Eşim beni çok üzüyor :(

yaren00

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
9
2
siteyi uzun zamandır takip ediyorum birbirinize olan yardımlarınız fikir alışverişleriniz beni cesaretlendirdi ve bende üye olup sizinle sıkıntımı paylaşmak istedim eşimle 4 yıl beraberliğin ardından 1,5 yıl zorlu bir nişanlılık dönemi geçirerek evlendik şuanda 1 yıllık evliyiz..eşimi çok seviyorum ama eşimle çok farklıyız..eşimin ailesi köyde yaşadığı için ilkokuldan sonra hep yatılı okullarda büyümüş ailesinden hep uzak olmuş o yüzden hiçbirine düşkünlüğü yok hep kendi ayakları üstünde durmuş kimseyi aramaz sormaz zorla gider ben ise hiç ailemden ayrılmadım ve onlara düşkünüm arayıp sormak gelmek gitmek istiyorum zaten ayrı şehirlerdeyiz eşim ailemi benim zorumla bayramlarda arar bazen inat yapar aramaz hep ailemle eşimin arasında kalırım çokk zor olsada idare etmeye çalışıyorum bir şekilde..kimseye gelmek gitmek istemiyor..eşimin ailesini ben arıyorum onlarda ayrı şehirde ama arada gidiyoruz..ben ablamla aynı şehirdeyim ablamlara iki ayda bir zorlaa yalvara yakara gidebiliyorum oda burnumda geliyo bikaç saat anca oturuyoruz :KK43: ben onunla girdiğim her ortama ayak uydururken o bana hiç bir ortamda ayak uydurmuyor hep onun dediği oluyor ve ben hep ona uymak zorunda kalıyorum uymazsam günlerce küsüyor bana hakaretler ediyor hatta çoğu zaman evden kovuyor..sakinleşince gitmeyeceğini bildiğim için evden kovuyorum senin beni bırakmayacağını bildiğim için senin evin burası ne gitmesi falan deyip gönlümü alıyor ona uyarsam benden iyisi yok.her fırsatta öper koklar sever iyiki evlenmişim iyiki varsın hayatımda ben karımdan çok memnunum der..ama biyere kadar sabrım benimde..bu bayram annemlere götürdü beni tabi yine zorla ve bir sürü uğraştım gidebilmek için..gittik ama yine burnumdan getirdi en ufak şeylere surat astı annemlere bayramda misafir geldi suratını astı kalktı gitti odadan sıkıldım bunaldım diye, pikniğe gittik zoraki götürdü zaten annem kardeşlerim ve beni sonuç piknik yaptırmadı eve geri getirdi bizi neymiş kalabalıkmış bende kızdım ona neden böyle yapıyosun diye :KK43: bayram dönüşü evimize geldik yine küsüz surat beş karış ben nasıl annemin yanında ona kızarmışım :KK43: ayrı yatıyor yüzüme bile bakmıyor yemek hazırlıyorum yemiyor yanına bile yaklaştırmıyor benii. bir yıldır her türlü fedakarlığı yaptım hep alttan aldım hep onun dediği oldu küstüğümüzde hep ben koştum peşinden zorla öpüp barıştım inat işte yine adım atmıyor ne yapmamı istiyorsun diyorum benden uzak dur ne yaparsan yap diyor..ortada hiç bir sebep yok :KK50: sanırım eşimi çok şımarttım ben..ama napim onun dediği olmayınca hayatı zindan ediyor bana :KK43: dün yanına gittim yatma yanımda dedi zoruma gidiyor. iyice büyüttü ne yapayım bilemedim..o gelene kadar gitmeyim yanına diyorum :KK43: sizce ne yapmalıyım kızlar çok yoruldum artık :KK43: çok zor bir eşim var beni elinde oynatıyor resmen...bırakıp biraz uzaklaşsam herşey daha kötü olucak :KK43:

niye bu kadar alttan alıyorsunuz ki? bence gözünü korkutun.resti çekin. olmadı ablanıza gidin. sizi kaybetme korkusunu yaşatın ona.

evlilikte bi tarafın dediği olmaz.herşey karşılıklı.amaç birbirini mutlu etmek.çok kötü alıştırmışsınız. bundan sonra daha temkinli davranın.yoıksa bir ömür nasıl çekilir?üstelik ailenize kadar saygısızlık yapıyor. ben olsam bunu asla kabullenemezdim.

