Eşim beni dövüyor ama ben onu seviyorum

Bazi yorumlar konudan daha komik, adam konuya ben erkeğim diye mi baslamaliydi acaba anlamaniz icin?

Karisindan dayak yedigini yazmis hanimlar, hala koca dayagi diyorsunuz, kadinin ezilmesi diyorsunuz fake mi diyorsunuz ya inanamiyorum

Eve her geç kaldığınız dakika için bir tokat yiyorsunuz da İSMAİL ABİNİN KAHVESİNE NASIL GİDEBİLİYORSUNUZ O ZAMAN? Öncelikle cesaretinizi tebrik ederim... Ve bende eşimden şiddet gördüm ama hiç bu kadar detaylı hatırlayamıyorum bile hangi eliyle vurdu simetrik mi vurdu diye bana çok ilginç geldi yazdıklarınız... Zaten insan o an gördüğü şiddetten dolayı canı yanıyor ve şoka girmiş oluyor yani birde adam nasıl vuruyor diye bakmadım hiç bir zaman.. Üzüldüm ama sizin adınıza eğer yazdıklarınız gerçekse.. Şiddetten nefret ediyorum! Psikolojik vede fiziksel hiç farketmez...

Allah aşkına nediyon sen ya kardeşim ŞAKAMISIN ......

neden fake falan diyorsunuz ki, fake ya da hayal ürünü olması için neler verirdim bir bilseniz.

okurken içim şişti bu nasıl bir ilişki ya...

nasıl sevmek bu böyle sevgiyi allah kahretsin

nedir bu aaaa

yazacak bir şey bulamadım...bizle dalgamı geçiyorsunuz yoksa gerçekmi bu yaşananlar.

sana bu vahşice işkenceleri yapan adamı nasıl hala sevebiliyorsun....nasıl içinde hala sevgiye dair hisler barındırabiliyorsun...çalışıyorsun kendi ayaklarının üstünde duruyorsun..buraya yazdıklarının aynısını mahkemede anlat zaten hemen boşarlar seni..günah sanada..kendine bukadar eziyet ettirme lütfen..

Adam zaten Erkek oldugunu belirtmiş "bir kadin neden kocasini dover ki" demis, bildigin geyik yapmis hala ciddi ciddi yorum yapanlar inanmiyorum diyenler var.
Adam zaten karisinin kendisini dovdugune inansinlar diye yazmamis ki..
eminim o bile bu kadar ciddi yorumlar beklemiyordu şoka girmiştir bence

Şiddeti uygulamasını detayına kadar yazmışsınız, böyle düşünmek istemiyorum ama sanki şiddetten hoşlanıyorsunuz gibime geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…