Eşim beni aslaa anlamıyor

yok onu da ben denedim bu sefer komşular partiliyor

Kanguruya koyarak

İşte bunu annesi ve kayınvalidesi başka bir şehirde olan biri yapar. Arkadaşım durumu ogrenince hemen geldi. Çok şükür ki sizin gibi duygusuz arkadaşlarım yok
Yooo kendine yetebilen çocuğuna tek başına bakmayı başarabilen herkes yapar. Kimse sizin çocuğunuza bakmak ya da çocuk yaptınız diye destek olmak zorunda değil ki.

Ne güzel duygulu arkadaşlarınızla bol bol duygulanırsınız artık. Gözüm yaşardı

Ahahah şaka mısınız yardimlaşma diye bir şey duydunuz mu ? Her işe kosturmaya çalışmak güçlü olmak demek değil özgüvensiz olmak demek. Her şeye yetişmeye çalışan insan onay almaya muhtaç bir insandir. Ben elimde pusetle 1 saat sıramn gelmesini bekleyip doktorla görüşüp 3 doktordan imza alıp bir de en üst kata çıkıp baş hekimden onay alıp tekrar doktoruma belgeyi teslim edemem.
Bunun için de hiç çekinmeden birilerinden yardım isteyebilirm

Size kızmak benim ne haddime hanımefendi, benim lehime veya aleyhime olan birşey değilki sizin eşiniz, konunuz? Bir konu danışırken fikir alırken duymak istediğiniz iyi güzel ama duymak istemediğiniz tü kaka mı? Eleştiri böyle bir şey. Nasıl gürültü kısmında sizi abartıyor bulduysam, diş fırçalamama konusunda da eşinizi hatalı sizi haklı buldum. Kimse sizin kişiliğinize laf söylemedi ki, davranışınızı yanlış bulduk. Buradaki üyelerin büyük çoğunluğu evli veya çocuklu. Çoğumuz sizin geçtiğiniz yoldan geçtik. Kimse uyandırıldım diye yere yatıp ağlamamış bu bize saçma ve garip geldi.

Bizim buradan yazdığımız söylediğimiz eşinize ulaşmayacak, onun davranışlarına etki etmeyecek. Konuyu siz açtınız şikayetinizi siz yazdınız biz de cevapladık düşündüğümüzü yazdık.

Hala kendinizde hiç hata bulmuyorsanız arkadaşların yazdığı gibi soğumuşsunuz eşinizden. Sinir sisteminiz yıpranmış dediğiniz gibi. Hayatınıza siz yön vereceksiniz bizi ilgilendiren bir şey yok ortada.

Gürültü yapıyor diye bence eşten boşanılmaz ama siz pekala boşanmak isteyebilirsiniz. Gürültü kesilmiyor, adam diş fırçalamıyorsa ya eşinize rest çeker düzeltir devam edersiniz ya da ayrılırsınız çok basit.

İsteyebilirsiniz ancak yardım etmek istemeyene sitem edemezsiniz. Sorun burada, anlamak istemediğiniz nokta bu. İnsanlara size yardım etmek zorundalarmış gibi davranıyorsunuz.

Size yardım etmek zorunda olan tek kişi eşiniz. Beyefendi hazretleri ne yapıyordu o sırada? İşten iki saat izin alamıyordur kesin.

Ben sizi o kadar iyi anladım ve hak verdim ki. İstediğiniz atla deve değil, olması gereken. Bir insan hele bebekli bir kadınsa, asla ses yapılıp uyandirilmamali. O sesin bebekleri nasıl uyandirdigini iyi bilirim.

Eşiniz pat küt bir insan, anlamiyormus da anlatinca, size bol bol sabırlar dilerim. Benim minik yedi aylık, evde sinek ucturmuyorum. Ne zorluklarla uyutuyorum bebegimi, eş ya da baska biri dikkatsizce uyanduramaz, nokta.

