• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni dövüyor ama ben onu seviyorum

nickin gibi sende bir hayal ürünüsün.şiddete karşıyım aslında ama gerçekten o yazdıklarını hak ediyorsun.

konu buram buram fake kokuyo artık profesyonelleştik,bir temizlik görevlisine göre yazımın ve türkçen çok düzgün geldi bana

Bazi yorumlar konudan daha komik, adam konuya ben erkeğim diye mi baslamaliydi acaba anlamaniz icin?

Karisindan dayak yedigini yazmis hanimlar, hala koca dayagi diyorsunuz, kadinin ezilmesi diyorsunuz fake mi diyorsunuz ya inanamiyorum :KK14:

Aaaa ben de en başından kadın sandım seni. mazoşist fantezilerini yazmak için amma da lafı dolandırmışsın

Insallah fake dir yoksa gercekten acil tarafindan bi doktora görünü yoksa durumunuz vahim
Ayrica nick ve konu uyumunuda dikkate almissiniz tebrikler

yazar o kadar sürükleyici betimlemelerle anlatmış ki konuyu

tam sayfayı çevirecektim kitap bitmiş iyi mi ??

İnanayım mı buna ben şimdii...

Hmm hadiii inandım gittiii rahatla şimdi konu sahibi :KK53:

Bari birinizi inandıramadım demezsin, acıdım sana :KK59:

hahah töbe en çok sivri burunlu ayakkabı fantezisine bittim :KK53: o kadar titiz adam evde topuklu ay pardon sivri burunlu ayakkabıyla mı geziyor :27:

Gerçek misin sen?eğer öyleyse hakediyosun kardeşim yaşadıklarını. Ekonomik özgürlüğün varken hala bu adamı sevdiğin ve yanında durduğun için. Beni bırakmaz deme öyle bir bırakır ki git polise savcılığa.insan kendini bukadar ezik duruma sokarmi. Inandirici gelmedi

Back