Eşim beni dövüyor ama ben onu seviyorum

Türkiye gerçeğini çok iyi yansıtmışsın.

Konuya fake diyenler; özeti aynı olan ama fake olmayan örneklerini çok okudunuz bu forumda.

Üşenmeyip yazmışsınız, takdir ediyorum. İnşallah bazı kadınlar kendilerini görürler, belki akılları başlarına gelir biraz.

Dayak yiyen bir kişi bu kadar ayrıntılı yazmaz yazamaz mumkun değil. Çekirdekle edebiyat bile yapmışsınız. İnanmadım yazdıklarına.
Eve beş dk.geç gelince dayak yiyen insan kahveye gidiyor, Dalyan abisi sırtını sıvazlıyor.
...........
Dayak yiyen insanlar için yazılacaksa illa, insan bir yere bakıcı olarak girer, yatalak bir hastaya bakar onuruyla, şerefiyle.
Dayak yiyip " seviyorum" onursuzluğuyla yaşamak zor olsa gerek.

yeni üyesin kesinlikle fakesin değilsen afdersin de aptalsın ve daha çoook dayaklar yersin ...bir de çocuk yapcam aile olcam diyor ya tövbe yarabbim

bu ne yaa yarıya kadar okuyabildim midem bulandı. ailemi kurtarmak diyorsunya daha Allah sana akıl fikir versin

Senin mazoşist olduğunu ve buraya dayak fantezilerini yazdığını düşünüyorum.Hiç bir insan bu kadar simetri detayına varana kadar ballandıra ballnadıra nasıl dayak yediğini anlatmaz.

Yatıp dayak yemeyi bekleyene kadar dimdik dikilip tavrını alabilirdin.Hem çalışıyorsun eşin çalışmıyor.Hem dayak yiyorsun hem ezik davranıyorsun hem de seviyorum diyorsun.Gerçekten bunlar mazoşist eğilimler

steven Spielberg uyarlaması mı acep

Normalde sahte konulara yazmam da bu sefer yazacağım. Kardeş iyi güzel yazmışsın okuduk güldüm de ben şahsen ama dayak dalga geçilecek bir konu değil. Ciddi ciddi dayak yeyip çaresiz olan insanlar var. Yapma.

Ayrica Danyal'inpencereden bagrislari Muhsin'in bosanmak için cabalamasi. Iran edebiyatina da ilgin var galiba. Guzeeel. Binanizin adi da Havran Apartmani mi yoksa?

Bazı kadınlarımız nedense kendilerini görmek istemiyor bu karikatürde olduğu gibi :)
Yalan dünyasında yaşayıp gitmek istiyorlar. Dayak yiyip hakarete uğrayıp sonra da nasıl kocamı dize getiririm hesabı yaparlar.

Konu sahibi, sizi tekrar alkışlıyorum. Ama yazdığınız kadın grubu üzerine alınmayacak mesajınızı. Bkz: Üstteki karikatür :)

hahahaha
okulda temizlik görevlisisin, bugün de izin aldın işten sonra da girdin kk'da başlık mı açtın beyefend.... aaa pardon hanımefendi.

üff sizden çektiğimiz için buraya yazıyoruz bi de komik komik gelip uğraşmayın.

Forum servet-i fünun kayniyor. Güzel senaryo olmuş yaz bunu.

hahahah şimdi bunu yazan erkek karısından mı dayak yiyor muahhahha
giderek hayagücünüz tavan yapıyor genşlerrrr

biraz daha gerçekçi olsaydı bi yerden sonra okumayı bıraktım. ama üşenmeden bu kadar saçmaladığınız için bravo ne kadar çok boş zamanınız varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…