Yorumunuz hiç doğru değil. Her ne olursa olsun şiddet haklı gösterilemez. Bu düşünce yapısı bu ülkede çok canlar yaktı, çok canlar aldı.
Konu sahibi, gidin darp raporu alın ilerde lâzım olabilir. Eve uğramayan, çocuğunu eşini düşünmeyen bir insandan da çok şey bekleyip ümid etmeyin. Insan umduğuna kırılır. Madem ayrılmayacaksanız ummayın, kırılmayın, yorum yapıp, söylenip dayak yediğinizle kalmayın.
Neden yanlis ?Haklisin ama üslubun yanlış..
Bu üslup dayak yedirir maalesef.
Kadın olarak böyle düşünmeniz ne kadar çirkin, dayakçı ruh hastaları da bu pasiflikten ve düşüncelerden güç alıyor işte.Hiçbir kadın hiçbir gerekçeyle dayağı hak etmez.Haklisin ama üslubun yanlış..
Siddeti asla meşrulaştırmak değil niyetim.. Fevri olup kaybetmemek. Kadınlar olarak güzel bir dil ile birçok şeyi halledebiliriz. Konu sahibine üzüldüm ama bu söylem kazandirmaz aksine kaybettirir.
Uslubu ne olursa olsun dayagin siddetin bahanesi olmaz.Siddeti asla meşrulaştırmak değil niyetim.. Fevri olup kaybetmemek. Kadınlar olarak güzel bir dil ile birçok şeyi halledebiliriz. Konu sahibine üzüldüm ama bu söylem kazandirmaz aksine kaybettirir.
Anlama kapasitem oldukça yüksektir. Sizi empati ve sağduyuya davet ediyorum.Siddet hakli mı demişim. Lütfen okuduğunuzu anlayın ve diğer mesajlarimi da okuyun..
Biliyorsunuz ki ne dediğimiz değil nasıl dediğimiz olay, aynı şeyleri daha güzel bir ifade ile, ben dili ile duygularını one sürerek, sen dili kullanıp suçlamadan ifade etseydi, kesinlikle dayak yemezdi
Cok yanlis bir dusunceHaklisin ama üslubun yanlış..
Ben sizi anlıyorum. Bende sizin gibi düşünüyorum. Kesinlikle şiddete karşıyım. Şiddetin hiçbir şeyi olmaz.Bu arkadaşlarda benim ifade etmek istediğim fikrin aynısını yazmışlar..
Hanimefendi iste maalesef böyle fikirde olan anneler yuzunden böyle erkekler yetistiriliyor ve adamlar careyi dayakta buluyorlarKadın olarak böyle düşünmeniz ne kadar çirkin, dayakçı ruh hastaları da bu pasiflikten ve düşüncelerden güç alıyor işte.Hiçbir kadın hiçbir gerekçeyle dayağı hak etmez.
O ne demek?Haklisin ama üslubun yanlış..
Kizmamin bagirmamin sebebi beyfendi durmadan bana dedigi sen görursun bu hafta gidecegimde tam gun kahvede kalacam senin ruhun duymicak daha beterini yapacam benim evde kalmasini istedigim sebebpte cocuguyla vakit gecirsin zaten bugun bizi göturdugu yerdede gramm muhattap olmadi cocukla benim yavrum bunu hakketmediBen sizi anlıyorum. Bende sizin gibi düşünüyorum. Kesinlikle şiddete karşıyım. Şiddetin hiçbir şeyi olmaz.
Fakat kadın diyor ki “kızdım, bağırdım” hani bunun yerine güzelce söylese uyarsa belki bu şiddet olmazdı.
Neden kızmak bağırmak?
Şiddet görmüş ayrılın diyemiyoruz da, akıl vermek yerine sakince davranmasını izah etmesini yazdık.
Ben sizi anlıyorum. Bende sizin gibi düşünüyorum. Kesinlikle şiddete karşıyım. Şiddetin hiçbir şeyi olmaz.
Fakat kadın diyor ki “kızdım, bağırdım” hani bunun yerine güzelce söylese uyarsa belki bu şiddet olmazdı.
Neden kızmak bağırmak?
Şiddet görmüş ayrılın diyemiyoruz da, akıl vermek yerine sakince davranmasını izah etmesini yazdık.
Ne yapmaliyim?Dayağa susarsanız devamı gelir ve erkek onu alışkanlık haline getirir
Hanimefendi iste maalesef böyle fikirde olan anneler yuzunden böyle erkekler yetistiriliyor ve adamlar careyi dayakta buluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?