çok taviz vermişsin sen şimdide kafasına göre davranıyor
aslında eşin hep böyleydi ama sen evlendiğin zaman anladın
herzaman böyle olmuyormu zaten
evlendikten sonra karakterlerini anlıyoruz
nacizane fikrim alttan almayı bırak
yoksa bu şekilde sana psikolojik eziyete devam edicektir
hatta git gide artacaktır bu durum
bu yaptıgı da bir çeşit şiddet
hemde en ağırından psikolojik şiddet

Aslında hatanı kendin söylüyorsun her şeyi alttan alıp hiç kendi fikrine göre bir şeylerin olmasını sağlamazsan eşin de 6 yaşındaki çocuk gibi böyle şımarıklık yapıyor işte :/ ama yaptığı şeyler çok ayıp onun aile bağları zayıf diye seninki de öyle olmak zorunda değil ki bir de evden kovmak + yanına yatırmamak falan ne ayıp şeyler.

adam kendi ağzıyla söylemiş zaten kovsam bile gitmezsin biliyorum diye
ne yaparsa yapsın kabul edeceğini bildiğinden bu ergen tavırları..
bi kulağını çek bakalım,seni kovduğunda çıkıp git annenlere görsün nasıl oluyomuş
evlilik bu iki taraflı yapılır fedakarlıklar..pış pışlayıp durursan oda çocuk gibi davranmaya devam eder

bence esınızın durumu gecmıste herhangı bır aıle yakınlıgı gormemesınden kaynaklanıyor, eger arkadas ortamlarına da gırmıyorsa sorunun asosyallık olabılır ama aıle konularıysa bence bı psıkologla gorusun derım

valla söylemek istedigim herşeyi arkadaşlar yazmış zaten bende onlara katılıyorum cnm evden kovmak ne demek daha neler artık çok fazla şımartmışsın ve sanırım kaybetmekten korkuyorsun ki biraz uzaklaşsam daha kötü olur diyorsun ama bence biraz rest çekmelisin bi kendine gelmeli ayrıca ailene saygısızlık yaptırma tabiki bu benim düşüncelerim cnm sen daha iyi bilirsin

4 yıl beraberlik , 1,5 yıl nişanlılıkta böyle olduğunu anlamadınız mı eş adayınızın
Anladınız da evlenince düzelir mi sandınız bilmiyorum ama
Aynı şehirdeki ablana gitmek için bile 2 ayda bir niye yalvarıp duruyosun, kalk kendin git ablanı gör gel
Paşamız kendini karar mercii mi sanıyo, yoksa ben götürmesem gidemez mi sanıyo bu ne tantana yok yere

Ayrıca bi kere de sen kov onu bakalım evden neler oluyo
Sen fazla yumuşaksın

siteyi uzun zamandır takip ediyorum birbirinize olan yardımlarınız fikir alışverişleriniz beni cesaretlendirdi ve bende üye olup sizinle sıkıntımı paylaşmak istedim eşimle 4 yıl beraberliğin ardından 1,5 yıl zorlu bir nişanlılık dönemi geçirerek evlendik şuanda 1 yıllık evliyiz..eşimi çok seviyorum ama eşimle çok farklıyız..eşimin ailesi köyde yaşadığı için ilkokuldan sonra hep yatılı okullarda büyümüş ailesinden hep uzak olmuş o yüzden hiçbirine düşkünlüğü yok hep kendi ayakları üstünde durmuş kimseyi aramaz sormaz zorla gider ben ise hiç ailemden ayrılmadım ve onlara düşkünüm arayıp sormak gelmek gitmek istiyorum zaten ayrı şehirlerdeyiz eşim ailemi benim zorumla bayramlarda arar bazen inat yapar aramaz hep ailemle eşimin arasında kalırım çokk zor olsada idare etmeye çalışıyorum bir şekilde..kimseye gelmek gitmek istemiyor..eşimin ailesini ben arıyorum onlarda ayrı şehirde ama arada gidiyoruz..ben ablamla aynı şehirdeyim ablamlara iki ayda bir zorlaa yalvara yakara gidebiliyorum oda burnumda geliyo bikaç saat anca oturuyoruz :KK43: ben onunla girdiğim her ortama ayak uydururken o bana hiç bir ortamda ayak uydurmuyor hep onun dediği oluyor ve ben hep ona uymak zorunda kalıyorum uymazsam günlerce küsüyor bana hakaretler ediyor hatta çoğu zaman evden kovuyor..sakinleşince gitmeyeceğini bildiğim için evden kovuyorum senin beni bırakmayacağını bildiğim için senin evin burası ne gitmesi falan deyip gönlümü alıyor ona uyarsam benden iyisi yok.her fırsatta öper koklar sever iyiki evlenmişim iyiki varsın hayatımda ben karımdan çok memnunum der..ama biyere kadar sabrım benimde..bu bayram annemlere götürdü beni tabi yine zorla ve bir sürü uğraştım gidebilmek için..gittik ama yine burnumdan getirdi en ufak şeylere surat astı annemlere bayramda misafir geldi suratını astı kalktı gitti odadan sıkıldım bunaldım diye, pikniğe gittik zoraki götürdü zaten annem kardeşlerim ve beni sonuç piknik yaptırmadı eve geri getirdi bizi neymiş kalabalıkmış bende kızdım ona neden böyle yapıyosun diye :KK43: bayram dönüşü evimize geldik yine küsüz surat beş karış ben nasıl annemin yanında ona kızarmışım :KK43: ayrı yatıyor yüzüme bile bakmıyor yemek hazırlıyorum yemiyor yanına bile yaklaştırmıyor benii. Bir yıldır her türlü fedakarlığı yaptım hep alttan aldım hep onun dediği oldu küstüğümüzde hep ben koştum peşinden zorla öpüp barıştım inat işte yine adım atmıyor ne yapmamı istiyorsun diyorum benden uzak dur ne yaparsan yap diyor..ortada hiç bir sebep yok :KK50: Sanırım eşimi çok şımarttım ben..ama napim onun dediği olmayınca hayatı zindan ediyor bana :KK43: dün yanına gittim yatma yanımda dedi zoruma gidiyor. Iyice büyüttü ne yapayım bilemedim..o gelene kadar gitmeyim yanına diyorum :KK43: sizce ne yapmalıyım kızlar çok yoruldum artık :KK43: çok zor bir eşim var beni elinde oynatıyor resmen...bırakıp biraz uzaklaşsam herşey daha kötü olucak :KK43:

