- 4 Haziran 2021
- 22
- 0
- 1
- 23
- Konu Sahibi nadircicek
merhaba arkadaslar bugün çok üzgünüm eşim işten çıkartıldı 4 gündür evde fakat evde olmasına rağmen sürekli dışarlarda gezdik yemek yedik ben harcamayalım lazım olur dememe rağmen bu arada da odalar biraz dağıldı hiç olmayınca otel gibi kullanınca normal de asla dağınık bırakmam her gün temizlerim ama o da olunca aksadı işten çıkınca psikolojisi bana da yansıdı her gece ağlıyorum üzülüyorum dudaklarımın her tarafında yaralar oluştu çünkü çevremiz de tüm çiftlerin hayatı muhteşem tek zorluk çeken kadın benim yeni evli olmamıza rağmen oturduğumuz ev bile güzel değil yeni evli bir sürü çift var etrafımızda onların evleri o kadar güzel ki artık çağırmalarına rağmen gitmiyorum benim evim çirkin olduğu için ona rağmen eşim yanımda gerisi önemsiz deyip geçiyordum.. gelip bana ne demesin sen adam akıllı yemek yapamıyorsun evin içini bok götürüyor oysa ki normal zamanda ne kadar temiz ve yemek yapmasını sevdiğimi bilir yeni evli oldugum icin yavas yavas öğreniyorum her şeye heves ediyorum ama cidden yaranılmıyormuş çok öfkelendim çünkü evde yemek yapabileceğim malzeme yok adam akıllı.. git para kazan gel de yemeği yapayım dedim üstümü gyip hava almaya çıktım belki ne dediğini kendisi de anlar diye ama yarım saat sonra eve geldiğim zaman kola çekirdek yaparken gördüm bir kez daha yıkıldım çünkü umrunda değildim nereye gittiğimin neden gittiğimin onun için bi önemi yoktu ve şakasına sabah boşarım seni dediğim de bana öyle bir iyilik yapsana ya nolur dedi artık dayanamıyorum çocuğum da yok zaten boşanmayı düşünüyorum bir sürü hatası var yeni evliyiz ama birbirimizden artık bıktık bunu hissediyorum sırf birbirimize etrafdan laf gelecek diye katlanıyoruz ne yapmam lazım intihar edecek raddeye geldim artık