- 19 Mayıs 2022
- 334
- -33
- 30
Bu söylediğinizi ikimizin ortak arkadaşı bir erkegin yorumuyla aynısını söyledi tabii olayları ondan değil sadece benden duydu olduğu gibi anlattım o soğuk olduğu dönemde ben sürekli ona hayatında biri mi var dedim o bana ısrarla hayır dedi en sonunda evet biri var dedi buluştuğumuzda öyle bir şey kesinlikle yok dedi artık ben de neye inanacağımı şaşırdım peki neden soğuk davrandı bu bir dönem miydi acaba ya da şimdi neden geri dönmüyor gurur mu yapıyor gurur yapıyorsa neyin gururu aslında o kadar çok istiyorum ki geri dönmesine bunu kendime bile itiraf etmek istemiyorum ama icten içe çok istiyorum tabii ki olmazsa kendimi ona göre ayarlayacağım artıkYine aynı şeyi söylüyorum neden bilmiyorum ama ben aldattığına inanmıyorum. Çok saçma ve çocukça ama bence sen trip atıp neden soğuksun başkası mı var gibi sorular sorunca bir anda uydurmuş sondaysan da toparlayamamış gibi geldi bana. Yine diyorum eşinizi en iyi siz tanırsınız. Belki de ben sadece inanmak istediğim için böyle hissediyorum. Biraz daha sakinleşip iyice gözlemlesen eşini, şans vermen için değil vereceğin kararsan emin olman için diyorum bunu.