabilirim bir sonraki hikayede.

Bu forum daha iyilerini gördü, bi dahaki sefere bro!

Şu bunaltıcı iş günümde beni eğlendirdin :) Çok teşekkürler hikayen için. Yazmaya devam et. Güzel absürd komedi çıkar senden.

Şu an konuda okumadan yorum yapma rekoru kırılıyor zaten, hala kocan diyenler var ya

Konuyu niye actinki sen sev ve dayak atsin kocan... Allah islah etsin bu insan kilikli yaratiklari.. valla en cok sana sinirlendim nasil seviyorsunda yaninda kaliyirsun birde yatmis dovmesini bekliyorsun Sen kendini bu hale getirmissin neyse biraz daha yazarsam kotu konusurum Allah islah etsin

yorumları okuyana kadar fake olduğu hiç aklıma gelmedi neden bilmiyorum ama çok üzüldüm.. bu hikaye bile olsa bunları yaşayan kadınlarımız var.

vuhuuuu

yazdıklarını okudukca pantolonunu gordum dedım dizi izler gibi bak simdi kemeri cıkartacak falan dıye bende hayal kurmaya basladım konuyu ukuyunca ama sivri burun ayakkabıymış bilemedim.

kahveye gitmişmiş yahu uyduruyorsun bari internet cafe geldım işyerınden izin aldım size yazabılmek ıcın falan de barı kahve ne ayol. bide karısını kocasını neden döver demişsin töbe töbe.

olaya bay ya şimdi bu kadar berbat bir evliliği olan bu kadar dil bilgisiyle yazabilirmi, hani ben ağlamaktan karmakarış anlatırdım,
ya fake konu açan arkadaşlar lütfen burda zaman geçirmeyin
eğer işiniz gücünüz yoksa GİDİN DENİZİN SUYUNU BOŞALTIN ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…