Eşim beni aslaa anlamıyor

Herkes konu sahibine mızmız demiş çok şaşırdım bence gayet haklı.
Kadın hamilelikte ve lohusalıkta uyku ile ilgili problem çekmiş belli ki ve eşinden biraz dikkat etmesini istemiş.
Günlerce düzgün bir uyku uyumamak, tam kendi ve bebeği uyumuşken tekrar kocanın zile basması gayet sinir krizi geçirmelik bir olay bence.
5 yaşında çocuk değil koca adam, biraz dikkat edebilir.

Günün her saati parmak ucunda yürü dememiş konu sahibi, ama uyuyan biri varsa evde (günde 15 saat uyumuyorsa) biraz dikkat edilmeli.

Bi kaç sinir krizi ve sert uyarı daha gerekiyor bence.

"Eğer birisi hafif uykulu biri olduğu için dinlenemediğini düşünüyorsa, derin bir uyku çekememesine sebep olan faktörlere göz atmalıdır."
Doktorlar, derin uyku aşamasına geçememenin uyku bozukluğundan kaynaklı olup olmadığını anlamak için uyku laboratuvarında bir uyku çalışması önerebilir.

Obstrüktif uyku apnesi gibi bazı uyku bozuklukları, solunum düzensizliklerinden ötürü gece boyunca uyanmalardan dolayı hafif uykuya neden olabilir.

Alıntıdır.

Yani çevresel faktörlerin dışında derin uykuya geçememenin altında, insanın kendisiyle ilgili fiziksel ve psikolojik faktörlerin yatıyor olabileceğini söylüyor. Eğer eşiniz öküz gibi kapıları çarpıp evde bağıra çağıra gezmiyorsa, siz de kendi sağlığınız için başka ihtimalleri gözden geçirmeli ve çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız.

Konu sahibinde bi sorun yok tamam mı... o asla sorunu olabilecek bir insan değil. Sen mutsuzsun o yüzden sorunu olabileceğini düşünüyorsun. Pis mutsuz kötü kalpli büyücü...

Konu sahibinde bi sorun yok tamam mı... o asla sorunu olabilecek bir insan değil. Sen mutsuzsun o yüzden sorunu olabileceğini düşünüyorsun. Pis mutsuz kötü kalpli büyücü...
hahahahahahhahahah ayyyy bu ara büyülerim tutmadıkça daha da mutsuz oluyorum yeaaa Adeta içim çürümüş benim

Erkek milleti böyle. O anahtar unutulur o kapı çalınır. Bunu kabullenemeyen evlenmesin kardeşim
Bişe sorcam; şu her tarafından şaka, espri, komiklik, ironi akan mesaja beğenmedim atacak kadar kötü ne yaşadınız çok merak ediyorum.

Sonra bu tipler dururken ben mutsuz oluyorum ya ona ayrı gülüyorum valla.

Sizi anladigimi soyleyenlerden biriside benim. Sizi elestirenler aslinda şunu demek istiyor çok "uykusuzsaniz uyanmamaniz gerekiyor, profesyonel destek alin". Onlarada katiliyorum. Uyku konusunda asiri miz miz bir insandim dogumdan once. Isikta uyuyamam panjur kapalı olacak, ses olmayacak. Yoksa uykuya dalamiyordum. Lohusalikta hersey tersine döndü. Bebek cok agladigi icin ust kata ses gitmesin diye yatagini salona tasidik. Birgun bebegi emzirdim, koltuga uzandim, uyuyakalmisim. Evimiz amerikan mutfak esim uyanmis, isigi acmis, birseyler yemis(seker hastasi, şekeri dusmus), yanima uzanmis, alarm çalınca kalkıp işe gitmis. Hatta hassas oldugumu bildigi icin ben bunkadar sese uyanmayinca bana birsey oldugunu dusunmus, seslenmis, cevap vermisim. Hic bisey hatırlamıyorum. Benimle dalga gectigini bile düşünmüştüm. Uykusuzlugun sonucunda baygın gibi uyumusum. Aslinda olmasi gereken benimki kadar olmasada agir uyumaniz. Eger uyuyamiyorsaniz destek almaniz sart. Bu sekilde nereye giderseniz gidin zorlanirsiniz. Annenizin evinde gunduz 1 saat uyuyayim deseniz, cay koyma sesine bile uyanirsiniz. Kendi hayat standardinizi yukseltmeniz icin destek almaniz gerekiyor

Evet bu aralar mutsuzum ama mutsuzluğumu sağa sola saldırarak yaymaya çalışmıyorum. Özellikle iş yerinde etrafıma neşe saçıyorumç Ben mutsuzken insanların enerjisini düşürmeye hakkım yok. Zaten terapist öneren insanlara evet oabilir diye cevaplar verdim. Önerilere açığım. Sizin önerinizi de dikkate alabilirim. Belki eşim dışında kendim de gidebilirim. Mesele bu değil. Mesele konunun benim sorduğum soru dışında çok başka yerlere gitmesi ve polemik haline gelmesi. Gerçekten çok gereksiz uzadı. Sonuçta bu forum kadınların birbirine her konuda destek, öneri, yol gösterme üzerine açılmış olduğunu biliyoruz. Ha illa destek olmak zorunda mıyız ? Hayır. Eleştiri de yapılabilir. Yeter ki eleştri yapıcı ve dozunda olsun.