canım eşin nereli

sen hatayı baştan yapmışsın canım ipleri onun eline vermekle biraz çek artık kendini sende çek restini hazırla yemeği seslen gelirse gelsin gelmezse aç otursun ölmez ya yatmazsada yatmasın yanında sen sırnaşmayınca bak nasıl gelicek yanına o yokmuş gibi davran sende evde gerekirse ablana falan git de anlasın senin değerini kaybetmeyi senin yapıcan nazı o yapıo daha ilk seneden böleyse yaşlılığı hiç çekilmez bu adamın Allah kolaylık versin

canım eşin nereli[/QUOTE

eşim ordulu canım

BENDE 2 AYLIK EVLİYİM BENİMDE EŞİMİN AİLESİ KÖYDE ODA DIŞARI BÜYÜMÜŞ AİLESİNE ÖNEM VERMİYO AMA BEN AİLEME DE SOĞUK DAVRANMIYO ÇÜNKÜ AİLE OLMAYI ÖZLEMİŞ BENC E SENİN EŞİN HUYSUZ BEBEK YOKSA DAHA FAZLA ÇEKMENE GEREK YOK KENDİNİ SİNİR HASTASI YAAPRSIN

kızlar öncelikle yorumlarınız için çok teşekkür ederim inanın çok iyi geldi.benim eşim ordulu..evlenmeden öncede vardı tabiki bu tarz huyları ama bu kadar aşırı değildi düzelir sanıyordum zaten çok sık görüşemiyorduk üniversite askerlik derken çok ayrı kaldık bide başka şehirde işe başladı 2-3 ayda bir görüyordum eşimi..ailem bana hep söylüyordu bu çocuk dediğim dedik biri seni çok üzer diye ama o zamanlar onca yıl bekledim onu seviyorum yıllarımı verdim ben onunla büyüdüm diyordum kavuşma arzusu beni kör etti ben hep eşimin arkasında durdum onu savundum aileme karşı..evlenince herşeyin düzeleceğini zannettim. ama tam tersi oldu dediğiniz gibi psikolojik eziyet benimkisi :KK43:

kızlar öncelikle yorumlarınız için çok teşekkür ederim inanın çok iyi geldi.benim eşim ordulu..evlenmeden öncede vardı tabiki bu tarz huyları ama bu kadar aşırı değildi düzelir sanıyordum zaten çok sık görüşemiyorduk üniversite askerlik derken çok ayrı kaldık bide başka şehirde işe başladı 2-3 ayda bir görüyordum eşimi..ailem bana hep söylüyordu bu çocuk dediğim dedik biri seni çok üzer diye ama o zamanlar onca yıl bekledim onu seviyorum yıllarımı verdim ben onunla büyüdüm diyordum kavuşma arzusu beni kör etti ben hep eşimin arkasında durdum onu savundum aileme karşı..evlenince herşeyin düzeleceğini zannettim. ama tam tersi oldu dediğiniz gibi psikolojik eziyet benimkisi :KK43:

