Gunces valla konuda kimse boşanmaktan yana değildi . Kadın çocuğunu bile bırakmıştı kocası dönsün diye . Ben sevindim barismasina . Kocası terk etse o çocuklar rezil olacaktı . Üç yaşındaki bir tanidikta kalmış beş aylığın şampuanıni kıyafetini almadan ailesine gitmiş kayınvalide ne yapsın bunları tanıyor ki geri birleştirmiş. Iyi ki barıştılar umarım üremezler. Çoxuk büyüyünce ise gir yazıyorum işine gelmiyor ya cevap vermiyor .
Papatya hepimiz dunya uzerinde yasayan insanlariz, farkli gezegenlerden bildirmiyoruz. Su profilde biri bosandi diye sevinecek kadar insanligimizi yitirmedik cok sukur. Gidecek yeri yok, isi yok, gucu yok, iviri yok ziviri yok. Normal bir evlilik olur bosanmaz yine sevinirim ama burdaki konu o kadar normallikten uzak bir konu ki.
Daha ilk konusunda basladi mukemmel evliligim diye ben orda kopmustum. Esi ile tartisiyor ve 2 gun sonra bosanalim diye adama gidiyor. Cogumuz evliyiz ve normal evliliklerde bunun olmadigini bilecek kadar tecrubeliyiz. Sonra birden adam seni aldattim diyor falan hikaye bastan falso.
Bana ne senin mukemmel evliliginden ya da sana ne dimi? Hepimiz kendi evliligimize bakiyoruz, biri mutsuz olsa uzuluyoruz cunku insaniz. Ama goz gore gore boyle aptal muamelesi gorunce bana bir geliyorlar. Barisacagi en basta belliydi simdi gelmis fesatsiniz diyor. Neyine fesatlik yapilsin senin? Dun ekmek almaya param yok diye agliyor, bu gun yalvardi yakardi tatile gidiyoruz diyor. Valla akli olan icin baslibasina uzulme konusu ama bu aptal biri olmadigim icin bana cemkirebilecegi anlamina gelmiyor.