Çocuğa biraz da o baksın. Ancak o zaman anlar sizi. Benim de eskiden çok gergin olduğum zamanlar oluyordu. Çünkü çocuk uyumuyor ve asla uyku yüzü görmüyorum. O esnada durumu kavramayan eş muhakkak o çocuğu uyandırıyor. söyleyince de ne yapayım parmaklarımın ucunda mı yürüyeyim, evde yaşamayayım mı gibi şeyler söylüyor. Bir gün hastaneye gitmek için çocuğu eşime bıraktım. Saatler sonra gelip kapıyı açtığımda karşıdan el kol hareketleriyle "yavaş ol, kapıyı yavaş kapat" cümleleri kuruyordu sessizce. Anlamasını istiyorsanız çocuğa baktırın, ortak edin.

Söz konusu kayın validem ya da annem olunca ederim bu kadar soğuk bir insansa evime gelmemeli değil mi ? Eşim izin alamamıştı o gün.

Söz konusu kayın validem ya da annem olunca ederim bu kadar soğuk bir insansa evime gelmemeli değil mi ? Eşim izin alamamıştı o gün.
He ne kadar ekmek o kadar köfte diyorsunuz. Ancak bana yardım edersen oğlunu ve torununu görebilir evime adım atabilirsin diyorsunuz. Bende her şeyin karşılığı var diyorsunuz. Çok duygulu bir yaklaşım, tebrikler. Umarım annenize de aynı muameleyi yapabiliyorsunuzdur. Eşiniz sen bana işimde yardımcı olmuyorsun diye annenizi evinize sokmama hakkına sahip olabilir bu şartlarda. Ben eşinizin yerinde olsam kullanırdım bu hakkı. Her şey karşılıklı sonuçta.

Evet aynen böyle söylüyorum

Uyku olayinda esiniz hatali olsa da siz cok hassassiniz anladigım. Yani o da dikkat edecek ama sizin de gerekirse bir yardim alip duzeltmeye calismaniz lazım. Dediginiz sesler illa sabah sessizliginde duyulur.

Dis fircalama olayi kotü baya uyatin k3sin dille. Kayinvalide olayini da sallayin gitsin bayramda seyranda misafir olarak gidun g3lin. Harici aramayin o ararsa da konusun. Kus olmak yük bu konularda mesafe ile sorunu asarsjniz. Kayinvalideye isinan insan yoktur bu arada.

Benim gibi derken? Ne alaka sevgiden yoksun falan, ajite etmeyin boşuna. Baksa iyiydi ama bakamayabilir, kendine güvenemeyebilir. Yaşlıysa hali olmayabilir. Emanet bebek diye bile eli ayağına dolaşır insanın. Ben de arkadaşımın bebeğine bakmıştım, hiç öyle kendininkine bakmak gibi olmuyormuş. Bir de istemediği halde üstelemek niye? Burada haklı olduğunuz tek şey diş fırçalama konusu.

Gürültülü insanlar bilirim ve de hiç sevmem.bazı insanlar elinin ayağının ayarını asla tutturamazlar. Yetişkin bir insanın şartlar gereği biraz daha sessiz olma yetisi olmalı. Bu tip insanlar gayet saygısız oldukları için bu yetilerini asla kullanmayı düşünmezler. Uykusu hafif olmakla alakası yok bunun. Bir sefer uyandırırsın ikinci sefer dikkatli davranırsın, kapıyı biraz daha sessiz kapatırsın. Bunu yapmayan insana kızmak yerine biraz saygı isteyene yüklenmek çok saçma. Kimse prenses değil ama ortak yaşanılan yerlerde karşımızdakine eziyet etmek de yetişkinlik değil. Ama böyle insanları ben üniversitede bırakmıştım en son. Demekki sonra da değişmiyorlar, çok zor
Kayınvalideniz de belki bakacak durumda değildi. İnsanların başı döner, dengesi kaybolur, korkmuş olabilir.bu tolere edilebilir. Allah yardımcınız olsun gürültülü insan çok zor

Yok ne yapsak da olmuyor. O da artk farkında.
Yok ga ne yapsak da olmuyor. O da artık farkında.

Teşekkür edrim

Allahım şükürler olsun boşanmışım. Evlenmeyeceğim ulan evlenmeyeceğim tekrar... ne çekeceğim erkek kahrı ya. Mis gibi tek başınayım. Kendi arkamı topluyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…