hatanın en büyüğü de bu değilmi zaten???
evlenince düzelir zannettim......
maalesef hiçbir zaman böyle olmuyor canım

evlenince düzelmek nerde canım daha beter oluyolar nikahına alınca tapunuda almış sanıyolar madem böle huyları vardı keşke biraz daha tanımaya çalışsaydın ya da ayrı kalmayı deneseydin biraz kafanı toplayıp düşünseydin neyse evlenmişsiniz artık bundan sonrasına bakıcaksın seni gidemez zannedio senin sölediklerin bunu gösterio bence gözünü korkutmalısın biraz seni kaybediceğini falan düşünmeli yoksa böle hayat yürümez yürüsede senden bişey kalmaz kendini mhvedersin kimse senden önemli deil ilk önce kendin için yaşa sakın çocuk falanda yapma bu adama en başta kendisi çocuk zaten

bu tip dedigim dedik erkekler kendileri herseyi yaparlar ama hatalıda olsa nasıl beceriyorlar bilmiyorum ayrı bir yetenek üste çıkmayı başarıyorlar.ne yapıp edip kendini haklıymış gibi gösteriyorlar.ailesinin yanında büyüyen insanlarda da var böyleleri.üzüldüm açıkçası.ben olsam evden kovuyorsa çekip giderdim bir arkadasıma ya da ablama.senin gitmeyeceğini biliyormuş ta yapıyormuş böyle mi saçmalık var mı ya ben olsam dediğim gibi ters köşe yapardım o evde yokken çıkardım hatta geldiğinde kala kalsın öyle sap gibi.arasın dursun seni.

Son düzenleme:
malasef öyle oldu evlenince düzeleceğini zannettiğim huyları tam tersi yönde arttı hiç bir ilerleme kaydedemedik genelleme yapmak istemiyorum ama burdan bekar arkadaşlarıma ders olur belki :KK43: allah herkesin bahtını güzel eylesin..dün o kadar konuşmaya çalıştım yüzüme bile bakmadı ve hala benden bekliyor ..hep ben yıpranıyorum hep benden gidiyor nasıl ders versem diye düşünüp duruyordum gerçekten beni kaybetme korkusunu hiç yaşatmadım ona.önerileriniz çok iyi geldi çok teşekkür ederim hayırlı olur inşallah

malasef öyle oldu evlenince düzeleceğini zannettiğim huyları tam tersi yönde arttı hiç bir ilerleme kaydedemedik genelleme yapmak istemiyorum ama burdan bekar arkadaşlarıma ders olur belki :KK43: allah herkesin bahtını güzel eylesin..dün o kadar konuşmaya çalıştım yüzüme bile bakmadı ve hala benden bekliyor ..hep ben yıpranıyorum hep benden gidiyor nasıl ders versem diye düşünüp duruyordum gerçekten beni kaybetme korkusunu hiç yaşatmadım ona.önerileriniz çok iyi geldi çok teşekkür ederim hayırlı olur inşallah

sen niye barışmaya çalışıyosun ki
hem suçlu hem tripli eşin..
bırak konuşma ,yaptığın yemeği yemiyomu canı isterse yemeğini ye kaldır sofrayı
biraz dişimni göster artık ezdirme kendini..

bu tip dedigim dedim erkekler kendileri herseyi yaparlar ama hatalıda olsa nasıl beceriyorlar bilmiyorum ayrı bir yetenek üste çıkmayı başarıyorlar.ne yapıp edip kendini haklıymış gibi gösteriyorlar.ailesinin yanında büyüyen insanlarda da var böyleleri.üzüldüm açıkçası.ben olsam evden kovuyorsa çekip giderdim bir arkadasıma ya da ablama.senin gitmeyeceğini biliyormuş ta yapıyormuş böyle mi saçmalık var mı ya ben olsam dediğim gibi ters köşe yapardım o evde yokken çıkardım hatta geldiğinde kala kalsın öyle sap gibi.arasın dursun seni.

aynen ne yapıp ediyo haklıda olsamda beni haksız konuma getiriyo üste çıkıyo bir şekilde.aslında düşünmedim değil ben ondan önce gidiyorum eve.o gelmeden çekip gitsem diyorum ablama.gelince şok olur bikaç kere gidicem görürsün dedim gitmedim ya ordan vermiş oldum ben tavizi ona.

X