Ben size hak veriyorum çünkü benim eşimde öyle yani biraz torpuledi ama artık ben ya havle çekiyorum içimden başka çözüm bulamadım çoğu insana abartı gelmiş ama yaşamayan bilemez mesela gardırop kapağı sürgülü kapağı açarken öyle Bi açıyor ki paaat diye diğer tarafa doğru çarpıyor çekmeceleri açıyor küt diye kapatıyor tuvalete gidiyor kapıyı çarpıyor yani her hareketi gürültülü bunu annem bile farketti yani çok zor

İş yerinde zamanım bol ve kk girip oyalanayim diyorum ama ne zaman bilinçli ve bireysel alanına önem verip saygı bekleyen evli bir kadın yaşadığı sorunu yazsa üyeler direkt "kadınsın görevin bu erkektir yapar, katlanacaksın katlanmiyor musun o zaman şımarıksın, nankörsün" tarzı şeyler yazarak pasif agresif saldiriya geciyor, sanırım kendi hayatlarini anlamlandirma amaçlarıyla az da olsa barisabillmek icin :)

Erkeklere gelince kadinlar uyum saglamak zorunda ama kadinlar soz konusu olunca "erkek işte yapacak bi sey yok" oluyor.

Ki bu başlıkta sorunu en iyi anlamalari gereken cocuklu kadınlarken onlar daha saldırgan yazmis.

Hayat müşterektir arkadaslar kendinizi eşit gorup bunu talep etmeye hakkiniz var, en azindan bu hakkin farkında olup, talep eden kadinlara saygi duyun..

Bosanmak da cogunlugun zannettigi gibi kotu bi sey degil, kendisine yeten, kendi ayaklari ustunde duran, maddi manevi aile destegi ve anlayisi goren kadinlar neden embesil gibi dusuncesiz adamlarin bakiciligini yapsin?

"Ama cocuklar vb..." boyle bir kadin, ailesinin destegiyle muazzam cocuklar yetiştirebilir, yetistiriyorlar da..

Sorudaki adamin rahatligi, saygisizligi,hem eşine karsi hem çocuğuna karsi gösterdiği ozensizlik hos degil. Ben sahsen düzeleceğini sanmiyorum ama bi ihtimal profesyonel destek almayi deneyebilirsiniz.

Evet uyku bozukluğu oluşmuş olabilir. Ama arada olmuştur bende de uyanamama durumu. Çünkü kapı çalarsa mümkün değil uyanmamam. Ama bir keresinde kapıyı duymamıştım ve eşim kameradan seslenip uyandırmıştı. Hayret etmiştim kapı sesini duymayışıma. :)

Benim annem de farketti maalesef farkedilmeyecek gibi değil. Gerçekten yaşamayan bilemez. Allah yardımcımız olsun :)

Benim annem de farketti maalesef farkedilmeyecek gibi değil. Gerçekten yaşamayan bilemez. Allah yardımcımız olsun :)
Yani bide kadın uyumuyordu bile gündüz haliyle uyanıkken bile o kadar rahatsız edici bir gürültü ki kocan napiyor ev başımıza yıkılıyor demişti

İş yerinde zamanım bol ve kk girip oyalanayim diyorum ama ne zaman bilinçli ve bireysel alanına önem verip saygı bekleyen evli bir kadın yaşadığı sorunu yazsa üyeler direkt "kadınsın görevin bu erkektir yapar, katlanacaksın katlanmiyor musun o zaman şımarıksın, nankörsün" tarzı şeyler yazarak pasif agresif saldiriya geciyor, sanırım kendi hayatlarini anlamlandirma amaçlarıyla az da olsa barisabillmek icin :)
Özellikle şu kısımı o kadar güzel ifade etmişsiniz ki. Çok katılıyorum yazdıklarınıza. Teşekkür ederim.

Yurt dediniz de anılarım canlandı. Ben de yurtta kalırken ikinci öğretim biri vardı. Sabah ses yapmayın diye kızardı surat asardı. Akşam gelince sanki çalışma salonu yokmuş gibi odada ders çalışmak ister sessiz konuşun, sessiz gülün derdi birine senin arkadaşların çok geliyor odaya akşamları az gelsin derdi falan Sonra başka oda bulup geçti bizlere laf sokarak.
Sanki başka odada aynısını yapınca insanlarla anlaşabilecek gibi

Siz her şeyi çok yanlış anlamışsınız ama.

Fikrinizi belirtirken neden kkda yazan kadınlara da laf attınız anlamadım.
Tam tersi kadınların olduğu platform olduğu için kadınlara çok haklı olmasa bile destekleyici mesajlar veriliyor.
Siz hangi özelliğinizle barışmak için bir sürü insana laf söyleyerek cevap verdiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…